Kruunupyy (KOK) – Helsinki-Vantaa (HEL) lennot

Halvat lennot Kruunupyy –> Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 139 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
Tietoa reitistä Kokkola – Helsinki
LähtölentokenttäKruunupyy
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Liikennöivät lentoyhtiötFlexFlight
Lennon hinta139 €
Välimatka387 km

Halvat lennot Kokkola–Helsinki vievät sinut pääkaupungin sykkeeseen

Houkutteleeko sinua Helsingin monipuolinen kulttuuri- ja ravintolatarjonta tai paikalliset nähtävyydet? Ehkäpä sinulla on lapsia, joita kiinnostaa käydä Linnanmäen huvipuistossa tai Korkeasaaren eläintarhassa, tai ehkä itselläsi on ystäviä tai sukulaisia pääkaupungissa, joita haluaisit tavata useammin? Hyviä uutisia: suoria Finnairin lentoja Kokkolasta Helsinkiin on tarjolla päivittäin. Vietät ilmassa vain hieman yli tunnin, ennen kuin laskeudut Helsinki-Vantaan lentokentälle. Siinä ajassa ehdit hädin tuskin lukea päivän lehden. Vertailun vuoksi: junalla sama matka kestäisi kolme tai neljä kertaa kauemmin.

Jos päätät ostaa halvat lennot Kokkolasta Helsinkiin, lähdet Suomen pääkaupunkiin, jonka rajojen sisällä elää noin 650 000 asukasta. Koko pääkaupunkiseudulla, eli Espoo ja Vantaa mukaan luettuna, asuu yli miljoona ihmistä. Helsingissä riittää tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille; kaupungin museot, kuten Ateneum, nykytaiteen museo Kiasma sekä Helsingin Taidehalli, houkuttelevat niin paikallisia kuin matkailijoita vaihtuvilla maailmanlaajuisesti tunnettujen taiteilijoiden näyttelyillään. Kaupunginteatterissa ja Kansallisteatterissa voit nähdä upeita teatteri- ja musikaaliesityksiä. Näytöksiä on päivittäin, mutta ne kannattaa yleensä varata hyvissä ajoin etukäteen. Kun ostat halvat lennot Kokkolasta Helsinkiin, tarkista samalla, mitä tapahtumia Helsingissä on valitsemanasi ajankohtana tarjolla, ja varaa liput kiinnostavimman oloisiin esityksiin samalta istumalta!

Lento Kokkola–Helsinki sujuu sutjakasti

Lennot Kokkolasta Helsinkiin laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle (HEL), joka on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentoasema. Se sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoaseman kahdessa terminaalirakennuksessa on runsaasti erilaisia palveluita, joita tarvitset ehkä vasta paluumatkallasi: on ravintoloita, kahviloita, baareja ja myymälöitä sekä paljon odotustilaa.

Pääset lentoasemalta hotelliisi tai muuhun majoituspaikkaasi helposti julkisilla kulkuvälineillä. Pääkaupungissa on tiheä juna- ja bussiverkosto, ja myös lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan junalla. Kun seuraat lentoaseman opasteita, pääset rautatieasemalle helposti terminaalien 1 ja 2 väliseltä yhdyskäytävältä. Junalipun voit ostaa joko etukäteen rautatieaseman lippuautomaatista tai junasta konduktööriltä. Kertalippu lentoaseman pysäkiltä Helsinkiin maksaa noin kuusi euroa. Jos sinulla on käytössäsi Helsingin seudun lähiliikenteen elektroninen matkakortti, voit ladata siihen arvoa tai aikaa lentoaseman lippuautomaatilla tai R-Kioskissa. Junamatka Helsingin keskustaan kestää puoli tuntia. Pasilan asemalla voit tarvittaessa vaihtaa muihin lähijuniin, tai jos majapaikkasi sijaitsee metrolinjan varrella, nouse pirteän oranssiin metroon Helsingin päärautatieasemalla.

Toinen vaihtoehto matkustaa lentoasemalta Helsingin keskustaan on Finnairin lentokenttäbussi, joka pysähtyy suurimpien hotellien kohdalla ennen päätepysäkkiään Helsingin rautatieasemalla. Noin kuuden euron hintaisen bussilipun voi ostaa verkkokaupasta tai bussin kuljettajalta. Finnairin bussilla matka keskustaan kestää hieman yli puoli tuntia. Toinen vaihtoehto on nousta bussiin numero 615, joka pysähtyy useilla pysäkeillä, ja jolla matka kestää siksi noin 45 minuuttia.

Lennot Kokkola–Helsinki vievät elämysten äärelle

Lento Kokkolasta Helsinkiin maksaa itsensä varmasti takaisin, sillä Helsinki tarjoaa sinulle varmasti juuri sitä, mitä kaipaatkin. Shoppailun ystävät viihtyvät pitkäänkin esimerkiksi Kampin ja Forumin kauppakeskuksissa ja Sokoksen ja Stockmannin tavarataloissa, jotka kaikki sijaitsevat kaupungin ydinkeskustassa. Etelä-Helsingissä sijaitsevissa Punavuoren, Eiran, Ullanlinnan ja Katajanokan kaupunginosissa taas on pieniä kivijalkaliikkeitä, joista löytyy ainutlaatuista muotia, design-tuotteita sekä viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Eikä toki ole syytä unohtaa arkkitehtuuria: Helsinki tunnetaan etenkin jugend-arkkitehtuuristaan, mutta samoissa kortteleissa saattaa nähdä myös uusklassisia ja modernistisia rakennuksia.

Onko matkakärpänen jo puraissut sinua? Kotimaanmatkailu avartaa, sanotaan, eikä turhaan! Lentoja Kokkola–Helsinki kannattaa alkaa etsiä hyvissä ajoin, jotta säästät lentojen hinnoissa. Viivyitpä sitten viikonlopun tai viikon ajan, saat varmasti mukavan ja mieleenpainuvan matkan maamme pääkaupunkiin.