Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pietarhovin palatsi ja puutarha

Ihastu vaurauden loistoon tässä palatsikompleksissa, joka on loistava esimerkki Venäjän tsaarien koristeellisesta tyylistä.

Pietarhovin palatsin ja puutarhan tilukset tarjoavat useita palatseja, suihkulähteitä ja ilotulitusnäytöksiä ihasteltavaksi. “Venäläisenä Versaillesina” tunnettu palatsikompleksi on ylellisten koristuksien peittämä. Tutki palatsien tiloja saadaksesi ainutlaatuisen käsityksen Venäjän vanhojen kuninkaallisten elämäntavoista.

Pietari Suuri halusi Pietarhovin jäljittelevän Ranskan kuuluisan Versaillesin palatsin upeaa tyyliä, ja kuten kaikki vierailijat voivat omin silmin todistaa, se onnistuu siinä täydellisesti. Yhdessä tyttärensä keisarinna Elisabetin kanssa hän syyti valtavia rahasummia palatsien ja tiluksien rakennusurakkaan.

Aloita kierroksesi Suuresta palatsista, Pietarhovin vetonaulasta. Barokkityyliä suosivan arkkitehdin Bartolomeo Rastrellin suunnitteleman palatsin komea keltavalkoinen julkisivu kalpenee vain sen sisätiloille. Suuren palatsin toisen maailmansodan verilöylyjen jälkeen kokonaan entisöidyt sisätilat ovat kerta kaikkiaan ällistyttävät. Valtavankokoiset taidemaalaukset koristavat sen seiniä. Huonetta, joka ei olisi kullattu, on lähes mahdoton löytää. Käy ehdottomasti myös katsomassa yltäkylläisen upeat valtaistuinsali ja oleskelusali, joissa keisariperhe aikanaan rentoutui hienosti koristeltujen kalusteiden ja tapettien keskellä.

Muihin alueen palatseihin kuuluu Pietari Suuren oma suosikki, verrattain vaatimaton Mon plaisir, matalakattoinen punainen rakennus, joka on yhtäkaikki erittäin kaunis. Tilusten muista osista löytyy muun muassa Pietarhovin Eremitaasina tunnettu paviljonki. Vaikka se vaikuttaakin varsin pieneltä Suureen palatsiin verrattuna, paviljongissa on oma koristeellinen ruokasalinsa, jossa järjestettiin pieniä mutta sitäkin runsaampia juhlia.

Pietarhovin suihkulähteet ovat turistinähtävyys itsessäänkin. Toukokuussa järjestettävässä avausseremoniassa ne laitetaan päälle ja sen kunniaksi järjestetään koko päivän kestävä festivaali musiikki- ja ilotulitusnäytöksin.

Lähde kävelylle tilusten halki, sillä niitä kelpaa ihastella myös maasta käsin. Näillä leveysasteilla vallitsevasta vilpoisasta ilmastosta huolimatta puutarha loistaa vihreän eri sävyissä, joita ei voi olla ihailematta. Kävele ylemmän puiston vehreällä lehtikujalla tai kiertele alemman puutarhan puhtaanvalkeiden patsaiden keskellä.

Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat noin 30 kilometrin päässä kaupungin ulkopuolella. Alueen eri osiin on erisuuruisia pääsymaksuja, ja pääset paikan päälle Pietarista junalla, bussilla tai jopa maisemareittiä pitkin kantosiipialuksen kyydissä.


Alueen Pietarhovin palatsi ja puutarha opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 135 majoitusliikettä kohteen Pietarhovin palatsi ja puutarha lähellä
New Peterhof Hotel 67 €
New Peterhof Hotel

New Peterhof Hotel

St. Peterburgskiy Prospekt, 34, Pietarhovi
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cathedral of Saints Peter and Paul ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pietarhovin puutarha ja Alexandria-puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Samson 52 €
  Hotel Samson

  Hotel Samson

  Saint-Petersburg Prospect 44, Pietarhovi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Alexandria-puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Nadezhda
   Nadezhda

   Nadezhda

   4/13 Konno-Grenaderskaya St., Pietarhovi, Saint Petersburg
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Monplaisirin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Marli
    Hotel Marli

    Hotel Marli

      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Monplaisirin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Hotel Aleksandriya Peterhof 56 €
     Hotel Aleksandriya Peterhof

     Hotel Aleksandriya Peterhof

     Sankt-Peterburgskoye shosse 134b, Pietarhovi
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Maatilapalatsi on 0,7 kilometrin ja Pietarhovin palatsi ja puutarha on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Alexandria-puisto ja Cathedral of Saints Peter and Paul ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Jili Bili
      Jili Bili

      Jili Bili

      Sobstveniy Prospekt 84, Pietarhovi, Sankt-peterburg
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pietarhovin palatsi ja puutarha, Pietarhovin puutarha ja Cathedral of Saints Peter and Paul 5 kilometrin päässä tästä hostellista. Monplaisirin palatsi ja Alexandria-puisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Mini Hotel Universitetskaya 26 €
       Mini Hotel Universitetskaya

       Mini Hotel Universitetskaya

       Ulitsa Pervogo Maya 36/1, Pietarhovi
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pietarhovin puutarha on 3,6 kilometrin ja Pietarhovin palatsi ja puutarha on 3,9 kilometrin päässä tästä majatalosta. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Monplaisirin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Grand Peterhof Spa Hotel 75 €
        Grand Peterhof Spa Hotel

        Grand Peterhof Spa Hotel

        Lit. A, 2, Gofmeysterskaya str., Pietarhovi
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Maatilapalatsi ja Konstantinin palatsi sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Cathedral of Saints Peter and Paul ja Pietarhovin puutarhaovat myös 10 kilometrin päässä.