Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Vuosaari

Katso kaikki kohteen Vuosaari vuokra-autot

Autonvuokraus Vuosaari

Vuokraa auto Vuosaaresta, jossa yhdistyvät kaupunki ja luonto

Vajaan 40 000 asukkaan Vuosaari on kaupunginosa Itä-Helsingissä. Pinta-alaltaan Vuosaari on Helsingin kaupunginosista suurin, ja sen alueelta löytyykin asuintalojen lisäksi myös useita ulkoilualueita ja uimarantoja. Vuosaaren sijainti on ihanteellinen autolomaa ajatellen, sillä sekä Kehä I että Kehä III alkavat Vuosaaresta, ja alueelle pääsee nopeasti myös Itäväylää pitkin. Kun vuokraat auton Vuosaaresta, on koko Etelä-Suomi siis helposti ulottuvillasi.

Helpoimmin autonvuokraus Vuosaaressa tapahtuu, kun teet sen verkossa. Expedian sivustolla selaat vuokra-autoja mukavasti kotoa käsin, ja itse varauskin onnistuu vain muutamalla napsautuksella. Autovuokraamomme tarjoavat käyttöösi niin joustavat nouto- ja palautusajat kuin asiantuntevan palvelunkin. Ja mikä parasta, hintoihin ei koskaan lisätä mitään yllättäviä lisämaksuja, sillä kaikki autovuokraamomme Vuosaaressa noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä.

Tarvitsitpa Vuosaaren lomaasi varten perheauton, pakettiauton tai maasturin, löydät sen meiltä. Kaikki vuokra-automme ovat laadukkaita ja turvallisia, ja saatavilla on myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten lastenistuimia. Valitse siis oma menopelisi verkosta jo etukäteen ja nauti Vuosaaren seudulla vapaudesta kulkea sinne, mihin haluat, julkisen liikenteen aikatauluista välittämättä. Varaa vuokra-autosi ja juna- tai lentoliput – Vuosaari ympäristöinen odottaa!

Vuokra-autolla kerkeät harrastaa

Vuosaaressa on paljon tekemistä ja näkemistä, ja vaikka Helsingin julkinen liikenne on kattava, vuokra-autolla kuljet paikasta toiseen näppärästi omaan tahtiisi. Vietä lomapäivä ja vaikka toinenkin ihan vain Vuosaareen tutustuen: alueen ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet vievät helposti mukanaan.

Vuosaari Golf on Vuosaaren oma golfkenttä, joka kattaa yhteensä 50 hehtaarin kokoisen alueen. Kentän 18 reikää takaavat mukavan pelipäivän, jonka kruunaa kentän sijainti aivan meren äärellä. Vuosaari Golf -kentälle on helppo löytää vuokra-autolla, ja Itäreimarintien parkkipaikalle voi jättää autonsa maksutta ja huoletta golfaamisen ajaksi.

Jos sää ei satu Vuosaaren lomalla suosimaan, voi päivää lähteä viettämään myös Vuosaaren urheilutalolle. Urheilutalosta löytyy kaksi allasosastoa, hyppytorni ja vesiliukumäki sekä perheen pienimmille suunnatut leikkipaikka ja kahluuallas. Uimisen lisäksi kuntoaan voi kohottaa vaikkapa palloillen, kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunnilla. Vuosaaren urheilutalo sijaitsee aivan Vuosaaren keskustan tuntumassa Vuosaarentiellä.

Uimaranta kutsuu vuokra-autoilijaa

Jos vierailet Vuosaaressa kesällä, muista piipahtaa jollekin alueen upeista uimarannoista. Kuumana kesäpäivänä nämä hiekkarannat vievät sinut lähes Etelä-Euroopan tunnelmiin! Aurinkolahden pitkä hiekkaranta on yksi alueen suosituimmista kesäkohteista, eikä suotta: pehmeä hiekka ja välkehtivä meri kutsuvat kaiken ikäisiä nauttimaan auringosta, ja hiekkarannan tuntumasta löytyy myös ihka oikea rantabulevardi. Rauhallisempaa rantaelämää kaipaavien taas kannattaa ottaa suunnaksi Kallahdenniemi, josta löytyy kaksi luonnon ympäröimää hiekkarantaa: Kallahdenniemen uimaranta ja Kallahden kainalon uimaranta.

Rastilan uimaranta sijaitsee Rastilan leirintäalueella, jossa onnistuu myös yöpyminen Vuosaaren loman yhteydessä. Uimarannan palveluihin lukeutuvat muun muassa ravintola, leikkipaikka, pukusuoja, suihku ja WC. Leirintäalueella voit yöpyä eritasoisissa mökeissä tai vaikkapa teltassa, minkä lisäksi vierailijoiden käytettävissä on sauna ja lasten ulko- ja sisäleikkipaikat.

Vuosaaren ulkoilualueet saavutat helpoimmin vuokra-autolla

Vuosaaressa sijaitsee neljä suurehkoa ulkoilualuetta: Meri-Rastila, Uutela, yllä mainittu Kallahdenniemi ja Mustavuori. Meri-Rastilan ulkoilualue kattaa noin 50 hehtaaria maata, ja maisemaa hallitsevat upeat rantakalliot. Alueella voi niin uida kuin onkiakin, ja grillikatoksessa voi valmistaa omia eväitään nälän iskiessä. Alueella on useita hyväkuntoisia polkuja, ja talvella käytettävissä on noin kahden ja puolen kilometrin mittainen valaistu latu.

Uutelan ulkoilualue ja luontopolku sijaitsevat Vuosaaren kaakkoisosassa. Myös tällä ulkoilualueella on useita rantakallioita, mutta myös kangasmetsiä, lehtoja, viljelyalueita ja kukkaniittyjä. Alueen polut ovat lyhyitä ja helppokulkuisia.

Autonvuokraus kohteessa Vuosaari: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Vuosaari?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Vuosaari halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 45 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Vuosaari?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Vuosaari keskimäärin 47 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Vuosaari?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Vuosaari?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Vuosaari

Tutustu kohteeseen Vuosaari Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!