Pääosion alkuosa

Vaikka ensimmäinen adventti osuukin usein marraskuulle, ei sää alkutalven hujakoilla ole yleensä kovin jouluinen. Monet meistä kaipaavatkin marraskuun säitä pakoon talven aurinkokohteisiin, meneville kaupunkilomille ja pitkille kylpyläviikonlopuille. Jos olet suunnittelemassa lomaa (tai vain haaveilemassa sellaisesta), lomasuunnittelijan avulla löydät jokaisen kuukauden suosituimmat ja parhaat matkakohteet. Oli makusi tai budjettisi millainen tahansa, pääset takuulla mahtavalle matkalle marraskuussa.
Jotkut matkakohteet ovat toisia paremmat marraskuun matkoille. Täydellinen lomasi riippuu kuitenkin kohteen lisäksi myös haaveilemasi loman tyypistä sekä suosimastasi tavasta viettää aikaa lomalla. Rakastatko rentoutua kultaisilla hiekkarannoilla muun maailman mennessä menojaan? Innostutko helposti tutkimaan menevien kaupunkien salaisuuksia? Onko koko perheen yhdessäolo kaikista tärkeintä omalla lomallasi? Mikä tahansa matkasi perimmäinen tarkoitus onkaan, löydät taatusti juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon matkalle marraskuussa.

 

Lisää matkakohteita marraskuu
Lisää matkakohteita marraskuu
Lisää matkakohteita marraskuu
** Kaikki hinnat voivat muuttua ilman ennakkovaroitusta

MARRASKUUN LOMAVAIHTOEHDOT

Kouluvuoden ollessa täydessä vauhdissa marraskuussa voivat pitkät perhelomat olla hankalia järjestää. Monet perheet onnistuvat kuitenkin mahduttamaan vähintään pidennetyn viikonlopun kiireiseen aikatauluunsa. Suosittuja vaihtoehtoja ovatkin näinä aikoina eurooppalaiset kohteet, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan Edinburgh, Lontoo ja Manchester. Näillä kolmella tyypillisellä brittiläisellä kaupungilla on jokaisella oma persoonallisuutensa ja lyhyetkin lomat niiden nähtävyyksillä ovat joka pennin väärti. Voitte varata esimerkiksi koko perheelle teatteriliput. Teatterielämykset piristävät synkempiäkin marraskuun päiviä, olitte sitten matkalla Lontoon West Endiin tai Edinburghin Playhousen esityksiin.
Täytyykö lomapäivät käyttää loppuun vuoden loppuun mennessä? Ota jäljellä olevista lomistasi kaikki ilo irti ja suuntaa rantakohteeseen – mikä olisikaan parempi tapa karistaa kaamos pois harteilta! Turhan kauaksi hyvien säiden perässä ei kuitenkaan tarvitse lähteä, sillä lentoja ja hotelleja löytyy esimerkiksi Kanariansaarille vuoden ympäri. Toisaalta voit lähteä myös elämäsi matkalle marraskuussa – hyppää kaukolennolle Barbadokselle ja vietä viikko tai pari Karibian auringossa.
Kaupunkilomat ovat loistava tapa ottaa rennosti tyylillä marraskuussa. Paras aika välttää maailman suosituimpien kaupunkien turistiruuhkat on lähteä matkalle marraskuussa ja tehdä vaikka jouluostokset ulkomailla. Tai ehkä sinua houkuttelee kaupunkeihin mahdollisuus yöpyä edullisesti luksushotelleissa. Matkustatpa sitten lähelle tai kauas, löytyy marraskuun matkavaihtoehtojen joukosta mahtava valikoima maailman kauneimpia kaupunkeja.

MINNE MATKUSTAA MARRASKUUSSA?

Jos haluat saada jouluostokset hoidettua pois alta hyvissä ajoin (ja nauttia hyvin ansaitusta lomasta siinä samalla), ei New York Cityä parempaa kohdetta löydy. Talvi isossa omenassa on taianomainen: voit lähteä vaikka luistelemaan Rockefeller Cenerin joulukuusen luistinradalle, eikä ole olemassa ainoatakaan lahjaa, jota ei New Yorkista löytäisi. Jos taas haluat kokea aivan erilaisen ostosreissun, suuntaa matkallasi marraskuussa Japanin pääkaupunkiin Tokioon. Tokio on teknologian uranuurtaja ja sen kaduilta löydät mitä erikoisempia liikkeitä, joista saat takuulla inspiraatiota aidosti ainutlaatuisiin lahjaideoihin.

Jos haaveet hiekkarannoista eivät hellitä marraskuussakaan, kannattaa harkita lomaa Durbanin tai Etelä-Afrikan kohteissa. Etelä-Afrikan säät ovat kerta kaikkiaan upeat marraskuun aikaan, ja rannalla loikoilun lisäksi voit lähteä retkelle sisämaan safareille. Myös Tahimaa ja Dubai ovat erinomaisia matkakohteita aurinkoa marraskuussa kaipaaville.

Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta erilaisia lomakohteita. Naputtele mieleisesi kuukausi, loma- ja lentotyyppi lomasuunnittelijaamme ja ala suunnitella marraskuun matkaasi. Jos et osaa päättää hyvissä ajoin, tarkista myös äkkilähtötarjouksemme.

Hauskaa toimintaa marraskuu

Ehdot ja rajoitukset

  • Hotellien hinnat ovat per henkilö per ilmoitettu yöpymisen kesto. Ne perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan huoneeseen ja sisältävät kaikki verot ja palvelumaksut mutta eivät maksuja, jotka maksetaan joko hotellilla tai hotellille.

  • Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Saat lisätietoja hotellin tiedoista.

  • Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per ilmoitettu yöpymisen kesto, ja ne perustuvat economy-menopaluulentoihin ilmoitetuilta lähtölentokentiltä sekä halvimpaan huoneeseen yhdelle hengelle. Hinta sisältää verot.

  • Matkatavaroista saatetaan periä lisämaksuja, kun varaat lennot tai pakettimatkan, mukaan lukien halpalentoyhtiöiden lennot.

  • Aktiviteettien hinnat ovat per henkilö, per ryhmä tai per aikuinen ilmoitetun mukaisesti aktiviteetista riippuen. Hinta sisältää verot.

  • Näytetyt hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

  • Näytetyt hinnat olivat saatavilla viimeksi kuluneiden 24 tunnin aikana.

  • Tarjousten saatavuus on rajoitettua, ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

  • Expedian tavalliset varausehdot ovat voimassa – https://www.expedia.fi/p/support/ehdot_tai_varausehdot.

  • Mainostaja: Expedia Inc, 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat.