Matkat – Tiberias 2022

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hotellit, lennot, vuokra-autot ja aktiviteetit − kaikki yhdessä paikassa! Ota suunnaksi Tiberias, kokoa unelmiesi lomapaketti ja säästä

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Center Chic Hotel
The Drisco Hotel – The Leading Hotels of The World
Jo Hotel
Shalom Hotel & Relax, Tel Aviv
Market House - An Atlas Boutique Hotel

Huippuhotellit kohteessa Tiberias

King Solomon Hotel Tiberias
King Solomon Hotel Tiberias
23 Hashomer Street, Tiberias, 14100
Hinta on 95 € per yö ajalle 2. lokak. viiva 3. lokak.
3,5/5 Good! (143 arvostelua)
"Staff is very accommodating they went out of there way to satisfy guest"

Arvosteltu 30.8.2022

Galei Kinnereth Hotel
Galei Kinnereth Hotel
1 Eliezer Kaplan St, Tiberias, 14100
Hinta on 340 € per yö ajalle 27. syysk. viiva 28. syysk.
4,6/5 Exceptional! (8 arvostelua)
"Excellent in every way. Nicest Hotel design I have ever seen."

Arvosteltu 24.8.2022

U Boutique Kinneret by the Sea of Galilee
U Boutique Kinneret by the Sea of Galilee
Gdud Barak 17, Tiberias, 1420823
Hinta on 325 € per yö ajalle 28. syysk. viiva 29. syysk.
4,4/5 Excellent! (99 arvostelua)
Suggested
"Enjoyed very much, the pool is huge and comfy, breakfast and dinner has a big variety for different tastes and very delicious, nice and very spacious room with lake view balcony, it was excellent. The dessert cakes are better to avoid, does not fit to a hotel like this. The music was loud outside ..."

Arvosteltu 17.9.2022

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Tiberias pakettimatka maksaa?
Luultavasti paljon vähemmän kuin kuvittelet – hinnat ovat alkaen vain 776 €. Varaamalla hotellit, lennot ja vuokra-autot yhdessä lomapakettina lomasi kohteessa Tiberias on vain parin napautuksen päässä.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Tiberias?
Voit säästää huomattavasti varaamalla kohteen Tiberias matkapaketin. Voit säästää näin paljon, kun varaat esimerkiksi hotellin, lennot ja muut matkatuotteet (kuten aktiviteetit) yhdellä kertaa. Lisäksi kun varaat seuraavan unohtumattoman seikkailusi verkkosivustomme kautta, voit valita itsellesi sopivat lennot yli 500 lentoyhtiön tarjonnasta ja majoituksen yli 1 000 000 majoitusliikkeen valikoimasta ympäri maailman. Löydät kauttamme taatusti suunnitelmiisi sopivan pakettimatkan.
Mikä on paras vuodenaika vierailla kohteessa Tiberias?
Saat vastauksen tähän kysymykseen harkitsemalla omia prioriteettejasi. Yleisesti ottaen on paras kuukausi löytää loistavia tarjouksia, kun taas hotellihuoneiden hinnat nousevat yleensä ssa. ovat suosituimpia kuukausia kohteessa Tiberias, joten jos haluat välttää väkijoukot, ovat parempia kuukausia vierailulle.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Tiberias?
Jos varaat lomasi kohteessa Tiberias hyvissä ajoin etukäteen, saatavillasi on paljon eri vaihtoehtoja ja hinnat ovat edullisimmillaan. Lentoyhtiöt julkaisevat lentolippujensa hinnat yleisesti ottaen noin vuoden ennen lähtöpäivää, joten matkan varaaminen kannattaa aloittaa niin pian kuin voit. Expedian sivustolla on kuitenkin aina hyviä tarjouksia, joten unelmalomasi varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä!
Mitä kohteen Tiberias pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Expedia tarjoaa runsaan valikoiman hotelleja, vuokra-autoja ja lentoja, joista voit koota itsellesi suunnitelmiisi täydellisesti sopivan matkapaketin kohteeseen Tiberias. Sinun täytyy vain valita tarvitsemasi matkatuotteet. Varauksen tehtyäsi voit aina lisätä pakettiisi myös aktiviteetteja ja kokemuksia. Mitä useamman osan lisäät matkaasi, sitä enemmän säästät!
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Tiberias?
Hintamme ovat jo alhaiset, mutta voit säästää vieläkin enemmän, jos varaat hotellin, lennot ja vuokra-auton samalla kertaa. Expedian pakettimatkan varaamalla tiedät aina, kuinka paljon lomasi maksaa ja voit muokata siitä suunnitelmiisi parhaiten sopivan.
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Tiberias Expedian kautta?
Kyllä voit, ja se on myös helppoa. Expedian valikoimiin kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja ympäri maailman. Varaamalla pakettimatkan voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivat lennot, hotellit ja aktiviteetit.
Voinko matkustaa kohteeseen Tiberias tällä hetkellä?
Saat kaikki viimeisimmät tiedot matkustamisesta kohteeseen Tiberias vierailemalla COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Sivulla on lisätietoa muun muassa karanteenikäytännöistä, matkustusrajoituksista ja paljosta muusta.

Suositut vierailukohteet