Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Designmuseo

Perehdy Suomen teollisen suunnittelun, muotisuunnittelun ja graafisen suunnittelun historiaan ja käy katsomassa kiehtovia esineitä pysyvässä näyttelyssä Designmuseossa.

Designmuseon laajaan kokoelmaan kuuluu piirroksia, valokuvia ja esineitä. Tämä mahtava museo pyrkii säilyttämään sekä suomalaista että kansainvälistä taideteollisuuden historiaa. Lähde opastetulle kierrokselle ja tutustu kokoelman kiehtoviin esineisiin, kuten lasten leluihin, keramiikkatöihin ja polkupyöriin.

Helsingin Designmuseo on toiminut 1900-luvun lopulta saakka ja se on vanhimpia laatuaan koko Euroopassa. Se on sijainnut nykyisellä paikallaan Korkeavuorenkadulla vasta 1900-luvun loppupuolelta lähtien. Sen nykyinen rakennus on 1800-luvulla toiminut, Gustaf Nyströmin suunnittelema koulurakennus. Rakennuksen komea julkisivu edustaa uusgotiikkaa.

Ihastele suomalaisen suunnittelun klassikoita museon pysyvissä ja vaihtuvissa näyttelyissä. Museon pysyvässä näyttelyssä on esillä yli 75 000 esinettä, 45 000 piirrosta ja 125 000 valokuvaa. Designmuseon näyttelyt esittelevät Suomen rikasta designhistoriaa, ja niihin kuuluu muun muassa lasiesineitä, matkapuhelimia sekä ainutlaatuisia huonekaluja ja vaatteita.

Museossa on tarjolla myös aktiviteetteja lapsille, työpajoja ja tapahtumia ympäri vuoden. Piipahda museokaupassa ostamassa klassisia designtuotteita ja lupaavien nimien designtöitä.

Helsingin Designmuseo sijaitsee monien kaupungin muiden nähtävyyksien kuten Kiasman läheisyydessä. Suomen arkkitehtuurimuseo sijaitsee jopa samassa pihassa Designmuseon kanssa, vajaan viiden minuutin kävelymatkan päässä. Arkkitehtuurimuseo keskittyy suomalaiseen arkkitehtuuriin ja sen kokoelmasta löytyy valikoima digitaalisia mallinnuksia, valokuvia, pienoismalleja ja piirroksia. Arkkitehtuurimuseon kirjakaupasta löydät erinomaisen valikoiman arkkitehtuurikirjoja sekä postikortteja ja julisteita.

Designmuseo sijaitsee Helsingin keskutassa niin kutsutulla Design Districtilä noin 21 kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Pääset museolle helposti kaupungin raitiovaunu- ja bussiliikenteen avulla. Designmuseo on avoinna päivittäin kesäisin ja joka viikko tiistaista sunnuntaihin aina syksystä kevääseen. Juhlapyhät saattavat aiheuttaa muutoksia aukioloaikoihin. Museoon on esteetön kulku, joten myös pienten lasten perheiden ja liikuntarajoitteisten on helppo vierailla museossa.

Pistäydy Designmuseossa kahvilla ja pullalla tai kevyellä lounaalla Helsingin sydämessä tai jatka matkaasi alueen useisiin erinomaisiin ravintoloihin.


Alueen Design-museo opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 983 majoitusliikettä kohteen Design-museo lähellä
Clarion Hotel Helsinki 119 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Marski by Scandic 70 €
  Marski by Scandic

  Marski by Scandic

  Mannerheimintie 10, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 88 €
   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Ruoholahdenranta 3, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hietalahden kirpputori ja Länsiterminaali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    GLO Hotel Helsinki Kluuvi 113 €
    GLO Hotel Helsinki Kluuvi

    GLO Hotel Helsinki Kluuvi

    Kluuvikatu 4, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Presidentinlinna ja Amos Rexin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Grand Marina 97 €
     Scandic Grand Marina

     Scandic Grand Marina

     Katajanokanlaituri 7, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Allas Sea Pool -merikylpylä, Stockmannin tavaratalo ja Helsingin tuomiokirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Länsiterminaali ovat myös 5 kilometrin päässä. Kauppiaankadun asema ja Katajanokan puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel F6 151 €
      Hotel F6

      Hotel F6

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Esplanadi ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kauppatorin raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Etelärannan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Finn 67 €
       Hotel Finn

       Hotel Finn

       Kalevankatu 3 b, Helsinki
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Helsingin tuomiokirkko ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Presidentinlinna ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaisaniemen metroasema, Helsinki on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Park Helsinki 86 €
        Scandic Park Helsinki

        Scandic Park Helsinki

        Mannerheimintie 46-48, Helsinki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.