Brussels (BRU) – Helsinki-Vantaa (HEL) lennot

Halvat lennot Brussels –> Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 92 € yhdensuuntaisille lennoille ja 131 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Air Baltic
Air Baltic
Scandinavian Airlines
KLM
Tietoa reitistä Bryssel – Helsinki
LähtölentokenttäBrussels
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Liikennöivät lentoyhtiötAir Baltic, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines
Lennon hinta130 €
Välimatka1637 km

Lennot Bryssel (BRU) ‒ Helsinki (HEL)

Kun haluat löytää halvat lennot kohteesta Bryssel (BRU) kohteeseen Helsinki (HEL), mikään ei vedä vertoja Expedian verkkosivujen helppoudelle ja käytännöllisyydelle. Expedia tarjoaa tuhansittain lähtölentokenttiä ja lentovaihtoehtoja parhaimmilta lentoyhtiöiltä sekä suurimman valikoiman halpoja lentoja kohteesta Bryssel kohteeseen Helsinki. Etsi lennot Bryssel ‒ Helsinki, ja ole varma siitä, että sinulla on suurimman verkkomatkatoimiston tuki.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Bryssel kohteeseen Helsinki, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Bryssel (BRU) kohteeseen Helsinki (HEL)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Bryssel (BRU) kohteeseen Helsinki (HEL). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Bryssel ‒ Helsinki lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Bryssel (BRU) - Helsinki (HEL) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden BRU ja HEL välillä?
Meno-paluulennot kohteiden BRU ja HEL välillä maksavat alkaen 131 €. Tämä hinta perustuu viimeisen viikon aikana tarjolla olleisiin lentohintoihin – tee varauksesi nyt niin et tule pettymään.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Brussels (BRU) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä?
Ison osan lennoista voi helposti peruuttaa verkossa, mutta lentoyhtiöstä riippuen voit joskus joutua maksamaan peruutusmaksun. Jos sinun täytyy peruuttaa matkasi, seuraa asiakaspalvelumme sivuilla olevia helppoja ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Brussels ja Helsinki-Vantaa välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden BRU ja HEL välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden BRU ja HEL välillä?
Lentoaika kohteiden Brussels (BRU) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä on keskimäärin 5 tuntia ja 41 minuuttia. Mutta voit lukea kirjaa, katsella elokuvia tai kuunnella musiikkia, ja aika tulee kulumaan nopeasti.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Brussels ja Helsinki-Vantaa välillä on?
Keskimäärin 1 650 km erottaa kohteet Brussels ja Helsinki-Vantaa toisistaan, joten kannattaa pakata mukaasi jotain tekemistä parin tunnin ajaksi. Viimeisin bestseller voisi olla loistava valinta.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Bryssel (BRU-Brussels) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä?
Finnair (AY) on suosittu vaihtoehto, jos haluat lentää ilman välilaskua kohteiden Brussels (BRU) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä. Tämä luotettava lentoyhtiö lentää 82 lentoa kuukaudessa, joten löydät taatusti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Brussels ja Helsinki-Vantaa välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Lentohinnat kohteiden BRU ja HEL välille ovat saatavilla Expedian sivustolla jopa vuoden ennen matkapäivää. Ja vaikka saatatkin löytää mahtavan viime hetken tarjouksen, tämä ei ole koskaan varmaa. Lisäksi jos varaat lentolippusi hyvissä ajoin etukäteen, tarjolla on enemmän vaihtoehtoja – ja voit välttää joutuvasi inhotulle keskipaikalle! Päivitämme hinnat jatkuvasti, joten ne kannattaa tarkistaa säännöllisesti nähdäksesi viimeisimmät alennukset.
Voinko lentää kentältä Bryssel (BRU-Brussels) kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) nyt heti?
On fiksua ottaa selvää kohteessa voimassa olevista karanteenivaatimuksista ja matkustusohjeista. Muista tarkistaa COVID-19-matkaneuvot, joista saat ajankohtaisia tietoja kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) menevistä lennoista.