Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Olmaluj – pakettimatkat

Eikö Olmaluj ole ensimmäisten joukossa matkakohteidesi toivomuslistalla? Vaikka tämä paikka sijaitseekin vähän syrjemmässä, se on silti ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Olmaluj – pakettimatkat

Olmaluj sijaitsee noin 640 km itään pääkaupungista Moskova.

Haluatko nauttia talvesta parhaalla mahdollisella tavalla? Puuterilumiset rinteet odottavat kohteessa Kazanin hiihtokeskus, joka sijaitsee 55 km:n päässä kaupungista.

Kudemery ja Tšinery ovat kummatkin vierailun arvoisia kohteita. Kudemery sijaitsee täältä vain 3 km:n päässä ja Tšinery vain 3 km:n päässä.

Kannattaa käydä kohteessa Tšeboksary, joka on tärkeä oman alueensa keskus ja joka sijaitsee arviolta 55 km luoteeseen kohteesta Olmaluj. Tältä alueelta löytyy useita turistikohteita, kuten Venäläinen draamateatteri, Tšuvassian nukketeatteri ja Chuvash Ivanovin akateeminen draamateatteri. Sespelin museo ja Museum of Military Glory ovat myös luonnollisesti vierailun arvoisia.

On lähes tulkoon mahdotonta tuntea olonsa ärtyneeksi sen jälkeen, kun on viettänyt muutaman tunnin lintujenbongauksen parissa. Eläintenbongaus on toinen erinomainen tapa rentoutua tällä alueella ollessasi.

Pidä mielesi avoimena ottamalla osaa opastettujen luontoretkien ja eläintenbongausretkien kaltaisille kiertomatkoille.

Sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus ihastella tätä aluetta myös toisenlaisesta näkökulmasta, jos tunnet olosi tarpeeksi rohkeaksi. Tartu elämäsi tilaisuuteen ja kokeile nousuvarjoilua.

Tarjolla on useita ulkoilma-aktiviteetteja, jotka sopivat vesipedoille. Uinti ja veneily ovat molemmat hyviä tapoja viettää lomapäivä veden äärellä.

Kaikki hauskat aktiviteetit eivät riipu kauniista säästä. Harmaina päivinä voit viettää päivän sisätiloissa kohteen Tšuvassian tasavalta taidemuseoissa, historiallisissa museoissa, taidegallerioissa ja teattereissa.

Lähde ulos ja tutustu alueeseen käymällä sen ulkoilmamuseoissa, ulkoilmanäyttelyissä ja puutarhoissa.

Yhdistä hauskanpito oppimiseen käymällä alueen historiallisissa kohteissa. Alueen rauniot, historialliset alueet, historialliset palatsit ja sotajäänteet ja -muistomerkit ovat varsinkin käymisen arvoisia.

Tšuvassian tasavalta tunnetaan rikkaasta uskonnollisesta puolestaan. Tämä näkyy erityisesti sen upeissa kirkoissa, katedraaleissa, temppeleissä ja luostareissa.

Muutaman fraasin opetteleminen venäjäksi voi tehdä peruslomasta sukelluksen syvälle kohteen kulttuuriin. "A ty?" tarkoittaa "Hyvää kiitos, entä sinulle?" venäjäksi. On hyvä osata sanoa "hyvää iltaa", joten yritä sanoa "Dobryj večer!".

12 kesäkuuta kaikki viettävät Venäjän kansallispäivää. Tällöin täällä järjestetään erilaisia festivaaleja.

Kun on aika palata takaisin, sano viimeiset hyvästit kohteelle Olmaluj ja kuluta matkakassan viimeiset Venäjän ruplat tuliaisiin.

Sinua lähimpänä oleva lentokenttä on Kazanin kansainvälinen lentokenttä (KZN), ja se sijaitsee noin 95 km itään.