Finnair lennot Oulu (OUL) ‒ Helsinki (HEL)

Finnair Halvat lennot Oulu → Helsinki (OUL→HEL)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 142 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
0
Tietoa reitistä Oulu – Helsinki
LähtölentokenttäOulu
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Välimatka510 km

❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Oulu –> Helsinki.

❓ Paljonko maksaa lippu Oulu (OUL) –> Helsinki (HEL) lentoyhtiöllä Finnair?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 142 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Oulu (OUL) –> Helsinki (HEL) lentoyhtiöllä Finnair?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli lokakuussassa ja meno-paluu lokakuussassa.

❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Finnair reitille Oulu OUL –> Helsinki HEL?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Finnair (Oulu OUL –> Helsinki HEL) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä. On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä lokakuussa on halvin kuukausi menopaluulennoille ja lokakuussassa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.

❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Finnair lentoni reitillä Oulu –> Helsinki?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".