Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kronstadtin linnoitus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kronstadtin linnoitus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kronstadtin linnoitus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kronstadtin linnoitus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kronstadtin linnoitus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kronstadtin linnoitus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kronstadtin linnoitus lähellä kohdetta Kronstadtin linnoitus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kronstadtin linnoitus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 713 majoitusliikettä kohteen Kronstadtin linnoitus lähellä
Kaut-Kompania
Kaut-Kompania

Kaut-Kompania

43 Soykinskaya Road, 15th Housing Estate, Lomonosov, St. Petersburg
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kamennoen paviljonki on 1,5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä majatalosta. Pietarhovin puutarha ja Cathedral of Saints Peter and Paul sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Pietarhovin palatsi ja puutarha ja Monplaisirin palatsi ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Park Hotel Soykino
  Park Hotel Soykino

  Park Hotel Soykino

    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kamennoen paviljonki on 2,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Pietarhovin palatsi ja puutarha ja Pietarhovin puutarha sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Monplaisirin palatsi ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Jili Bili
   Jili Bili

   Jili Bili

   Sobstveniy Prospekt 84, Pietarhovi, Sankt-peterburg
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pietarhovin palatsi ja puutarha, Pietarhovin puutarha ja Cathedral of Saints Peter and Paul 5 kilometrin päässä tästä hostellista. Monplaisirin palatsi ja Alexandria-puisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Mini Hotel Universitetskaya 25 €
    Mini Hotel Universitetskaya

    Mini Hotel Universitetskaya

    Ulitsa Pervogo Maya 36/1, Pietarhovi
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pietarhovin puutarha on 3,6 kilometrin ja Pietarhovin palatsi ja puutarha on 3,9 kilometrin päässä tästä majatalosta. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Monplaisirin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Nadezhda
     Nadezhda

     Nadezhda

     4/13 Konno-Grenaderskaya St., Pietarhovi, Saint Petersburg
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Monplaisirin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Park-Hotel Country
      Park-Hotel Country

      Park-Hotel Country

      Bolshaia Kupalnaia 28, Siestarjoki
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kansankirjallisuuden museo on 4,9 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Verhnijn puisto ja Park 300-Letija Sankt-Peterburgan puisto sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Eremitaasin varasto ja Kuokkalan ranta ovat myös 25 kilometrin päässä.

       Hotel Marli 26 €
       Hotel Marli

       Hotel Marli

         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Monplaisirin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Hotel Samson 50 €
        Hotel Samson

        Hotel Samson

        Saint-Petersburg Prospect 44, Pietarhovi
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Alexandria-puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.