Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kampin kappeli

Kampin moderni kappeli on arkkitehtuurin merkkiteos ja se on loistava paikka hiljentyä hetkeksi Helsingin keskustan kiireisimmällä alueella.

Kampin kappeli on luterilainen kirkko, jonka minimalistinen puinen julkisivu on vertaansa vailla. Tämä myös hiljaisuuden kappelina tunnettu kaunis puurakennus on pyhitetty hiljentymiselle ja itsensä tutkimiseen, ja se on avoinna kaikille vierailijoille uskontoon ja taustaan katsomatta. Pakene Helsingin keskustan vilkasta ja alati kiireistä ilmapiiriä tähän kauniiseen kappeliin. 

Kiinnitä huomiota kappelin kaarevaan ja pehmeään muotoon, joka on upea esimerkki innovatiivisesta puuarkkitehtuurista. Kappelin sisäseinät on tehty öljytyistä leppälankuista, ja kalusteet on veistetty yhdestä jättimäisestä saarnipuusta. Yli 11 metriä korkea pääsali on yksi kappelin kauneimmista yksityiskohdista.

Rentoudu kappelin rauhallisessa pääsalissa, jossa eloisan Narinkkatorin melu ei takuulla pääse kantautumaan korviisi. Puisen kotelon ulkopuolella on kuitenkin toissijaisia huoneita, jotka avautuvat torille. Kampin kappelin aula toimii myös esittelytilana ja siellä toimii sekä sosiaalityöntekijöitä että kirkon työntekijöitä.

Helsingin kaupungin sosiaalitoimi ja Kirkko Helsingissä pyörittävät Kampin kappelia yhteistoimin. Tämä ihastuttava tila on avoinna päivittäin ja se on loistava paikka sekä kohtaamisille että hiljentymiselle.

Kampin kappelilta kävelet nopeasti myös kaupungin muille nähtävyyksille, kuten parlamenttitalolle tai Helsingin musiikkitalolle. Kiasman nykytaiteen museokin sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Kampin kappelilta. Kiasman museossa pääset ihastelemaan loistavaa nykytaiteen kokoelmaa, johon kuuluu noin 8 000 teosta aina 1970-luvulta 2010-luvulle. Käy Kiasmassa katsomassa valokuvia, sarjakuvia, veistoksia, installaatioita, digitaalisen taiteen teoksia ja paljon muutakin. Kampin kappeli sijaitsee aivan Kampin keskuksen valtavan kauppa- ja viihdekeskuksen nurkalla ja kauniin Esplanadin puiston lähettyvillä.

Se seisoo Narinkkatorin laidalla Kampin kaupunginosassa. Kampin kappelille on Helsingin rautatieasemalta vajaan 500 metrin matka. Sen lähistöllä on useita Helsingin parhaista viinibaareista ja ravintoloista.

Pistäydy Kampin kappeliin hiljentymään rauhallisessa ympäristössä ja ihailemaan palkitun rakennuksen puista arkkitehtuuria.


Alueen Kampin kappeli opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 003 majoitusliikettä kohteen Kampin kappeli lähellä
Clarion Hotel Helsinki 89 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi 113 €
  GLO Hotel Helsinki Kluuvi

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi

  Kluuvikatu 4, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Presidentinlinna ja Amos Rexin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marski by Scandic 142 €
   Marski by Scandic

   Marski by Scandic

   Mannerheimintie 10, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kamp 238 €
    Hotel Kamp

    Hotel Kamp

    Pohjoisesplanadi 29, Helsinki
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stockmannin tavaratalo, Ateneumin taidemuseo ja Senaatintori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Presidentinlinna ja Uspenskin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kauppatorin raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Simonkenttä 107 €
     Scandic Simonkenttä

     Scandic Simonkenttä

     Simonkatu 9, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kampin kappeli ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Omena Hotel Yrjonkatu 57 €
      Omena Hotel Yrjonkatu

      Omena Hotel Yrjonkatu

      Yrjonkatu 30, Helsinki
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kauppakeskus Forum, Stockmannin tavaratalo ja Kampin keskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Original Sokos Hotel Presidentti 118 €
       Original Sokos Hotel Presidentti

       Original Sokos Hotel Presidentti

       Etelaeinen Rautatiekatu 4, Helsinki
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luonnontieteellinen museo, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Helsingin jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Eläinmuseon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu 57 €
        Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

        Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

        Lonnrotinkatu 13, Helsinki
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Helsingin vanha kirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Fredrikinkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.