Jyväskylä (JYV) – Helsinki-Vantaa (HEL) lennot

Halvat lennot Jyväskylä –> Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 141 € yhdensuuntaisille lennoille ja 282 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Tietoa reitistä Jyväskylä – Helsinki
LähtölentokenttäJyväskylä
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Lennon hinta282 €
Välimatka233 km

Lennot Jyväskylä (JYV) ‒ Helsinki (HEL)

Kun haluat löytää halvat lennot kohteesta Jyväskylä (JYV) kohteeseen Helsinki (HEL), mikään ei vedä vertoja Expedian verkkosivujen helppoudelle ja käytännöllisyydelle. Expedia tarjoaa tuhansittain lähtölentokenttiä ja lentovaihtoehtoja parhaimmilta lentoyhtiöiltä sekä suurimman valikoiman halpoja lentoja kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki. Etsi lennot Jyväskylä ‒ Helsinki, ja ole varma siitä, että sinulla on suurimman verkkomatkatoimiston tuki.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Jyväskylä (JYV) kohteeseen Helsinki (HEL)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Jyväskylä (JYV) kohteeseen Helsinki (HEL). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Jyväskylä ‒ Helsinki lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Jyväskylä (JYV) - Helsinki (HEL) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Jyväskylä ja Helsinki-Vantaa välillä?
Meno-paluumatkat kohteiden JYV ja HEL välillä maksavat alkaen 282 €. Tämä summa perustuu viimeisten 7 päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin – varaa jo tänään niin et tule pettymään.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden JYV ja HEL välillä?
Joskus suunnitelmiin tulee muutoksia, joten olemme tehneet matkan peruuttamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa verkossa. Vieraile vain asiakaspalvelumme sivuilla ja seuraa siellä olevia ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Jyväskylä (JYV) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Jyväskylä ja Helsinki-Vantaa välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden Jyväskylä (JYV) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä?
Lento kohteiden Jyväskylä (JYV) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä kestää suurin piirtein vain 45 minuuttia – täydellinen aika ottaa torkut! Laskeudut kohteeseen Vantaa silmiäsi availlessasi.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Jyväskylä (JYV) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä on?
Etäisyys kohteiden Jyväskylä (JYV) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä on vain 240 km, mutta vaikka lentoaika ei ole pitkä, kannattaa silti ottaa mukaan jotain luettavaa.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden JYV ja HEL välillä?
Monien matkailijoiden suosima FlexFlight (W2) lentää 47 lentoa kuukaudessa kohteiden Jyväskylä ja Helsinki-Vantaa välillä. Voit valita suunnitelmiisi sopivat lennot ja varaa lippusi nyt.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Jyväskylä ja Helsinki-Vantaa välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Viime hetkellä matkan varaavat voivat joskus löytää loistavia lentotarjouksia kohteiden Jyväskylä (JYV) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välisille lennoille vain pari viikkoa ennen matkaa. Jos haluat mieluummin varata etukäteen, Expedia vertailee usein parhaimpia lentotarjouksia ja päivittää ne sivustolleen – joissain tapauksissa jopa vuoden etukäteen. Tämä tosin riippuu yhtiöstä, koska kaikki eivät mainosta hintojaan näin pitkälle etukäteen.
Voinko lentää kentältä Jyväskylä (JYV) kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) nyt heti?
Sinun kannattaa katsastaa COVID-19-matkaneuvomme. Niiden avulla saat selville, onko kentällä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) juuri nyt voimassa olevia karanteenivaatimuksia tai matkustusohjeita, jotka koskevat kentältä Jyväskylä (JYV) saapuvia matkailijoita.