Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Voskresensky District – pakettimatkat

Kun olet menossa uuteen paikkaan ensimmäistä kertaa, on aina hyvä tehdä vähän pohjatyötä etukäteen. Voskresensky District ei ole poikkeus!

Voskresensky District – pakettimatkat

Voskresensky District sijaitsee noin 80 km kaakkoon maan pääkaupungista Moskova.

Ottelupäivänä Saturn-stadion on ainutlaatuinen kokemus. Jos haluat nähdä Saturn Oblastin pelin, suuntaa 35 km luoteeseen kohteesta Voskresensky District. Voit pelipäivinä seurata siniseen ja mustaan pukeutuneita ihmisiä stadionille. Myöhemmin voitkin sitten liittyä paikallisten jalkapallo fanien seuraan ottelunjälkeiselle oluelle läheisessä pubissa.

Käy talvilomallasi kohteessa Kant-laskettelukeskus tai Waypark Ski Slope. Ensimmäinen sijaitsee 75 km:n päässä ja toinen 95 km:n päässä kohteen Voskresensky District keskustasta.

Lähde retkelle kohteeseen Konev Bor. Se sijaitsee 20 km:n päässä, ja sieltä löytyvät Kolomnan kreml ja Vaahtokarkkimuseo. Nižneje Horošovo on toinen erinomainen vaihtoehto. Se sijaitsee kätevästi 25 km:n päässä kohteesta Voskresensky District. Trinity Church (kirkko) ja Staro Golutvinin luostari ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Kun olet valmis lähtemään kauemmas, suunnaksi kannattaa ottaa Serpuhov, joka on oman alueensa tärkeä keskus. Sinne on matkaa suunnilleen 95 km, ja siellä on monia vierailukohteita, esimerkiksi Vysotskin luostari, Serpuhovin musiikki- ja draamateatteri ja Pyhän Nikolauksen kirkko. Kaikkien pyhien kirkko ja Serpuhovin historian ja taiteen museo ovat myös paikkoja, jotka ovat kokemisen arvoisia.

Täällä sinulla on hyvä tilaisuus ottaa kaiken irti luonnon ihmeistä. Luistelu ja patikointi ovat vain kaksi aktiviteettia, joista voit valita itsellesi mieluisan.

Älä unohda vierailla alueen taidemuseoissa, historiallisissa museoissa, taidegallerioissa, käsityöpajoissa ja teattereissa. Nämä kulttuurikohteet ovat suosittuja turistien keskuudessa, varsinkin pilvisinä päivinä.

Vierailijoiden kannattaa ehdottomasti suunnistaa puhtaaseen ilmaan vierailemalla tämän alueen ulkoilmamuseoissa ja puutarhoissa.

Täällä voit nauttia alueen ilmapiiristä samalla, kun opit lisää sen menneisyydestä alueen historiallisissa kohteissa. Vierailu alueen historiallisilla alueilla, historiallisissa kartanoissa, historiallisissa palatseissa ja sotajäänteillä ja -muistomerkeillä jää varmasti mieleesi.

Uskonto on erottamaton osa paikan perinteitä, joten kannattaa muistaa vierailla paikallisissa kirkoissa, katedraaleissa ja luostareissa.

Kommunikoi tapaamiesi paikallisten kanssa opettelemalla pari sanaa venäjäksi. "Xotite potancevat?" tarkoittaa "Haluaisitko tanssia?". Kokeile myös sanoa "Dobryj večer!" (hyvää iltaa).

Joka vuosi 12 kesäkuuta vietettävä Venäjän kansallispäivä on kansallinen juhlapäivä koko maassa.

Olet pitänyt hauskaa, tavannut paljon uusia ystäviä ja epäilemättä täyttänyt kamerasi muistikortin kuvilla. Kun sinun on vihdoin aika tuhlata viimeiset matkakassassa olevat Venäjän ruplat ja sanoa "Uvidimsya pozzhe" kohteelle Moskovan alue, olet varmasti alkanut jo suunnitella seuraavaa lomaasi!

Kun paluulentosi aika lähestyy, muista, että sinua lähimpänä oleva lentokenttä sijaitsee suurin piirtein 40 km luoteeseen.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 majoitusliikettä kohteessa Voskresensky District
Hotel Kvartirkin Zarechye 28 €
Hotel Kvartirkin Zarechye

Hotel Kvartirkin Zarechye

Zarechye, d. 20, Jegorjevsk, Moskovan alue
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Jegorjevskin historian ja taiteen museo on 5,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli ja Työn ja taistelun museo sijaitsevat 40 kilometrin päässä. L-tyypin höyryveturin muistomerkki ja Vaahtokarkkimuseo ovat myös 52 kilometrin päässä.

  Hotel El Gaucho
  Arvosteltu 11.6.2019
  Katso tiedot
   
  Hotel El Gaucho

  Hotel El Gaucho

  31/1 Ul. Sovetskaya, Bronnitsy, Moskovan alue
    
   4,2/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Отличный отель! Хороший и отзывчивый персонал. Единственный минус - отсутствие кондиционера в +31, хотя и вероятность простудиться низка :) В отеле неплохой ресторан, в котором куриный суп готовят просто шикарно! Увы, не удалось попробовать блюда, приготовленные во фритюре (не работал аппарат), однако ...

   Konobeevo 43 €
   Konobeevo

   Konobeevo

   Ashitkovo, Ašitkovo, Moskovan alue
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli on 21,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Työn ja taistelun museo ja Bronnitsyn messuhalli sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Jegorjevskin historian ja taiteen museo ja Ramenskiin historian ja taiteen museo ovat myös 52 kilometrin päässä.

    Hotel A108 Voskresensk 37 €
    Hotel A108 Voskresensk

    Hotel A108 Voskresensk

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli on 4,8 kilometrin ja Työn ja taistelun museo on 5,7 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Kalatšnajan museo ja Kolomnan pikaluistelukeskus ovat myös 40 kilometrin päässä.

     Business-hotel Voskresensk 25 €
     Business-hotel Voskresensk

     Business-hotel Voskresensk

     Rozhdestvenskaya 46, Voskresensk, MO
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Työn ja taistelun museo on 8,8 kilometrin ja Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli on 9,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Kolomnan kreml ja Kalatšnajan museo ovat myös 32 kilometrin päässä.

      Aristokrat
      Aristokrat

      Aristokrat

      25A Street Klenovaya, Beloozerski, Moskovan alue
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Bronnitsyn messuhalli, Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli ja Ramenskiin historian ja taiteen museo ovat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Saturn-stadion ja Työn ja taistelun museo ovat myös 32 kilometrin päässä.

       Hotel Kvartirkin
       Hotel Kvartirkin

       Hotel Kvartirkin

       Sovetskaya, House 4b, Jegorjevsk, Moskovan alue
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Jegorjevskin historian ja taiteen museo on 1,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Työn ja taistelun museo ja Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Likino-Duljovon valtiollinen historiamuseo ja L-tyypin höyryveturin muistomerkki ovat myös 52 kilometrin päässä.

        Domino Inn - hostel 31 €
        Domino Inn - hostel

        Domino Inn - hostel

        Ulitsa Vladimirskaya, 12, Jegorjevsk, Moskovan alue
          
         2,0
         /5 (1 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Jegorjevskin historian ja taiteen museo on 1,8 kilometrin päässä tästä hostellista. Työn ja taistelun museo ja Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Likino-Duljovon valtiollinen historiamuseo ja L-tyypin höyryveturin muistomerkki ovat myös 52 kilometrin päässä.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.