INSPIROIDU EXPEDIAN AVULLA

Useimmat eivät tarvitse suostuttelua lomalle lähtöön, mutta sopivan matkakohteen valinta eri vuodenajoille voi olla hankalaa. Anna mieltymyksesi lomasuunnittelijaamme ja saat listan lomakohteista, jotka sopivat parhaiten valitsemaasi matkustusajankohtaan. Annamme sinulle vinkkejä joka kuukaudelle maailman parhaisiin kohteisiin, joista voit valita sinua kiinnostavan loman.
Tekeekö mielesi virkistävälle aurinkolomalle? Miltä kuulostaisi lasketteluloma Alpeille? Oletko lähdössä koko perheen voimin vai kaveriporukalla? Ehkäpä mielessäsi ovat polttarit ulkomailla? Sinun pitää myös päättää, haluatko pitkälle matkalle vai minilomalle. Kaiken lisäksi pitää ottaa selvää, onko Espanjassa/San Franciscossa/Marrakechissa mitään tehtävää tähän aikaan vuodesta? Päätöksiä, päätöksiä...

Älä hermoile, vaan anna lomasuunnittelijamme auttaa sinua päätöksenteossa. Kaupunkimatkoja, aktiiviurheilua ja minilomia lukuisissa eri kohteissa Las Vegasista Madridiin – Expedia tarjoaa laajan valikoiman lomia jokaiseen makuun. Anna meidän inspiroida sinua tekemään juuri oikea lomapäätös tälle vuodelle, missä kuussa sitten päätätkään matkustaa. Jos päätät lähteä matkalle spontaanisti, muista tarkistaa myös äkkilähtötarjouksemme.

Ehdot ja rajoitukset

  • Hotellien hinnat ovat per huone per ilmoitettu yöpymisen kesto, ja ne perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen ja sisältävät kaikki verot ja palvelumaksut, mutta eivät maksuja, jotka maksetaan joko hotellilla tai hotellille.

  • Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

  • Pakettihinnat ovat per henkilö per ilmoitettu yöpymisen kesto, ja ne perustuvat economy-menopaluulentoihin ilmoitetulta lähtölentokentiltä ja halvimpaan kahden hengen huoneeseen, sisältäen kaikki verot.

  • Matkatavaroista saatetaan periä lisämaksuja lentojen ja pakettimatkojen osalta, mukaan lukien halpalentoyhtiöiden lennot.

  • Aktiviteettihinnat ovat näytetyn mukaisesti per henkilö, per ryhmä tai per aikuinen riippuen aktiviteetista. Hinta sisältää verot.

  • Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

  • Näytetyt hinnat olivat saatavilla viimeksi kuluneiden 24 tunnin aikana.

  • Tarjousten saatavuus on rajoitettua, ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

  • Expedian yleisiä varausehtoja sovelletaan – katso lisätietoja osoitteestahttps://www.expedia.fi/p/support/ehdot_tai_varausehdot.

  • Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat.