Halvat lennot Kajaani –> Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 67 € yhdensuuntaisille lennoille ja 133 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa reitistä Kajaani – Helsinki

Lähtölentokenttä Kajaani
Kohdelentokenttä Helsinki-Vantaa
Liikennöivät lentoyhtiöt Finnair
Lennon hinta 133 €
Välimatka 459 km

Halvat lennot Kajaani–Helsinki antavat mahdollisuuden nauttia pääkaupungin riennoista

Miksi et lähtisi nauttimaan pääkaupunkiseudun monipuolisesta kulttuuri- ja ravintolatarjonnasta ja tutustumaan Helsingin keskustan nähtävyyksiin? Helsinki tarjoaa tekemistä kaikenikäisille matkaajille. Lapsiperheet voivat pitää hauskaa Linnanmäen huvipuistossa, Korkeasaaren eläintarhassa tai vaikka Heureka-tiedekeskuksessa. Kulttuurinnälkäiset voivat nauttia olostaan teatterissa, museoissa ja näyttelyissä. Jos taas kaipaat kunnon biletystä, Helsingin ravintola- ja baaritarjonta on vailla vertaa! Kauniilla ilmalla on myös kiva kierrellä tutustumassa keskustan kortteleihin tai ottaa lautta Suomenlinnaan. Hyvä uutinen on, että Finnairilta voi varata suorat lennot kohteesta Kajaani kohteeseen Helsinki! Tämä tekee kotimaan matkailusta helppoa ja jättää enemmän aikaa pääkaupungissa kiertelyyn.

Helsingissä aika ei käy koskaan pitkäksi, etkä tule varmasti katumaan lentoasi Kajaanista Helsinkiin! Pääkaupunkiseudulla (Espoo ja Vantaa mukaan luettuina) asuu yli miljoona ihmistä, ja matkailijan näkökulmasta se tarjoaa ainutlaatuisen paljon nähtävää ja koettavaa. Ateneum, Kiasma, Kansallisteatteri, Kansallisooppera ja Musiikkitalo takaavat, että taiteesta, musiikista ja teatterista pitävät löytävät tekemistä koko lomalle. Toisaalta shoppailun ystävät voivat kävellä jalkansa kipeiksi esimerkiksi Kampin ja Forumin kauppakeskuksissa ja Stockmannin tavaratalossa. Erityisesti Dianapuiston ympärillä, Punavuoren, Ullanlinnan ja Kampin alueella on myös viehättäviä muotiin ja design-tuotteisiin erikoistuneita kivijalkaliikkeitä sekä monia kivoja kahviloita. Päivän saakin kulumaan kivasti niissä kierrellen. Keskustassa kannattaa lisäksi tutustua Senaatintorin ympäristöön, Esplanadin puistoon, Tuomiokirkkoon ja Uspenskin katedraaliin.

Lento Kajaani–Helsinki on nopea tapa matkustaa pääkaupunkiin

Suorat lennot Kajaanista Helsinkiin laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle (HEL), josta pääsee noin 18 kilometrin päässä sijaitsevaan keskustaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Kentän kahden terminaalin välisellä yhdyskäytävällä on uusi rautatieasema, josta voit hypätä kehärataa kiertävän junan kyytiin. Lipun saa aseman automaatista tai konduktööriltä junassa, ja matka keskustaan kestää noin puoli tuntia. Jos määränpääsi on muualla kuin keskustassa, voi vaihtaa lähijunaan Pasilan asemalla tai ottaa metron Rautatieasemalta. Vaihtoehtoisesti voit nousta lentoasemalla bussin kyytiin. Finnair City Bus kuljettaa matkustajat Rautatieaseman kylkeen Elielinaukiolle, ja lippuja saa sekä verkkokaupasta että bussin kuljettajalta. Toinen keskustaan kulkeva bussi on HSL:n bussi numero 615. Bussimatka Finnair City Busilla kestää 30 minuuttia ja HSL:n bussilla 45 minuuttia.

Lentoja Kajaanista Helsinkiin kannattaa hyödyntää ympäri vuoden

Suoria lentoja Kajaanista Helsinkiin on todellakin tarjolla ympäri vuoden. Sitä paitsi Kajaani–Helsinki-lento kestää vain tunnin ja 20 minuuttia, joten halutessasi voit lähteä reissuun ihan vain viikonlopuksi. Lentoja saa myös varsin edullisesti, joten tarjouksia kannattaa pitää silmällä ympäri vuoden ja eri vaihtoehtoja voi vertailla ebookersin sivuilla. Finnair liikennöi väliä aina, ja parhaimmillaan lentoja on jopa 4 päivässä. Lento Kajaanista Helsinkiin maksaa itsensä takaisin: säästät rutkasti aikaa pitkään auto- tai junamatkaan verrattuna, joten voit nauttia olostasi pitempään pääkaupunkiseudulla. Lisäksi Kajaani–Helsinki-lennot voivat olla hyvä tapa päästä nopeasti Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jos olet matkustamassa vielä Helsingistä eteenpäin ulkomaille.

Matkaan Kajaanin lentokentältä

Lennot Kajaanista Helsinkiin lähtevät Kajaanin lentoasemalta (KAJ), joka sijaitsee Paltaniemen kylässä noin kahdeksan kilometrin päässä Kajaanin keskustasta. Voit jättää auton matkan ajaksi terminaalin edustalla oleville pysäköintialueille, joissa on myös muutama lämpöpaikka talviparkkeerausta varten. Jos liikut mieluummin julkisilla, Kattilinjojen bussit kuljettavat keskustasta, Vuokatista ja Sotkamosta kentälle. Lähtöaika keskustasta on tunti ennen Finnairin lennon lähtöä. Voit tietenkin soittaa myös paikallisen taksiyhtiön taksin hakemaan sinut kentälle.

Kun olet kerran päässyt koneeseen, aikaa on sopivasti päivän lehden lukemiseen tai parhaiden menovinkkien selaamiseen. Kun lento Kajaanista Helsinkiin on laskeutunut, sinun tarvitsee vain valita suosikkikohteesi ja alkaa nauttia piristävästä lomasta pääkaupungissa!