Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Ruskealan vuoristopuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ruskealan vuoristopuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ruskealan vuoristopuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ruskealan vuoristopuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ruskealan vuoristopuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ruskealan vuoristopuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ruskealan vuoristopuisto lähellä kohdetta Ruskealan vuoristopuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ruskealan vuoristopuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 majoitusliikettä kohteen Ruskealan vuoristopuisto lähellä
Hutor Mramornaya gora
Hutor Mramornaya gora

Hutor Mramornaya gora

Karelia, Lesopilnaya7, Kaalamon kunta
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruskealan vuoristopuisto on 1,5 kilometrin ja Marble Canyon on 1,6 kilometrin päässä tästä mökistä. K. Gogolevin konferenssikeskus ja Pohjois-Laatokan tasavallan museo ovat myös 32 kilometrin päässä.

  Hostel Dacha
  Hostel Dacha

  Hostel Dacha

    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   K. Gogolevin konferenssikeskus ja Pohjois-Laatokan tasavallan museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Vakkosalmen puisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Sortavalan asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Karjal-dom
   Karjal-dom

   Karjal-dom

   Oktjabrskaj 11, Sortavalan kunta, Karjalan tasavalta
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    K. Gogolevin konferenssikeskus ja Pohjois-Laatokan tasavallan museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Vakkosalmen puisto ja Ruskealan vuoristopuisto ovat myös 32 kilometrin päässä. Sortavalan asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park-hotel Dacha Wintera
    Park-hotel Dacha Wintera

    Park-hotel Dacha Wintera

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pohjois-Laatokan tasavallan museo, Laatokka ja K. Gogolevin konferenssikeskus ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Vakkosalmen puisto sijaitsee 8 kilometrin päässä.

     Ladozhskaya Usadba 309 €
     Ladozhskaya Usadba

     Ladozhskaya Usadba

     St Ozernaya 1, Niemelanhovi, Haapalammen kunta, Karjalan tasavalta
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Laatokka on 2,5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomapuistosta. Vakkosalmen puisto ja Pohjois-Laatokan tasavallan museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. K. Gogolevin konferenssikeskus sijaitsee 17,3 kilometrin päässä.

      Forrest Lodge Karelia 232 €
      Forrest Lodge Karelia

      Forrest Lodge Karelia

      Pos. Reuskula 33, Haapalammen kunta, Karjalan tasavalta
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Gora Filinan sotamuseo, Pohjois-Laatokan tasavallan museo ja K. Gogolevin konferenssikeskus sijaitsevat 25 kilometrin päässä tästä chalet'sta. Vakkosalmen puisto sijaitsee 22,2 kilometrin päässä.