Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Vietä unohtumaton loma Qatarissa ja koe kiehtova, monipuolinen Lähi-itä

Tee ostoksia Qatarin soukeissa, ihaile islamilaista taidetta, lähde erämaasafarille maastoautolla tai nauti hiekkarantojen rauhasta.

Qatar on pieni, öljyvarannoistaan tunnettu valtio, joka on lähes kokonaan Persianlahden ympäröimä. Vieraile tässä modernissa pikkuvaltiossa ja nauti luksuksesta, shoppailusta ja uskomattomasta futuristisesta arkkitehtuurista.

Vietä unohtumaton kaupunkiloma Qatarin pääkaupungissa Dohassa, joka on erityisen kaunis yöaikaan huippumodernien pilvenpiirtäjien valojen heijastuessa Persianlahden tummasta vedestä. Voit ihailla kaupunkikuvaa myös meren suunnasta lähtemällä dhow-risteilylle tai kalastusretkelle.

Shoppailu on yksi maan suosituimmista ajanviettotavoista, eikä ostospaikoista todellakaan ole pulaa. Käy tyylikkäissä ostoskeskuksissa tai perinteisillä souk-toreilla, joilla voit ihailla arabialaisia lyhtyjä, taidetta, silkkiä, koruja ja kenkiä tai maistella katuruokaa kaikkialta maailmasta.

Nauti eri aikakausien taiteesta islamilaisen taiteen museossa ja arabialaisen modernin taiteen museossa Mathafissa. Tutustu perinteiseen arkkitehtuuriin ja kulttuuriperintöön Kataran kulttuurikylässä, jossa on myös erilaisia museoita ja näyttelyitä. Qatarin loma tarjoaa historian ystäville paljon muitakin elämyksiä: Al Zubarahin ainutlaatuinen helmenpyyntikaupunki linnoituksineen on Unescon suojelema arkeologinen kohde, ja Al Jassasiyan kiehtovat kalliokaiverrukset kertovat alueen asukkaiden elämästä tuhansia vuosia sitten.

Dohasta voit myös lähteä tutustumaan Qatarin rannikon syvänsinisiin vesiin ja kultahiekkaisiin rantoihin. Leiriydy hiekalla tai vietä muutama yö rantalomakeskuksessa. Dohassa voit nauttia hotellien ja lomakeskusten yksityisistä rannoista maksua vastaan. Muista, että naisten odotetaan peittävän ihonsa olkapäihin ja polviin saakka myös vedessä, erityisesti islamilaisina pyhäpäivinä. Jos haluat tutustua sisämaahan, lähde maastoautolla erämaasafarille, jonka aikana voit välillä pysähtyä ratsastamaan kamelilla tai uimaan sisävesijärvessä.

Kesäisin lämpötilat nousevat jopa epämiellyttävän korkeiksi, joten matka Qatariin kannattaa tehdä jonakin muuna vuodenaikana. Myöhäisiltapäivät ja alkuillat ovat parhaita ajankohtia tutkimusretkille, ja päivisin voit nauttia auringon lämmöstä uimarannalla. Lennä Hamadin kansainväliselle lentokentälle tai matkusta Qatariin maateitse Saudi-Arabiasta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 148 majoitusliikettä kohteessa Qatar
Millennium Plaza Doha 71 €
Millennium Plaza Doha

Millennium Plaza Doha

Suhaim Bin Hamad Street, Doha
   
  4,5
  /5 (122 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Al Rumailan puisto, Souq Waqif (ostospaikka) ja Islamilaisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Doha Corniche ja Amiri Diwan ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Oryx Rotana 75 €
  Oryx Rotana

  Oryx Rotana

  Al Nahda School Street, Airport Road, Doha
    
   4,5
   /5 (403 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   The Mall -ostoskeskus, Qatarin kansallismuseo ja Gold Souq -jalokivibasaari sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Al Khoot Fort (linnoitus) ja Falcon Souq -haukkabasaari ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Oryx Airport Hotel 268 €
   Oryx Airport Hotel

   Oryx Airport Hotel

   Hamad International Airport, Doha
     
    4,2
    /5 (323 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Vitality Wellbeing & Fitness Centre ja Virgin Megastore sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Qatarin kansallismuseo ja Islamilaisen taiteen museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Radisson Blu Hotel Doha 73 €
    Radisson Blu Hotel Doha

    Radisson Blu Hotel Doha

    Salwa Road and C Ring Road, Doha
      
     4,3
     /5 (374 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Grand Hamad Stadium (stadion) ja Souq Waqif (ostospaikka) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Grand Hamad Street (katu) ja Gold Souq -jalokivibasaari ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Grand Hyatt Doha 122 €
     Grand Hyatt Doha

     Grand Hyatt Doha

     West Lagoon Bay, Doha
       
      4,2
      /5 (230 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Lagoona Mall, Kataran ranta ja Kataran kulttuurikylä ovat 3 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Qatarin oopperatalo ja Dohan messukeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Doha Marriott 88 €
      Doha Marriott

      Doha Marriott

      Ras Abu Aboud Street, Doha
        
       4,1
       /5 (202 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Doha Corniche, Qatarin kansallismuseo ja Islamilaisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Souq Waqif (ostospaikka) ja The Mall -ostoskeskus ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Shangri-La Hotel, Doha 132 €
       Shangri-La Hotel, Doha

       Shangri-La Hotel, Doha

       Conference Centre, Doha
         
        4,6
        /5 (123 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Doha Corniche ja City Center Doha -ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Dohan messu- ja konferenssikeskus ja The Gate Mall -ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli 104 €
        Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli

        Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli

        Souq Waqif, Doha
          
         4,6
         /5 (218 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Falcon Souq -haukkabasaari ja Souq Waqif (ostospaikka) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Islamilaisen taiteen museo ja Qatarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.