Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Johanneksenkirkko

Kiipeä mäelle ihailemaan tätä upeaa uusgoottilaista kivikirkkoa sekä sen vihreitä tornihuippuja ja yksityiskohtaisia ruusuikkunoita.

Johanneksenkirkon kaksoistornit kuuluvat keskeisesti Helsingin kaupunkikuvaan. Se on Suomen suurin kivikirkko istumapaikkojen lukumäärässä mitattuna, ja kirkon vieressä on myös viehättävä puistoalue. Osallistu kirkossa järjestettäviin tapahtumiin tai konsertteihin, joiden aikana voit nauttia kirkon keskilaivan erinomaisesta akustiikasta.

Näet ensimmäisenä kirkon tornien kohoavan korkeuksiin Punanotkon kukkulan päällä. Kirkon sisäänkäynnillä seisoo Johannes Kastajan patsas, joka on kuvanveistäjä Kari Juvan käsialaa. Ihaile kirkon päätyjen ruusuikkunoita ja niiden mosaiikkikuvioita.

Vihreät kaksoistornit kohoavat 74 metrin korkeuteen. Kirkon rakentaminen saatiin päätökseen vuonna 1891. Tämän upean rakennelman suunnittelijana toimi ruotsalainen arkkitehti A. E. Melander.

Astu kirkon sisään ja ihaile sen valtavaa kokoa. Levähdä hetki kirkonpenkillä. Kirkon keskilaivaan mahtuu istumaan 2 600 henkeä. Kirkon alttaritauluna toimii vaikuttava teosTaivaallinen näky. Teoksen maalasi kuuluisa taidemaalari Eero Järnefelt, joka oli myös säveltäjä Jean Sibeliuksen lanko. Luo katseesi ylös nähdäksesi loistavat kattokruunut ja käytä aikaa tarkastellaksesi useita käytävillä olevia koristuksia.

Tutustut myös lähemmin kukkulaan, jonka päälle kirkko on rakennettu. Tämä kukkula on toiminut vuosisatojen ajan juhannuskokkojen polttopaikkana. Nauti kirkon ympärillä olevan viheralueen rauhasta. Puisto on ihanteellinen paikka piknikin viettoon.

Kirkko on yleisölle avoinna aamusta iltapäivään. Viikonloppuisin kirkko on auki erikoistapahtumien ja muistotilaisuuksien aikaan.

Johanneksenkirkko sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa kaupungin keskustasta etelään. Pääset kirkolle helposti bussilla. Kävelymatka päärautatieasemalta kirkolle kestää vain 15 minuuttia Kirkko sijaitsee Johanneksenpuistossa, ja sen lähellä on myös muita nähtävyyksiä, kuten Saksalainen kirkko ja Helsingin observatorio.


Alueen Johanneksenkirkko opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 982 majoitusliikettä kohteen Johanneksenkirkko lähellä
Clarion Hotel Helsinki 119 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 88 €
  Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

  Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

  Ruoholahdenranta 3, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hietalahden kirpputori ja Länsiterminaali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marski by Scandic 70 €
   Marski by Scandic

   Marski by Scandic

   Mannerheimintie 10, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    GLO Hotel Helsinki Kluuvi 113 €
    GLO Hotel Helsinki Kluuvi

    GLO Hotel Helsinki Kluuvi

    Kluuvikatu 4, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Presidentinlinna ja Amos Rexin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Grand Marina 97 €
     Scandic Grand Marina

     Scandic Grand Marina

     Katajanokanlaituri 7, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Allas Sea Pool -merikylpylä, Stockmannin tavaratalo ja Helsingin tuomiokirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Länsiterminaali ovat myös 5 kilometrin päässä. Kauppiaankadun asema ja Katajanokan puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel F6 151 €
      Hotel F6

      Hotel F6

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Esplanadi ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kauppatorin raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Etelärannan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Finn 67 €
       Hotel Finn

       Hotel Finn

       Kalevankatu 3 b, Helsinki
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Helsingin tuomiokirkko ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Presidentinlinna ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaisaniemen metroasema, Helsinki on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Park Helsinki 86 €
        Scandic Park Helsinki

        Scandic Park Helsinki

        Mannerheimintie 46-48, Helsinki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.