Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Voskresensky District – pakettimatkat

Kun olet menossa uuteen paikkaan ensimmäistä kertaa, on aina hyvä tehdä vähän pohjatyötä etukäteen. Voskresensky District ei ole poikkeus!

Voskresensky District – pakettimatkat

Voskresensky District sijaitsee noin 80 km kaakkoon maan pääkaupungista Moskova.

Ottelupäivänä Saturn-stadion on ainutlaatuinen kokemus. Jos haluat nähdä Saturn Oblastin pelin, suuntaa 35 km luoteeseen kohteesta Voskresensky District. Voit pelipäivinä seurata siniseen ja mustaan pukeutuneita ihmisiä stadionille. Myöhemmin voitkin sitten liittyä paikallisten jalkapallo fanien seuraan ottelunjälkeiselle oluelle läheisessä pubissa.

Käy talvilomallasi kohteessa Kant-laskettelukeskus tai Waypark Ski Slope. Ensimmäinen sijaitsee 75 km:n päässä ja toinen 95 km:n päässä kohteen Voskresensky District keskustasta.

Lähde retkelle kohteeseen Konev Bor. Se sijaitsee 20 km:n päässä, ja sieltä löytyvät Kolomnan kreml ja Vaahtokarkkimuseo. Nižneje Horošovo on toinen erinomainen vaihtoehto. Se sijaitsee kätevästi 25 km:n päässä kohteesta Voskresensky District. Trinity Church (kirkko) ja Staro Golutvinin luostari ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Kun olet valmis lähtemään kauemmas, suunnaksi kannattaa ottaa Serpuhov, joka on oman alueensa tärkeä keskus. Sinne on matkaa suunnilleen 95 km, ja siellä on monia vierailukohteita, esimerkiksi Vysotskin luostari, Serpuhovin musiikki- ja draamateatteri ja Pyhän Nikolauksen kirkko. Kaikkien pyhien kirkko ja Serpuhovin historian ja taiteen museo ovat myös paikkoja, jotka ovat kokemisen arvoisia.

Täällä sinulla on hyvä tilaisuus ottaa kaiken irti luonnon ihmeistä. Luistelu ja patikointi ovat vain kaksi aktiviteettia, joista voit valita itsellesi mieluisan.

Älä unohda vierailla alueen taidemuseoissa, historiallisissa museoissa, taidegallerioissa, käsityöpajoissa ja teattereissa. Nämä kulttuurikohteet ovat suosittuja turistien keskuudessa, varsinkin pilvisinä päivinä.

Vierailijoiden kannattaa ehdottomasti suunnistaa puhtaaseen ilmaan vierailemalla tämän alueen ulkoilmamuseoissa ja puutarhoissa.

Täällä voit nauttia alueen ilmapiiristä samalla, kun opit lisää sen menneisyydestä alueen historiallisissa kohteissa. Vierailu alueen historiallisilla alueilla, historiallisissa kartanoissa, historiallisissa palatseissa ja sotajäänteillä ja -muistomerkeillä jää varmasti mieleesi.

Uskonto on erottamaton osa paikan perinteitä, joten kannattaa muistaa vierailla paikallisissa kirkoissa, katedraaleissa ja luostareissa.

Kommunikoi tapaamiesi paikallisten kanssa opettelemalla pari sanaa venäjäksi. "Xotite potancevat?" tarkoittaa "Haluaisitko tanssia?". Kokeile myös sanoa "Dobryj večer!" (hyvää iltaa).

Joka vuosi 12 kesäkuuta vietettävä Venäjän kansallispäivä on kansallinen juhlapäivä koko maassa.

Olet pitänyt hauskaa, tavannut paljon uusia ystäviä ja epäilemättä täyttänyt kamerasi muistikortin kuvilla. Kun sinun on vihdoin aika tuhlata viimeiset matkakassassa olevat Venäjän ruplat ja sanoa "Uvidimsya pozzhe" kohteelle Moskovan alue, olet varmasti alkanut jo suunnitella seuraavaa lomaasi!

Kun paluulentosi aika lähestyy, muista, että sinua lähimpänä oleva lentokenttä sijaitsee suurin piirtein 40 km luoteeseen.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 38 majoitusliikettä kohteessa Voskresensky District
Aristokrat
Aristokrat

Aristokrat

25A Street Klenovaya, Beloozerski, Moskovan alue
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Bronnitsyn messuhalli, Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli ja Ramenskiin historian ja taiteen museo ovat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Saturn-stadion ja Työn ja taistelun museo ovat myös 32 kilometrin päässä.

  Business-hotel Voskresensk 25 €
  Business-hotel Voskresensk

  Business-hotel Voskresensk

  Rozhdestvenskaya 46, Voskresensk, MO
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Työn ja taistelun museo on 8,8 kilometrin ja Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli on 9,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Kolomnan kreml ja Kalatšnajan museo ovat myös 32 kilometrin päässä.

   Hotel A108 Voskresensk 37 €
   Hotel A108 Voskresensk

   Hotel A108 Voskresensk

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli on 4,8 kilometrin ja Työn ja taistelun museo on 5,7 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Kalatšnajan museo ja Kolomnan pikaluistelukeskus ovat myös 40 kilometrin päässä.

    Konobeevo 43 €
    Konobeevo

    Konobeevo

    Ashitkovo, Ašitkovo, Moskovan alue
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ledovyj dvorets Podmoskovjen jäähalli on 21,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Työn ja taistelun museo ja Bronnitsyn messuhalli sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Jegorjevskin historian ja taiteen museo ja Ramenskiin historian ja taiteen museo ovat myös 52 kilometrin päässä.

     Domodedovo AirHotel 48 €
     Arvosteltu 14.10.2019
     Katso tiedot
      
     Domodedovo AirHotel

     Domodedovo AirHotel

     Domodedovo Airport, Building 6, Domodedovskiy District, Domodedovo
       
      3,8/5
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Everything was fine. Room is clean, some snacks in the fridge . Bed set very fresh and clean. All the service provided . Very quiet place next to the airport.

      Airhotel Express 93 €
      Arvosteltu 30.9.2019
      Katso tiedot
       
      Airhotel Express

      Airhotel Express

      Domodedovo Airport Disctrict, Building 1, 2nd floor of terminal, Domodedovo, Moskovan alue
        
       4,3/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Newly renovated, very clean, very small but good for short stays.

       Diamant Domodedovo 40 €
       Arvosteltu 16.6.2019
       Katso tiedot
        
       Diamant Domodedovo

       Diamant Domodedovo

         
        4,3/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        20 min away from the airport. Has shuttle bus, surcharge. Breakfast included. Restaurant is open continually without breaks till 24.00hrs. Has lift. Kiosks are around. Has free bicycles to run around. Free shampoo and toothbrush kit, hair dryer. Sauna, pool- surcharge. No ATM machine around.

        Hotel Alexandria-Domodedovo 76 €
        Arvosteltu 8.9.2019
        Katso tiedot
         
        Hotel Alexandria-Domodedovo

        Hotel Alexandria-Domodedovo

        D. Istomiha 100b, Domodedovo, Moskovan alue
          
         4,2/5
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         This was a gem near Domodedovo. It's feels like in the country, but only about a 10 min drive from the airport. They had great pic up and drop off accommodations. Room was very comfortable and clean. They staff was super. Thank you!

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.