Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri lähellä kohdetta Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 302 majoitusliikettä kohteen Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri lähellä
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk 38 €
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk

Hilton Garden Inn Krasnoyarsk

37 Molokova Street, Krasnojarsk
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Intercession Cathedral, Pyhän Paraskevan kappeli ja Kirjallisuusmuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevastas hotellista. Krasnojarskin kulttuurihistoriallinen museokompleksi ja SV Nikolaj -venemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Hotel Oktyabrskaya 40 €
  Hotel Oktyabrskaya

  Hotel Oktyabrskaya

  15 Mira Avenue, Krasnojarsk
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Krasnojarskin kulttuurihistoriallinen museokompleksi, Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri ja SV Nikolaj -venemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Surikovin taidemuseo ja Intercession Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Metelitsa 46 €
   Metelitsa

   Metelitsa

   Building 1, 14 Mira Avenue, Krasnojarsk
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Krasnojarskin kulttuurihistoriallinen museokompleksi ja SV Nikolaj -venemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri ja Surikovin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    InWood hostel
    InWood hostel

    InWood hostel

    Lenina 5A, Krasnojarsk, Krasnojarskin aluepiiri
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri, Krasnojarskin kulttuurihistoriallinen museokompleksi ja SV Nikolaj -venemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Surikovin taidemuseo ja Intercession Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     PoliArt Hotel
     PoliArt Hotel

     PoliArt Hotel

     Lenina street 35/3, Krasnojarsk
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Surikovin taidemuseo ja Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Intercession Cathedral ja Kirjallisuusmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Krasnoyarsk Center 47 €
      Novotel Krasnoyarsk Center

      Novotel Krasnoyarsk Center

      123 Karla Marksa Ulitsa, Krasnojarsk
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pushkinin draamateatteri, Krasnojarskin ooppera- ja balettiteatteri ja Vasili Surikovin talomuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Kirjallisuusmuseo ja Krasnojarskin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Zvezdochka 16 €
       Hotel Zvezdochka

       Hotel Zvezdochka

       Karla Marksa, 44g, Krasnojarsk
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hotelli, jonka lähellä on Surikovin taidemuseo, Intercession Cathedral ja Kirjallisuusmuseo. Lähistöllä sijaitsee myös Krasnojarskin ooppera- ja balettiteatteri ja Krasnojarskin aluepiirin nukketeatteri.

        Soft Hotel
        Soft Hotel

        Soft Hotel

        16 Surikova Street, Krasnojarsk
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Intercession Cathedral ja Surikovin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kirjallisuusmuseo ja Krasnojarskin ooppera- ja balettiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.