Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Eduskuntatalo

Käy katsomassa eduskunnan täysistuntoa parvelta käsin tässä klassisessa rakennuksessa, jolla on suuri merkitys Suomen politiikassa.

Eduskuntatalon rakennuksen mahtava uusklassinen julkisivu suurine pylväineen kuvastaa sen tärkeyttä kansalle. Rakennus valmistui vuonna 1931, ja eduskunta kokoontuu siellä tänäkin päivänä. Tutustu tärkeisiin tapahtumiin, joiden näyttämönä Eduskuntatalo toimi muun muassa jatkosodan ja talvisodan aikana.

Huomaa, kuinka rakennus yhdistelee uusklassismia ja modernismia kiehtovalla tavalla, luoden yksinkertaistetun klassisen julkisivun. Eduskuntatalo on yksi Helsingin suurimmista ja tunnetuimmista rakennuksista. Joudut kipittämään tien toiselle puolelle mahduttaaksesi koko rakennuksen kuviisi. Rentoudu ja nauti piknikistä Eduskuntatalon edessä olevalla ruohoalueella. Alueella on myös runsaasti katutaiteilijoita, joiden esityksiä on mukava katsella.

Ihastele Eduskuntatalon suurten ulkoportaiden ja 14 korinttilaispylvään koristamaa graniittista julkisivua. Astu sisään tähän historialliseen rakennukseen ja käy katsomassa 200 hengen eduskunnan täysistuntoa salin parvella tiistaisin ja perjantaisin.

Piipahda rakennuksen vasemmalla puolella sijaitsevassa vierailijakeskuksessa perehtymässä rakennukseen tarkemmin. Eduskuntatalon vaikuttava pääaula ja marmoriportaikko ottavat sinut vastaan heti ensimmäisessä kerroksessa.

Käy katsomassa puhemiehen edustustiloja, vastaanottoaulaa ja täysistuntosalia. Nauti pikkupurtavaa ja virvokkeita ensimmäisen kerroksen ravintolassa tai toisen kerroksen kahvilassa.

Tutustu rakennuksen käyttötarkoituksiin, jotka vaihtelevat Euroopan Unionin asioiden päätöstenteosta kansainvälisiin sopimuksiin ja Suomen pääministerin valintaan.

Rakennus on avoinna maanantaista perjantaihin aamusta myöhäiseen iltapäivään.

Eduskuntatalo sijaitsee Helsingin keskustan kiireisessä sydämessä. Matkusta bussilla tai junalla Helsingin rautatieasemalle, josta on vain lyhyt kävelymatka Eduskuntatalolle. Lähistöllä sijaitsee myös useita muita nähtävyyksiä, kuten Helsingin musiikkitalo, Kiasma Museum of Contemporary Art ja Natural History Museum of Helsinki.


Alueen Eduskuntatalo opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 983 majoitusliikettä kohteen Eduskuntatalo lähellä
Clarion Hotel Helsinki 119 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Marski by Scandic 70 €
  Marski by Scandic

  Marski by Scandic

  Mannerheimintie 10, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 88 €
   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Ruoholahdenranta 3, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hietalahden kirpputori ja Länsiterminaali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Park Helsinki 86 €
    Scandic Park Helsinki

    Scandic Park Helsinki

    Mannerheimintie 46-48, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     GLO Hotel Helsinki Kluuvi 113 €
     GLO Hotel Helsinki Kluuvi

     GLO Hotel Helsinki Kluuvi

     Kluuvikatu 4, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Presidentinlinna ja Amos Rexin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Simonkenttä 77 €
      Scandic Simonkenttä

      Scandic Simonkenttä

      Simonkatu 9, Helsinki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kampin kappeli ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Finn 67 €
       Hotel Finn

       Hotel Finn

       Kalevankatu 3 b, Helsinki
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Helsingin tuomiokirkko ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Presidentinlinna ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaisaniemen metroasema, Helsinki on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Kaisaniemi 113 €
        Scandic Kaisaniemi

        Scandic Kaisaniemi

        Kaisaniemenkatu 7, Helsinki
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Helsingin tuomiokirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kaisaniemen metroasema, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.