Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kampin kappeli

Kampin moderni kappeli on arkkitehtuurin merkkiteos ja se on loistava paikka hiljentyä hetkeksi Helsingin keskustan kiireisimmällä alueella.

Kampin kappeli on luterilainen kirkko, jonka minimalistinen puinen julkisivu on vertaansa vailla. Tämä myös hiljaisuuden kappelina tunnettu kaunis puurakennus on pyhitetty hiljentymiselle ja itsensä tutkimiseen, ja se on avoinna kaikille vierailijoille uskontoon ja taustaan katsomatta. Pakene Helsingin keskustan vilkasta ja alati kiireistä ilmapiiriä tähän kauniiseen kappeliin. 

Kiinnitä huomiota kappelin kaarevaan ja pehmeään muotoon, joka on upea esimerkki innovatiivisesta puuarkkitehtuurista. Kappelin sisäseinät on tehty öljytyistä leppälankuista, ja kalusteet on veistetty yhdestä jättimäisestä saarnipuusta. Yli 11 metriä korkea pääsali on yksi kappelin kauneimmista yksityiskohdista.

Rentoudu kappelin rauhallisessa pääsalissa, jossa eloisan Narinkkatorin melu ei takuulla pääse kantautumaan korviisi. Puisen kotelon ulkopuolella on kuitenkin toissijaisia huoneita, jotka avautuvat torille. Kampin kappelin aula toimii myös esittelytilana ja siellä toimii sekä sosiaalityöntekijöitä että kirkon työntekijöitä.

Helsingin kaupungin sosiaalitoimi ja Kirkko Helsingissä pyörittävät Kampin kappelia yhteistoimin. Tämä ihastuttava tila on avoinna päivittäin ja se on loistava paikka sekä kohtaamisille että hiljentymiselle.

Kampin kappelilta kävelet nopeasti myös kaupungin muille nähtävyyksille, kuten parlamenttitalolle tai Helsingin musiikkitalolle. Kiasman nykytaiteen museokin sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Kampin kappelilta. Kiasman museossa pääset ihastelemaan loistavaa nykytaiteen kokoelmaa, johon kuuluu noin 8 000 teosta aina 1970-luvulta 2010-luvulle. Käy Kiasmassa katsomassa valokuvia, sarjakuvia, veistoksia, installaatioita, digitaalisen taiteen teoksia ja paljon muutakin. Kampin kappeli sijaitsee aivan Kampin keskuksen valtavan kauppa- ja viihdekeskuksen nurkalla ja kauniin Esplanadin puiston lähettyvillä.

Se seisoo Narinkkatorin laidalla Kampin kaupunginosassa. Kampin kappelille on Helsingin rautatieasemalta vajaan 500 metrin matka. Sen lähistöllä on useita Helsingin parhaista viinibaareista ja ravintoloista.

Pistäydy Kampin kappeliin hiljentymään rauhallisessa ympäristössä ja ihailemaan palkitun rakennuksen puista arkkitehtuuria.


Alueen Kampin kappeli opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 924 majoitusliikettä kohteen Kampin kappeli lähellä
Clarion Hotel Helsinki 119 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki 144 €
  Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

  Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

  Mikonkatu 23, Helsinki
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Casino Helsinki ja Ateneumin taidemuseo ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Senaatintori ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaisaniemen metroasema, Helsinki ja Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 130 €
   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Ruoholahdenranta 3, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hietalahden kirpputori, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kansallismuseo ja Senaatintori ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lapland Hotels Bulevardi 162 €
    Lapland Hotels Bulevardi

    Lapland Hotels Bulevardi

    Bulevardi 28, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Helsingin vanha kirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aleksanterin teatterin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fredrikinkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Simonkenttä 112 €
     Scandic Simonkenttä

     Scandic Simonkenttä

     Simonkatu 9, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kampin kappeli, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      GLO Hotel Helsinki Kluuvi 135 €
      GLO Hotel Helsinki Kluuvi

      GLO Hotel Helsinki Kluuvi

      Kluuvikatu 4, Helsinki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Presidentinlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Helsinki City Centre 123 €
       Holiday Inn Helsinki City Centre

       Holiday Inn Helsinki City Centre

       Elielinaukio 5, Helsinki
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Helsingin keskustakirjasto Oodi ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ateneumin taidemuseo ja Kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Klaus K Hotel 140 €
        Klaus K Hotel

        Klaus K Hotel

        Bulevardi 2-4, Helsinki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Helsingin vanha kirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kolmikulman pysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.