Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Maustemarkkinat

Liity väkijoukkoon Dubain historiallisilla markkinoilla ja anna aistiesi ohjata sinut läpi silkin, hajuvesien ja mausteiden labyrintin.

Maustemarkkinat ovat yksi Dubain viimeisimmistä oikeasti vilkkaista ulkoilmamarkkinoista. Pujottele väkijoukkojen läpi ja nauti tarjolla olevien nähtävyyksien ja tuoksujen huumaavasta sekoituksesta. Markkinat tarjoavat ainutlaatuisen aistikokemuksen erityisesti ruokaharrastajille ja valokuvaajille. Maistele paikallisia herkkuja, selaa käsintehtyjä koruja ja nauti tunnelmasta.

”Souk” tarkoittaa arabialaisia markkinoita, jotka vastaavat persialaista basaaria. Dubain markkinat tunnetaan värikkäinä, äänekkäinä ja mukaansatempaavina. Maustemarkkinat koostuvat kapeista kujista, joiden varrella on runsaasti avonaisia kojuja ja perinteisiä kauppoja. Aivan niiden vieressä on Khor Dubai (Dubain lahti), jonne idän kauppiaat ankkuroivat ennen laivansa ja alkoivat välittömästi kaupata tuotteitaan.

Dubain markkinoiden suosio on laskenut aikojen kuluessa pääasiassa markettien lisääntymisen vuoksi. Maustemarkkinat pysyvät kuitenkin vahvasti elossa. Niiltä voit ostaa perinteisiä tuotteita, kuten mausteita, silkkiä ja hajuvesiä, sekä myös matkamuistoja ja lasten leluja. 

Maustemarkkinoiden kapeita kujia kävellessäsi voit ihastella värikkäitä maustevuoria. Tutut perinteiset mausteet kuten kanelitangot ja curryjauheet ovat rinta rinnan esoteeristen mausteiden, kuivahedelmien, pähkinöiden ja erilaisten yrttiteenä käytettävien kukkien kanssa.

Pidä silmällä erilaisia vesipiipussa käytettäviä tupakkalaatuja sekä suitsukkeita ja hajuvesiä, joista kaikista yhdessä syntyy markkinoiden ihana tuoksu. Tekstiilit ja keramiikka voivat olla matkamuistojen metsästäjille tulliystävällisempiä vaihtoehtoja.

Maustemarkkinat sijaitsevat Deiran Al Ras ‑alueella aivan Dubain kultamarkkinoiden vieressä. Perille pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä tai taksilla. Vieraile markkinoilla aamulla tai illalla, sillä keskipäivän kuumuus voi olla liikaa, ja osa kojuista sulkeekin ovensa lounasaikaan. Pukeudu peittävästi, harjoittele tinkimistaitojasi ja nauti aidosta markkinatunnelmasta.


Alueen Maustemarkkinat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 650 hotellia lähellä kohdetta Maustemarkkinat
50 €
Al Buraq Hotel

Al Buraq Hotel

5 Old Baladiya Street, Dubai
3,6
/ 5 (127 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Maustemarkkinat ja Gold Souk sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. The Dubai Heritage Village ja Suuri moskeija ovat myös 2 kilometrin päässä.

34 €
Galaxy Plaza Hotel

Galaxy Plaza Hotel

Al Ras Road, Deira,Near Gold Souk, Dubai
2,5
/ 5 (18 arvostelua)
1.5 kautta 5.0

Gold Souk ja The Dubai Heritage Village sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Suuri moskeija ja Dubain museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

84 €
Ahmedia Heritage Guest House

Ahmedia Heritage Guest House

Al-Ras Deira, Dubai
4,0
/ 5 (266 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Maustemarkkinat ja Gold Souk sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkustajakodista. BurJuman Mall ja Dubain museo ovat myös 5 kilometrin päässä.

82 €
Arabian Courtyard Hotel & Spa

Arabian Courtyard Hotel & Spa

Al Fahidi Street, Dubai
4,3
/ 5 (2 047 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Dubain museo ja Suuri moskeija sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. BurJuman Mall ja The Dubai Heritage Village ovat myös 2 kilometrin päässä.

59 €
Best Western Plus Pearl Creek

Best Western Plus Pearl Creek

90 Baniyas Road, Dubai
4,2
/ 5 (30 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Naif Souq ja Gold Souk sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Dubai Heritage Village ja Suuri moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä.

43 €
Grand Sina Hotel

Grand Sina Hotel

Al Sabakha Street , Dubai
2,8
/ 5 (25 arvostelua)
1.5 kautta 5.0

Naif Souq ja Gold Souk sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Dubai Heritage Village ja Suuri moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä.

St George Hotel

St George Hotel

Al Ras PO Box 3944, Dubai
3,1
/ 5 (31 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Maustemarkkinat ja Gold Souk ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. BurJuman Mall ja Dubain museo ovat myös 5 kilometrin päässä.

61 €
Hafez Hotel Apartment

Hafez Hotel Apartment

Next to E NBD Bank Bldg, Al Ras, Dubai
2,3
/ 5 (47 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Maustemarkkinat ja Gold Souk sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Dubai Heritage Village ja Suuri moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä.