Finnair lennot Kuopio (KUO) ‒ Helsinki (HEL)

Finnair Halvat lennot Kuopio → Helsinki (KUO→HEL)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 207 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
0
Tietoa reitistä Kuopio – Helsinki
LähtölentokenttäKuopio
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Välimatka332 km

❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Kuopio –> Helsinki.

❓ Paljonko maksaa lippu Siilinjärvi (KUO) –> Helsinki (HEL) lentoyhtiöllä Finnair?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 207 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Siilinjärvi (KUO) –> Helsinki (HEL) lentoyhtiöllä Finnair?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli tammikuussassa ja meno-paluu tammikuussassa.

❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Finnair reitille Siilinjärvi KUO –> Helsinki HEL?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Finnair (Siilinjärvi KUO –> Helsinki HEL) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä. On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä tammikuussa on halvin kuukausi menopaluulennoille ja tammikuussassa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.

❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Finnair lentoni reitillä Siilinjärvi –> Helsinki?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".