Finnair lennot Frankfurt (FRA) ‒ Helsinki (HEL)

Finnair Halvat lennot Frankfurt → Helsinki (FRA→HEL)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 161 € yhdensuuntaisille lennoille ja 362 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Tietoa reitistä Frankfurt – Helsinki
LähtölentokenttäFrankfurtin kansainvälinen lentoasema
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Välimatka1527 km
Keskimääräinen lennon kesto3 tuntia 25 minuuttia

❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Frankfurt –> Helsinki.

❓ Paljonko maksaa lippu Frankfurt (FRA) –> Helsinki (HEL) lentoyhtiöllä Finnair?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 161 € yhdensuuntaisille lennoille ja 362 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Frankfurt (FRA) –> Helsinki (HEL) lentoyhtiöllä Finnair?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli toukokuussassa ja meno-paluu marraskuussassa.

❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Finnair reitille Frankfurt FRA –> Helsinki HEL?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Finnair (Frankfurt FRA –> Helsinki HEL) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä. On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä marraskuussa on halvin kuukausi menopaluulennoille ja toukokuussassa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.

❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Finnair lentoni reitillä Frankfurt –> Helsinki?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".