Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Simbirsk-Uljanovsk

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Simbirsk-Uljanovsk. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Simbirsk-Uljanovsk, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Simbirsk-Uljanovsk paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Simbirsk-Uljanovsk upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Simbirsk-Uljanovsk? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Simbirsk-Uljanovsk lähellä kohdetta Simbirsk-Uljanovsk. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Simbirsk-Uljanovsk, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 37 majoitusliikettä kohteen Simbirsk-Uljanovsk lähellä
Hotel Barcelona
Hotel Barcelona

Hotel Barcelona

Bebelya Street, 45, Uljanovsk, Uljanovskin alue
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Uljanovskin valtiollinen tekninen yliopisto, Simbirskin kauppiaiden museo ja Simbirskin kirjapainomuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Roerichin henkisen kulttuurin keskus ja Uljanovskin valtionyliopiston museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Oktyabrskaya Ulyanovsk 18 €
  Oktyabrskaya Ulyanovsk

  Oktyabrskaya Ulyanovsk

  Plekhanova Street,1, Uljanovsk
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Uljanovskin aluemuseo, Kansakuntien ystävyyspuisto ja Uljanovsk Gontšarovin paikallishistorian museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uljanovskin alueteatteri ja Uljanovskin alueellinen nukketeatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Garden Inn Ulyanovsk
   Hilton Garden Inn Ulyanovsk

   Hilton Garden Inn Ulyanovsk

   Goncharova Street 25, Uljanovsk
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kansantaiteen museo, Leninin muistomuseo ja Simbirskin klassillinen lyseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uljanovskin alueteatteri ja Uljanovskin valtiollinen tekninen yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Bruno Hotel 26 €
    Bruno Hotel

    Bruno Hotel

    Karamzinskaya str., 15, Uljanovsk, Uljanovskin alue
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plastovin nykytaiteen museo, Simbirskin ilmatieteellinen museo ja Simbirskin valokuvamuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Roerichin henkisen kulttuurin keskus ja Simbirskin kauppiaiden museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Hotel Simbirsk 36 €
     Hotel Simbirsk

     Hotel Simbirsk

     Krasnoarmeyskaya street, 2, Uljanovsk
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kansantaiteen museo, Leninin muistomuseo ja Simbirskin klassillinen lyseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uljanovskin alueteatteri ja Uljanovsk Gontšarovin paikallishistorian museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Rakurs 29 €
      Hotel Rakurs

      Hotel Rakurs

      79 Kirova Street, Uljanovsk
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Nebolšoin nuorisoteatteri, Postimuseo ja Plastovin nykytaiteen museo 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Simbirskin VSDTP-ryhmän turvatalomuseo ja Simbirsk-Uljanovsk ovat myös 3 kilometrin päässä.

       1 Huoneen Kalustettu Huoneisto Parvekkeella Ulyanovskin Keskustassa - Päivittäin 25 €
       1 Huoneen Kalustettu Huoneisto Parvekkeella Ulyanovskin Keskustassa - Päivittäin

       1 Huoneen Kalustettu Huoneisto Parvekkeella Ulyanovskin Keskustassa - Päivittäin

       ulitsa gagarina, 11, Uljanovsk, Uljanovskin alue
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Uljanovskin valtiollinen tekninen yliopisto, Simbirskin klassillinen lyseo ja Simbirin kuvernementin 1970–1980-luvun kansanvalitusmuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Simbirskin tšuvassien koulumuseo ja Simbirskin kirjapainomuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Medvedeff Center 21 €
        Medvedeff Center

        Medvedeff Center

        Nizhnetatarskaya str. 18, Uljanovsk
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kansantaiteen museo ja Leninin muistomuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Simbirskin klassillinen lyseo ja Uljanovskin alueteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä.