Matkat – Raouche 2022

Kuva: Huthaifa Hammoudeh
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Raouche – missä kannattaa yöpyä

Raouche – löydä parhaat alueet suosikkiaktiviteeteillesi. Lue lisää kohteesta Raouche

Huippuhotellit kohteessa Raouche

Lancaster Hotel Raouche
Lancaster Hotel Raouche
4 out of 5
Australia Street, Raouche, Beirut, 13-5053
Hinta on 91 € per yö ajalle 2. marrask. viiva 3. marrask.
4,1/5 Very Good! (127 arvostelua)
"Very good all"

Arvosteltu 7.9.2022

Movenpick Hotel Beirut
Movenpick Hotel Beirut
5 out of 5
General De Gaulle Avenue, Raouche 2038, Beirut, 6908
Hinta on 204 € per yö ajalle 10. lokak. viiva 11. lokak.
4,1/5 Very Good! (277 arvostelua)
"Beautiful resort."

Arvosteltu 16.9.2022

Lancaster Suites Raouche
Lancaster Suites Raouche
4 out of 5
Andalous Street, Raouche, Beirut, 13-5029
Hinta on 102 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
4/5 Very Good! (57 arvostelua)
"Good hotel"

Arvosteltu 20.3.2022

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Raouche pakettimatka maksaa?
Voit varata matkan kohteeseen Raouche niinkin halvalla kuin . Valikoimaamme kuuluu jokaiselle budjetille sopivia majoituspaikkoja, lentoja ja vuokra-autoja. Ja voit säästää entistäkin enemmän, jos lisäät pakettilomaasi myös kokemuksia.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Raouche?
Voit säästää huomattavasti, jos varaat lennot, majoituksen ja vuokra-auton yhdessä kohteen Raouche pakettimatkana. Joskus halvemmat hinnat tarkoittavat, että valikoimat ovat pienemmät. Mutta kauttamme varatessasi valinnanvara ei lopu kesken, koska valikoimaamme kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja ja yli 1 000 000 hotellia maailmanlaajuisesti. Ja jos haluat hyödyntää vieläkin suuremmat säästöt, voit lisätä pakettimatkaasi erilaisia kokemuksia, kuten aktiviteetteja. Loppujen lopuksi lomailu on muutakin kuin siirtymistä paikasta toiseen.
Mitkä ovat suosituimpia hotelleja kohteessa Raouche?
Aloita lomasi oikein yöpymällä kohteessa Movenpick Hotel Beirut. Se on yksi kysytyimmistä majoitusliikkeistä kohteessa Raouche. Toinen hyvä vaihtoehto on Elite Hotel & Spa.
Mikä on paras vuodenaika vierailla kohteessa Raouche?
Jos haluat säästää kuluissa, on paras kuukausi saapua kohteeseen Raouche. Kun taas on yleisesti ottaen kallein kuukausi, jolloin voit odottaa kaiken olevan hieman tyyriimpää. ovat sesonkiaikaa täällä, ja vuodenaika, jolloin tämä kohde on yleensä parhaimmillaan. Jos kuitenkin kaipaat omaa rauhaa, ovat parhaimpia kuukausia lomalle.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Raouche?
Vaikka kaikki lentoyhtiöt eivät mainosta lentohintojaan aikaisessa vaiheessa, voit yleisesti ottaen vertailla kansainvälisiä lentohintoja Expedian sivustolla jopa 12 kuukautta etukäteen. Jos teet varauksen näin pitkälle etukäteen, voit hyödyntää hyvät tarjoukset. Mutta vaikka tekisit varauksesi viime hetkellä, voit silti olla onnekas. Joskus halvat hinnat tulevat saataville vain pari viikkoa ennen lähtöä.
Mitä kohteen Raouche pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Voit varata esimerkiksi omiin suunnitelmiisi parhaiten sopivat lennot, hotellin ja vuokra-auton, ja hyödyntää loistavat säästöt. Ja kun olet tehnyt varauksesi, voit lisätä lomaasi myös pari kokemusta ja aktiviteettia ja säästää vieläkin enemmän. Näin voit suunnitella juuri oman näköisesi matkan kohteeseen Raouche nopeasti ja helposti.
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Raouche?
Varaamalla kaikki matkasi osat yhdessä voit säästää sievoisen summan. Voit yhdistää pakettilomaasi muun muassa lennot, vuokra-auton ja majoituspaikan. Hotellien lisäksi Expedia tarjoaa monenlaisia muita majoitusvaihtoehtoja, joihin kuuluu esimerkiksi loma-asunnot, rantahuvilat ja kaupungissa olevat asunnot. Vaihtoehtoja riittää siis joka makuun!
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Raouche Expedian kautta?
Kyllä, ehdottomasti. Expedian valikoimiin kuuluu yli 500 lentoyhtiötä, joista voit valita maailmanlaajuisesti. Sinulle sopivimpien lentojen löytäminen kohteeseen Raouche ei voisi olla helpompaa.
Voinko matkustaa kohteeseen Raouche tällä hetkellä?
Saat viimeisimmät tiedot matkustamisesta kohteeseen Raouche tutustumalla COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Täällä on lisätietoa muun muassa karanteenikäytännöistä, matkustusrajoituksista ja paljosta muusta.

Suositut vierailukohteet