John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) – Helsinki-Vantaa (HEL) lennot

Halvat lennot John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema –> Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 286 € yhdensuuntaisille lennoille ja 443 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
Vueling Airlines
Icelandair
Icelandair
Icelandair
American Airlines
Iberia
Finnair
British Airways
Delta
Finnair
Finnair
Delta
Iberia
Air France
KLM
Tietoa reitistä New York – Helsinki
LähtölentokenttäJohn F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Liikennöivät lentoyhtiötAir France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, Icelandair, JetBlue Airways, KLM, Lufthansa, TAP Portugal, Turkish Airlines, United
Lennon hinta442 €
Välimatka6568 km

Lennot New York (JFK) ‒ Helsinki (HEL)

Kun haluat löytää halvat lennot kohteesta New York (JFK) kohteeseen Helsinki (HEL), mikään ei vedä vertoja Expedian verkkosivujen helppoudelle ja käytännöllisyydelle. Expedia tarjoaa tuhansittain lähtölentokenttiä ja lentovaihtoehtoja parhaimmilta lentoyhtiöiltä sekä suurimman valikoiman halpoja lentoja kohteesta New York kohteeseen Helsinki. Etsi lennot New York ‒ Helsinki, ja ole varma siitä, että sinulla on suurimman verkkomatkatoimiston tuki.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta New York kohteeseen Helsinki, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta New York (JFK) kohteeseen Helsinki (HEL)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta New York (JFK) kohteeseen Helsinki (HEL). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat New York ‒ Helsinki lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää New York (JFK) - Helsinki (HEL) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset

Newark

New York