Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ruskealan vuoristopuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ruskealan vuoristopuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ruskealan vuoristopuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ruskealan vuoristopuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ruskealan vuoristopuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ruskealan vuoristopuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ruskealan vuoristopuisto lähellä kohdetta Ruskealan vuoristopuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ruskealan vuoristopuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 majoitusliikettä kohteen Ruskealan vuoristopuisto lähellä
Hutor Mramornaya gora
Hutor Mramornaya gora

Hutor Mramornaya gora

Karelia, Lesopilnaya7, Kaalamon kunta
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruskealan vuoristopuisto ja Marble Canyon 2 kilometrin päässä tästä mökistä. K. Gogolevin konferenssikeskus ja Pohjois-Laatokan tasavallan museo ovat myös 32 kilometrin päässä.

  Karjal-dom 32 €
  Karjal-dom

  Karjal-dom

  Oktjabrskaj 11, Sortavalan kunta, Karjalan tasavalta
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   K. Gogolevin konferenssikeskus ja Pohjois-Laatokan tasavallan museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Vakkosalmen puisto ja Ruskealan vuoristopuisto ovat myös 32 kilometrin päässä. Sortavalan asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hostel Dacha 26 €
   Hostel Dacha

   Hostel Dacha

     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    K. Gogolevin konferenssikeskus ja Pohjois-Laatokan tasavallan museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Vakkosalmen puisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Sortavalan asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park-hotel Dacha Wintera
    Park-hotel Dacha Wintera

    Park-hotel Dacha Wintera

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä hotelli on samalla alueella kuin Pohjois-Laatokan tasavallan museo, K. Gogolevin konferenssikeskus ja Vakkosalmen puisto.

     Forrest Lodge Karelia 110 €
     Forrest Lodge Karelia

     Forrest Lodge Karelia

     Pos. Reuskula 33, Haapalammen kunta, Karjalan tasavalta
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Vakkosalmen puisto, Pohjois-Laatokan tasavallan museo ja K. Gogolevin konferenssikeskus sijaitsevat 25 kilometrin päässä tästä chalet'sta.