Oulu (OUL) – Helsinki-Vantaa (HEL) lennot

Halvat lennot Oulu –> Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 87 € yhdensuuntaisille lennoille ja 174 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Tietoa reitistä Oulu – Helsinki
Lähtölentokenttä
Oulu
Kohdelentokenttä
Helsinki-Vantaa
Liikennöivät lentoyhtiöt
Finnair
Lennon hinta
174 €
Välimatka
510 km

Lentoja Oulu (OUL) – Helsinki (HEL)

Haluatko matkustaa Oulusta Helsinkiin? Kun Pohjois-Suomesta täytyy päästä pääkaupunkiin, mikään ei vedä vertoja lentomatkustamisen helppoudelle. Siinä missä maaliikenteessä vierähtää helposti 7–8 tuntia, suora lento kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki vie vain hieman yli tunnin. Kotimaan lentojen suosion kasvaessa myös niiden tarjonta on lisääntynyt, ja lentojen hinnat ovat nykyisin varsin kilpailukykyisiä. Valitsemalla matkustustavaksi lennon voit siis säästää sekä aikaa että rahaa. Oulun lentoasemalta on useita kertoja viikossa suoria lentoja Helsinkiin, ja Expedian kautta on todella vaivatonta valita itselleen sopivat lennot.

Helsinki on itsessään hieno kaupunkilomakohde, mutta lennot Oulusta Helsinkiin ovat suosittuja siitäkin syystä, että Helsinki-Vantaan lentoasemalta on helppoa suunnata myös kotimaata kauemmas. Helsingistä on Suomen suurin valikoima lentoja eri kohteisiin, ja muualta Suomesta ulkomaille suuntaavien tie käykin usein Helsinki-Vantaan kautta. Lento Oulusta Helsinkiin lisää kokonaismatka-aikaan vain hieman yli tunnin ja on siksi hyvä valinta etenkin ulkomaille matkustaville. Koneen vaihto Helsingissä käy tavallisesti hyvin sujuvasti, ja jatkolennon odottelu on miellyttävää Helsinki-Vantaan monipuolisten palveluiden parissa.

Helsinkiin virkistävälle kaupunkilomalle milloin tahansa

Helsingissä riittää nähtävää ympäri vuoden, sillä monipuolista kulttuuritarjontaa on tarjolla joka kuukaudelle. Kansainvälisten supertähtien kiertueet pistäytyvät usein juuri pääkaupungissa, ja kaupungin monet keikkapaikat, teatterit ja konserttisalit pitävät muutenkin tapahtumakalenterin täytenä. Helsinki on viehättävä kaupunki, joka herää eloon erityisesti kesällä. Kesäkuukausina kaupungin puistoissa soi usein elävä musiikki, ja torit ovat täynnä vilinää. Kesävierailija voi vaikkapa suunnata Suomenlinnaan piknikille tai seuraamaan elämyksellistä kesäteatteriesitystä. Lapsiperheiden ajattomia suosikkikohteita ovat Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha. Helsingissä on monia mielenkiintoisia museoita, kaunista arkkitehtuuria ja kulttuurikohteita, jotka vetävät kaupunkiin matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi nykytaiteen museo Kiasma, Temppeliaukion kirkko ja Ateneumin taidemuseo.

