COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Masqat 2021

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Suunnittele kohteen Masqat lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Masqat. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Rantaloma – Masqat (ja lähialueet)

Rentoudu rannan tuntumassa ja anna raikkaan merituulen hyväillä kasvojasi lomallasi kohteessa Masqat (ja lähialueet). Jos vierailet täällä ensimmäistä kertaa, ota rannalta mukaan kaunis kotilo muistutuksena lomastasi. Yövy lähellä alueen rantoja, joihin kuuluu Qantabin ranta, joka sijaitsee vain 25 km:n päässä keskustasta. Valikoimiimme kuuluu myös loistavia kohteen Masqat (ja lähialueet) lomapaketteja, jotka ovat lähempänä esimerkiksi sellaisia rantoja kuten Qurumin ranta.

Masqat (ja lähialueet) – hyvä tietää

  • Valitse yksi rantahotelleistamme kohteessa Masqat (ja lähialueet) ja nauti tästä kohteesta parhaimmillaan. Kuljeskele meren äärellä ja nauti upeista auringonnousuista vain muutaman askeleen päässä majoitustilastasi.
  • Masqat (ja lähialueet) tarjoaa myös erilaisia hotelleja. Kempinski Hotel Muscat ja Grand Millennium Muscat ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa, ja niihin kannattaa ehdottomasti tutustua.
  • Suurin piirtein 797 000 asukkaan Masqat (ja lähialueet) tarjoaa runsaasti tekemistä ja nähtävää. Tutustu kohteen Masqat (ja lähialueet) aktiviteettisivuun niin näet, mitä tämä kohde tarjoaa.
  • Varaa matkapaketti kohteeseen Masqat (ja lähialueet) ja nauti säästämilläsi rahoilla kaikesta, mitä tämä loistava kohde tarjoaa. Qantabin ranta, Muttrahin basaari ja Qurumin ranta ovat hyviä kohteita, jotka kannattaa lisätä matkasuunnitelmaan.

Masqat – missä kannattaa yöpyä

Masqat – löydä parhaat alueet suosikkiaktiviteeteillesi. Lue lisää kohteesta Masqat

Huippuhotellit kohteessa Masqat

The Chedi Muscat
The Chedi Muscat
5 out of 5
North Ghubra 32 Way No. 3215, Street No. 46, Muscat
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 189 € per yö ajalle 17. toukok. viiva 17. toukok.
4.6/5Exceptional! (548 arvostelua)
Loistavaa palvelua
"Loistavan hotellikokemuksen erottaa hyvästä kokemuksesta palvelu. Hotellissa oli loistava palvelu, työntekijät aidosti ystävällisiä ja tahdikkaita. Kiireetön ilmapiiri."

Arvosteltu 24.7.2016

The Chedi Muscat
Kempinski Hotel Muscat
Kempinski Hotel Muscat
5 out of 5
335 Street 6, Muscat, Muscat
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 155 € per yö ajalle 16. toukok. viiva 16. toukok.
4.6/5Exceptional! (190 arvostelua)
"Terrific"

Arvosteltu 29.4.2021

Kempinski Hotel Muscat
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa
5 out of 5
Barr Al Jissah, Po Box 644, Muscat
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 120 € per yö ajalle 22. toukok. viiva 22. toukok.
4.5/5Wonderful! (990 arvostelua)
Kolme eri hotellia Shangri-La Barr Al Jissah Resor
"Hotelli sijaitsi aika kaukana Muscatin keskustasta, joten liikkua piti joko hotellin tarjoamilla kuljetuksilla tai taksilla. Hämmennystä herätti se, että Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa pitää sisällään kolme eri hotellia ja kun google- mapista katsoi sijaintiaan, niin hotellin sijainniksi ..."

Arvosteltu 21.3.2018

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.