Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Simbirsk-Uljanovsk

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Simbirsk-Uljanovsk. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Simbirsk-Uljanovsk, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Simbirsk-Uljanovsk paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Simbirsk-Uljanovsk upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Simbirsk-Uljanovsk? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Simbirsk-Uljanovsk lähellä kohdetta Simbirsk-Uljanovsk. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Simbirsk-Uljanovsk, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 32 majoitusliikettä kohteen Simbirsk-Uljanovsk lähellä
Hilton Garden Inn Ulyanovsk 46 €
Hilton Garden Inn Ulyanovsk

Hilton Garden Inn Ulyanovsk

Goncharova Street 25, Uljanovsk
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kansantaiteen museo, Leninin muistomuseo ja Simbirskin klassillinen lyseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uljanovskin alueteatteri ja Uljanovskin valtiollinen tekninen yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Barcelona 35 €
  Hotel Barcelona

  Hotel Barcelona

  Bebelya Street, 45, Uljanovsk, Uljanovskin alue
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Uljanovskin valtiollinen tekninen yliopisto, Simbirskin kauppiaiden museo ja Simbirskin kirjapainomuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Roerichin henkisen kulttuurin keskus ja Uljanovskin valtionyliopiston museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Oktyabrskaya Ulyanovsk 18 €
   Oktyabrskaya Ulyanovsk

   Oktyabrskaya Ulyanovsk

   Plekhanova Street,1, Uljanovsk
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Uljanovskin aluemuseo, Kansakuntien ystävyyspuisto ja Uljanovsk Gontšarovin paikallishistorian museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uljanovskin alueteatteri ja Uljanovskin alueellinen nukketeatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Imperial Club Deluxe
    Imperial Club Deluxe

    Imperial Club Deluxe

    Alexandrovskaya Street,60, Uljanovsk, Uljanovskin alue
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Simbirskin tšuvassien koulumuseo, Uljanovskin valtiollinen tekninen yliopisto ja Simbirin kuvernementin 1970–1980-luvun kansanvalitusmuseo 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Simbirskin valokuvamuseo ja Postimuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Hotel Rakurs 35 €
     Hotel Rakurs

     Hotel Rakurs

     79 Kirova Street, Uljanovsk
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Nebolšoin nuorisoteatteri, Postimuseo ja Plastovin nykytaiteen museo 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Simbirsk-Uljanovsk ja Simbirskin ilmatieteellinen museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Bruno Hotel 31 €
      Bruno Hotel

      Bruno Hotel

      Karamzinskaya str., 15, Uljanovsk, Uljanovskin alue
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Plastovin nykytaiteen museo, Simbirskin ilmatieteellinen museo ja Simbirskin valokuvamuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Roerichin henkisen kulttuurin keskus ja Simbirskin kauppiaiden museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Hotel Simbirsk 45 €
       Hotel Simbirsk

       Hotel Simbirsk

       Krasnoarmeyskaya street, 2, Uljanovsk
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kansantaiteen museo, Leninin muistomuseo ja Simbirskin klassillinen lyseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uljanovskin alueteatteri ja Uljanovsk Gontšarovin paikallishistorian museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        1 Huoneen Kalustettu Huoneisto Parvekkeella Ulyanovskin Keskustassa - Päivittäin 25 €
        1 Huoneen Kalustettu Huoneisto Parvekkeella Ulyanovskin Keskustassa - Päivittäin

        1 Huoneen Kalustettu Huoneisto Parvekkeella Ulyanovskin Keskustassa - Päivittäin

        ulitsa gagarina, 11, Uljanovsk, Uljanovskin alue
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Uljanovskin valtiollinen tekninen yliopisto, Simbirskin klassillinen lyseo ja Simbirin kuvernementin 1970–1980-luvun kansanvalitusmuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Simbirskin tšuvassien koulumuseo ja Simbirskin kirjapainomuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.