Rovaniemi (RVN) – Helsinki-Vantaa (HEL) lennot

Halvat lennot Rovaniemi –> Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 54 € yhdensuuntaisille lennoille ja 118 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Tietoa reitistä Rovaniemi – Helsinki
LähtölentokenttäRovaniemi
KohdelentokenttäHelsinki-Vantaa
Liikennöivät lentoyhtiötFinnair, Norwegian Air International Ltd
Lennon hinta118 €
Välimatka690 km

Varaa lento Rovaniemeltä Helsinkiin ja lähde huvittelemaan pääkaupunkiin!

Matkusta nauttimaan pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnasta ja shoppailumahdollisuuksista varaamalla suora lento kohteesta Rovaniemi kohteeseen Helsinki! Lento vie perille nopeasti – matka kestää alle 1,5 tuntia. Kätevät lennot mahdollistavat myös viikonloppumatkan, jos pitempään lomaan ei ole aikaa. Voi olla hyvä idea varata lennot Helsinkiin myös silloin, kun olet lähdössä jatkolennolla ulkomaille etkä jaksaisi aloittaa reissua pitkällä juna- tai automatkalla. Suoria lentoja Rovaniemeltä Helsinkiin tarjoavat sekä Norwegian että Finnair. Kummatkin liikennöivät väliä ympäri vuoden. Näppärät suorat lennot pidentävät kohteessa vietettävää aikaa venyttäen lomaa alusta ja lopusta. Maanteitse kilometrejä Rovaniemeltä Helsinkiin kertyy nimittäin yli 800, mikä tekee autolla matkustamisesta raskasta. Lentoja saattaa olla montakin päivässä, joten onnistut varmasti löytämään aikatauluusi sopivan lennon! Jos ehdit vertailla eri vaihtoehtoja ebookersin sivuilla, löydät myös mahdollisimman halvat lennot Rovaniemeltä Helsinkiin. Lentoliput ovat yleensä kalleimmillaan joululomasesongin aikaan. Helsinki on silti hyvä kohde muinakin vuodenaikoina, ja kauneimmillaan pääkaupunki on kesäisin. Lipputarjouksia kannattaa pitää silmällä ympäri vuoden.

Mistä matkaan lähdetään?

Lennot Rovaniemeltä Helsinkiin lähtevät Rovaniemen lentoasemalta (IATA-koodi RVN). Lentoasema sijaitsee 10 kilometrin päässä Rovaniemeltä koilliseen. Lentokenttä sijoittuu aivan pohjoiselle napapiirille; napapiiri kulkee kentän kiitotien poikki. Jos liikut omalla autolla, voit jättää sen parkkiin terminaalin edustalla sijaitseville pysäköintialueille. Vaihtoehtoisesti voit tilata taksikuljetuksen kentälle: käytettävissä ovat Aluetaksi, Rovaniemen taksipalvelu ja Airport Taxi. Airport Taxi tarjoaa myös bussikuljetuksen Rovaniemen linja-autoasemalta kentälle. Matkaan kuluu 15–20 minuuttia, ja lipun minimihinta on yleensä 7 euroa. Tämän lisäksi Pikakuljetus Rovaniemi liikennöi rautatieaseman, keskustan, Santaparkin ja lentoaseman väliä. Lentokentälle pääsee linja-auton kyydissä Rovaniemen lähialueiltakin, kuten Kemijärveltä, Sodankylästä, Pyhätunturista ja Luostolta.

Lento Rovaniemi–Helsinki laskeutuu Helsinki-Vantaan lentokentälle

Helsinki-Vantaan lentokenttä (HEL) sijaitsee 20 kilometrin päässä Helsingistä. Kentältä pääsee kätevästi keskustaan julkisilla liikennevälineillä. Voit ottaa bussin numero 615 tai Finnair City Busin, jotka kummatkin kuljettavat matkustajat Helsingin rautatieaseman kylkeen. Julkisen liikenteen bussilla matka kestää kolme varttia, Finnair City Busilla puolisen tuntia. Voit hypätä myös junaan: uusi kehärata kuljettaa matkustajat I- ja P-junilla rautatieasemalle puolessa tunnissa. Juna-aseman sisäänkäynti sijaitsee tuloaulan tasolla terminaali 1:n ja 2:n välisellä käytävällä. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata kentältä auton, jos haluat auton käyttöösi loman ajaksi.

Minne Helsingissä kannattaa suunnata?