Lentojen varaaminen Oulusta Helsinkiin

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta, ja se on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema heti Helsinki-Vantaan jälkeen. Oulun lentoasemalta liikennöidään suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalle useita kertoja viikossa, joten jokainen voi valita omaan aikatauluunsa parhaiten sopivat lennot. Lentojen varaaminen on helppoa Expedian kautta, ja samalla voi halutessaan varata hotellin Helsingistä. Edullisimmista hinnoista saa nauttia, kun muistaa varata matkan muutamaa kuukautta etukäteen. Hyviä tarjouksia voi toki löytää lyhyelläkin varoitusajalla, joten hintojen silmällä pitäminen kannattaa aina. Kun varaat lentoja Oulusta Helsinkiin, kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita ikkunapaikka, sillä kirkkaalla säällä voit ihailla Suomen upeita järvimaisemia lintuperspektiivistä. Jotta matkustaminen olisi mahdollisimman rentoa ja kiireetöntä, lennolle kannattaa saapua hyvissä ajoin lentoyhtiön ohjeiden mukaisesti.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Lennot Helsinkiin Oulusta laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee noin 18 kilometrin etäisyydellä Helsingin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joita yhdistää kävelymatkan mittainen käytävä. Lentoasemalta on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen. Helsingin keskustaan pääsee nopeasti ja helposti Kehäradan junilla, jotka lähtevät terminaalien välissä sijaitsevalta rautatieasemalta. Junamatka lentoasemalta Helsingin päärautatieasemalle kestää noin puoli tuntia. Jos on aikeissa jatkaa matkaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, Kehäradan junista voi vaihtaa kaukojuniin Tikkurilan, Pasilan tai Helsingin asemilla. Lentoasemalta lähtee myös busseja Helsingin rautatientorille, ja matka kestää noin puolesta tunnista 45 minuuttiin. Terminaalien edessä olevilta linja-autopysäkeiltä lähtee lisäksi lukuisia kaukolinjoja eri kohteisiin. Terminaalien edustalla on myös tarjolla takseja läpi vuorokauden, joskin matka Helsingin keskustaan on yleensä melko hintava. Lisäksi terminaalien välisellä käytävällä on pitkä rivi autovuokraamojen tiskejä, joilta voi tiedustella vuokra-autoa.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Oulu (OUL) kohteeseen Helsinki (HEL)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Oulu (OUL) kohteeseen Helsinki (HEL). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Oulu ‒ Helsinki lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Oulu (OUL) - Helsinki (HEL) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä?
Jos olet matkalla kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä, meno-paluuliput maksavat alkaen 174 €. Tämä summa perustuu viimeisen viikon aikana tarjottuihin lentohintoihin, joten älä viivytä varauksen tekemistä. Tee varaus jo tänään ja säästät sekä rahaa että aikaa.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Oulu (OUL) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä?
Ison osan lennoista voi peruuttaa verkossa, mutta jokaisella lentoyhtiöllä on omat ehtonsa. Jos päätät peruuttaa lentosi, vieraile asiakaspalvelumme sivuilla ja seuraa siellä olevia ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Oulu (OUL) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden Oulu (OUL) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä?
Matka-aika kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä on vain 1 tunti ja 3 minuuttia, joten sinulla on aikaa juuri yhdelle elokuvalle lennon aikana. Seuraavan kerran ikkunasta ulos katsoessasi huomaatkin, että kone on jo laskeutumassa kohteeseesi.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä on?
Et pysty ehkä katsomaan koko elokuvaa tämän lennon aikana – kohteiden Oulu (OUL) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välinen etäisyys on vain noin 510 km. Etsi istumapaikkasi, tilaa jotain syötävää ja olet perillä tuossa tuokiossa.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä?
Finnair (AY) on suosittu vaihtoehto. Se tarjoaa 265 lentoa kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä kuukaudessa. Toinen yhtiö, joka lentää tällä reitillä on Norwegian Air International (D8). Se tarjoaa 34 lentoa kuukaudessa.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Oulu ja Helsinki-Vantaa välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Viime hetkellä lennot varaavat voivat joskus löytää loistavia lentotarjouksia kohteiden OUL ja HEL välisille lennoille vain pari viikkoa ennen matkaa. Jos haluat varata mieluummin etukäteen, Expedia vertailee jatkuvasti parhaimpia lentotarjouksia ja päivittää ne sivuilleen – joissain tapauksissa jopa 12 kuukautta etukäteen. Tämä tosin riippuu yhtiöstä, koska kaikki eivät julkaise hintojaan näin pitkälle etukäteen.
Voinko lentää kentältä Oulu (OUL) kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) nyt heti?
On aina viisasta ottaa selvää kohteessa voimassa olevista karanteenivaatimuksista ja matkustusohjeista. Muista tarkistaa COVID-19-matkaneuvomme, joista saat ajankohtaista tietoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) menevistä lennoista.