Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Nykytaiteen museo Kiasma

Tässä Suomen Kansallisgalleriaan kuuluvassa nykytaiteen museossa voit ihastella ennennäkemätöntä nykytaiteen kokoelmaa sekä upeaa arkkitehtuuria.

Vieraile Kiasman nykytaiteen museossa ja pääset näkemään taidemaailman merkkiteoksia aina 1970-luvulta tähän päivään. Museo keskittyy esittelemään kotimaisten nykytaiteilijoiden teoksia sekä naapurimaiden taidetta. Ihmettele installaatioita, kiertele kokeilevan taiteen keskellä ja diggaille digitaidetta, maalauksia ja paljon muuta tässä ainutlaatuisessa modernin taiteen museossa.

Kiasman nykytaiteen museon tavoitteena on kerätä ja esitellä taideteoksia, jotka kuvastavat nykyaikaamme. Sillä onkin haavissaan yksi koko Suomen laajimmista mediataiteen kokoelmista. Kiasma on yksi kolmesta museosta, jotka muodostavat Suomen Kansallisgallerian. Kaksi muuta Kansallisgallerian museota ovat Ateneum ja Sinebrychoffin taidemuseo. Suomen Kansallisgallerian nykytaiteen kokoelmaa alettiin kerätä 1900-luvun loppupuolella.

New Yorkissa asuva amerikkalainen arkkitehti Steven Holl on suunnitellut Kiasman rakennuksen. Kiinnitä huomiota Kiasman nykytaiteen museon kaarevaan ja kiertyvään muotoon, jonka sanotaan nivoutuvan sitä ympäröivään kaupunkitilaan. Rakennus on geometristen muotojen, terävien kulmien ja kaarimuotojen sekamelska.   

Kiasmalta pääsee kävelemään Ateneumin taidemuseolle alle kymmenessä minuutissa. Ateneumin seinien sisällä on yksi suurimmista suomalaisen taiteen kulta-ajan kokoelmista. Tutustu suomalaiseen taiteeseen aina 1700-luvun rokokoo-muotokuvista 1900-luvun kokeellisempiin teoksiin. Museossa on myös laaja kansainvälisen taiteen kokoelma, jonka teosten kirjoon kuuluu muun muassa Vincent van Goghin taidetta.

Sinebrychoffin taidemuseon eli Siffin löydät noin 1,6 kilometrin päästä Kiasmalta. Tämä Kansallisgallerian haara esittelee vanhaa eurooppalaista taidetta aina 1300-luvulta 1800-luvulle. Ihastele maalauksia, grafiikkavedoksia, piirustuksia, veistoksia sekä lasi- ja hopeaesineitä, jotka ovat Euroopan kuuluisimpien taiteilijoiden kuten Alexander Roslinin ja Jusepe de Riberan käsialaa.

Kiasman nykytaiteen museoon pääsee sisään ilmaiseksi joka kuun ensimmäisenä perjantaina. Museo on auki ympäri vuoden joka viikko tiistaista sunnuntaihin paitsi juhlapyhinä. Alennetut sisäänpääsyhinnat ovat saatavilla vain lupaa vastaan ja ryhmille. Kiasma sijaitsee Helsingin keskustassa vain 500 metrin päässä Helsingin rautatientorilta.

Vieraillessasi Kiasmassa pääset katselemaan innoittavimpia modernin taiteen teoksia ja ihastelemaan yhtä Helsingin merkittävintä arkkitehtuurista kohdetta.


Alueen Nykytaiteen museo Kiasma opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 983 majoitusliikettä kohteen Nykytaiteen museo Kiasma lähellä
Clarion Hotel Helsinki 119 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Marski by Scandic 70 €
  Marski by Scandic

  Marski by Scandic

  Mannerheimintie 10, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 88 €
   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Ruoholahdenranta 3, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hietalahden kirpputori ja Länsiterminaali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Park Helsinki 86 €
    Scandic Park Helsinki

    Scandic Park Helsinki

    Mannerheimintie 46-48, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     GLO Hotel Helsinki Kluuvi 113 €
     GLO Hotel Helsinki Kluuvi

     GLO Hotel Helsinki Kluuvi

     Kluuvikatu 4, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Presidentinlinna ja Amos Rexin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Simonkenttä 77 €
      Scandic Simonkenttä

      Scandic Simonkenttä

      Simonkatu 9, Helsinki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kampin kappeli ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Finn 67 €
       Hotel Finn

       Hotel Finn

       Kalevankatu 3 b, Helsinki
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Helsingin tuomiokirkko ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Presidentinlinna ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaisaniemen metroasema, Helsinki on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Grand Marina 97 €
        Scandic Grand Marina

        Scandic Grand Marina

        Katajanokanlaituri 7, Helsinki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Allas Sea Pool -merikylpylä, Stockmannin tavaratalo ja Helsingin tuomiokirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Länsiterminaali ovat myös 5 kilometrin päässä. Kauppiaankadun asema ja Katajanokan puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.