Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Vietä unohtumaton loma Qatarissa ja koe kiehtova, monipuolinen Lähi-itä

Tee ostoksia Qatarin soukeissa, ihaile islamilaista taidetta, lähde erämaasafarille maastoautolla tai nauti hiekkarantojen rauhasta.

Qatar on pieni, öljyvarannoistaan tunnettu valtio, joka on lähes kokonaan Persianlahden ympäröimä. Vieraile tässä modernissa pikkuvaltiossa ja nauti luksuksesta, shoppailusta ja uskomattomasta futuristisesta arkkitehtuurista.

Vietä unohtumaton kaupunkiloma Qatarin pääkaupungissa Dohassa, joka on erityisen kaunis yöaikaan huippumodernien pilvenpiirtäjien valojen heijastuessa Persianlahden tummasta vedestä. Voit ihailla kaupunkikuvaa myös meren suunnasta lähtemällä dhow-risteilylle tai kalastusretkelle.

Shoppailu on yksi maan suosituimmista ajanviettotavoista, eikä ostospaikoista todellakaan ole pulaa. Käy tyylikkäissä ostoskeskuksissa tai perinteisillä souk-toreilla, joilla voit ihailla arabialaisia lyhtyjä, taidetta, silkkiä, koruja ja kenkiä tai maistella katuruokaa kaikkialta maailmasta.

Nauti eri aikakausien taiteesta islamilaisen taiteen museossa ja arabialaisen modernin taiteen museossa Mathafissa. Tutustu perinteiseen arkkitehtuuriin ja kulttuuriperintöön Kataran kulttuurikylässä, jossa on myös erilaisia museoita ja näyttelyitä. Qatarin loma tarjoaa historian ystäville paljon muitakin elämyksiä: Al Zubarahin ainutlaatuinen helmenpyyntikaupunki linnoituksineen on Unescon suojelema arkeologinen kohde, ja Al Jassasiyan kiehtovat kalliokaiverrukset kertovat alueen asukkaiden elämästä tuhansia vuosia sitten.

Dohasta voit myös lähteä tutustumaan Qatarin rannikon syvänsinisiin vesiin ja kultahiekkaisiin rantoihin. Leiriydy hiekalla tai vietä muutama yö rantalomakeskuksessa. Dohassa voit nauttia hotellien ja lomakeskusten yksityisistä rannoista maksua vastaan. Muista, että naisten odotetaan peittävän ihonsa olkapäihin ja polviin saakka myös vedessä, erityisesti islamilaisina pyhäpäivinä. Jos haluat tutustua sisämaahan, lähde maastoautolla erämaasafarille, jonka aikana voit välillä pysähtyä ratsastamaan kamelilla tai uimaan sisävesijärvessä.

Kesäisin lämpötilat nousevat jopa epämiellyttävän korkeiksi, joten matka Qatariin kannattaa tehdä jonakin muuna vuodenaikana. Myöhäisiltapäivät ja alkuillat ovat parhaita ajankohtia tutkimusretkille, ja päivisin voit nauttia auringon lämmöstä uimarannalla. Lennä Hamadin kansainväliselle lentokentälle tai matkusta Qatariin maateitse Saudi-Arabiasta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 154 majoitusliikettä kohteessa Qatar
Oryx Rotana 90 €
Oryx Rotana

Oryx Rotana

Al Nahda School Street, Airport Road, Doha
   
  4,5
  /5 (426 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  The Mall -ostoskeskus, Qatarin kansallismuseo ja Gold Souq -jalokivibasaari sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Al Khoot Fort (linnoitus) ja Falcon Souq -haukkabasaari ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Radisson Blu Hotel Doha 64 €
  Radisson Blu Hotel Doha

  Radisson Blu Hotel Doha

  Salwa Road and C Ring Road, Doha
    
   4,3
   /5 (407 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Grand Hamad Street (katu), Gondolanian teemapuisto ja Souq Waqif (ostospaikka) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Villagio Mall (ostoskeskus) ja Doha Cornicheovat myös 10 kilometrin päässä.

   Warwick Doha 65 €
   Warwick Doha

   Warwick Doha

   Sports Roundabout, Al Rayyan Road, Doha
     
    4,3
    /5 (367 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Al Khoot Fort (linnoitus), Souq Waqif (ostospaikka) ja Doha Corniche ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Villagio Mall (ostoskeskus) ja Msheirebin museot ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Grand Hyatt Doha 163 €
    Grand Hyatt Doha

    Grand Hyatt Doha

    West Lagoon Bay, Doha
      
     4,2
     /5 (238 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Lagoona Mall, Kataran ranta ja Kataran kulttuurikylä ovat 3 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Qatarin oopperatalo ja Dohan messukeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Oryx Airport Hotel 266 €
     Oryx Airport Hotel

     Oryx Airport Hotel

     Hamad International Airport, Doha
       
      4,2
      /5 (353 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Vitality Wellbeing & Fitness Centre ja Virgin Megastore sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Souq Waqif (ostospaikka) ja Doha Corniche ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Banana Island Resort Doha By Anantara 222 €
      Banana Island Resort Doha By Anantara

      Banana Island Resort Doha By Anantara

      Banana Island, Doha
        
       4,4
       /5 (98 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Qatarin kansallismuseo, Doha Corniche ja MIA-puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta lomakeskuksesta. Qatarin kansalliskirjasto ja Helmimonumentti ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli 101 €
       Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli

       Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli

       Souq Waqif, Doha
         
        4,5
        /5 (247 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Falcon Souq -haukkabasaari ja Gold Souq -jalokivibasaari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Souq Waqif (ostospaikka) ja Doha Corniche ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Movenpick Hotel West Bay Doha 74 €
        Movenpick Hotel West Bay Doha

        Movenpick Hotel West Bay Doha

        West Bay, Doha
          
         4,2
         /5 (489 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         City Center Doha -ostoskeskus, Souq Waqif (ostospaikka) ja Islamilaisen taiteen museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Kataran kulttuurikylä sijaitsee 8 kilometrin päässä.