Lennot Rovaniemeltä Helsinkiin maksavat vaivan, koska pääkaupungissa riittää tekemistä vuodenajasta riippumatta. Voit lähteä retkelle Suomenlinnan linnoitussaarelle, ihailla lautalta kauniita merimaisemia, tutustua alueeseen rauhassa ja jäädä sitten lounaalle yhteen saaren viehättävistä ravintoloista. Kauppatorin ja Senaatintorin ympäristössä kannattaa kiertää jalan: voit käydä katsomassa Uspenskin katedraalia ja Tuomiokirkkoa ja mennä sitten kahville Vanhaan Kauppahalliin. Esplanadilla voit shoppailla sydämesi kyllyydestä ja nauttia välissä hyvät leivokset vaikka Café Esplanadissa tai Fazerin kahvilassa. Jos moderni arkkitehtuuri kiinnostaa, kannattaa käydä tutustumassa Kampin ultramoderniin hiljentymiskappeliin Narikkatorin laidalla sekä Töölöstä löytyvään ainutlaatuiseen, maan alle louhittuun Temppeliaukion kirkkoon. Jos olet hyvän musiikin ystävä, voit varata liput konserttiin Musiikkitaloon tai Kansallisoopperaan. Pääkaupungissa on usein myös kansainvälisten tähtiartistien stadionkonsertteja, joita varten pääkaupunkiin kannattaa matkustaa kauempaakin! Lapsiperheet saavat aikansa kulumaan Linnanmäen huvipuistossa ja Korkeasaaren eläintarhassa. Myös SEA LIFE -merimaailma ja SuperPark-sisäaktiviteettipuisto vetoavat takuulla perheen pienimpiin.

Helsingissä on kattava julkisen liikenteen verkosto, joten paikasta toiseen on helppo siirtyä ilman autoa. Käytettävissä ovat bussit, paikallisjunat, metro ja raitiovaunut sekä Suomenlinnan lautta. Jos uskot tekeväsi useita matkoja vuorokauden sisällä, kannattaa ostaa päivälippu. Kesällä on mahdollista käyttää edullisia kaupunkipyöriä, joilla voi hurauttaa kohteesta toiseen keskustan alueella. Hurjan suosion saavuttaneiden pyörien palautuspisteitä on sijoitettu ympäri kaupunkia. Kun lentosi Rovaniemeltä Helsinkiin on kerran laskeutunut, siirtyminen keskustaan ja liikkuminen eri puolille kaupunkia onnistuu vaivatta!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Rovaniemi (RVN) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä?
Pakkaa laukkusi, sillä meno-paluumatkat kohteiden Rovaniemi (RVN) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä maksavat alkaen 118 €. Tämä hinta perustuu viimeisen viikon aikana saatavilla olleisiin lentohintoihin. Hinnat voivat nousta nopeasti, joten varaa nyt voidaksesi hyödyntää nämä halvat hinnat.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa välillä?
Tämä riippuu lentoyhtiöstä, koska jokaisella yhtiöllä on omat ehtonsa. Käy asiakaspalveluosiossamme, josta saat lisätietoa siitä, miten voit tehdä peruutuksen verkossa.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden RVN ja HEL välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden RVN ja HEL välillä?
Matka-aika kohteiden Rovaniemi (RVN) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä on vain 1 tunti ja 15 minuuttia, joten pääset tutustumaan kohteeseesi ennen kuin huomaatkaan!
Miten pitkä lentomatka kohteiden Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa välillä on?
Et välttämättä ehdi katsomaan uusinta elokuvaa kokonaan tämän lennon aikana – matka kohteiden Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa välillä on vain 700 km. Ennen kuin huomaatkaan, kapteeni tulee ilmoittamaan, että sinun pitää kiinnittää turvavyösi laskeutumista varten.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa välillä?
Monet suosivat lentoyhtiötä Finnair (AY) matkustaessaan kohteiden Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa välillä. Tämä suosittu lentoyhtiö lentää 117 lentoa tällä reitillä joka kuukausi, joten löydät varmasti suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan. Toinen lentoyhtiö, joka lentää tällä reitillä on Norwegian Air International (D8). Se tarjoaa 13 lentoa joka kuukausi.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Lentolippujen hinnat kohteiden Rovaniemi (RVN) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välille ovat usein saatavilla Expedian sivuilla jopa vuoden ennen lähtöpäivää. Ja vaikka saatatkin löytää upean viime hetken tarjouksen, tämä ei ole koskaan varmaa. Lisäksi jos varaat lentosi hyvissä ajoin etukäteen, tarjolla on paljon enemmän vaihtoehtoja – ja voit välttää joutuvasi pelätylle keskipaikalle! Päivitämme hintoja jatkuvasti, joten ne kannattaa tarkistaa säännöllisesti nähdäksesi viimeisimmät tarjoukset.
Voinko lentää kentältä Rovaniemi (RVN) kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) nyt heti?
Sinun kannattaa tutkia COVID-19-matkaneuvot. Niiden avulla saat selville, onko kentällä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) juuri nyt voimassa olevia karanteenivaatimuksia tai matkustusohjeita, jotka koskevat kentältä Rovaniemi (RVN) saapuvia matkustajia.