Hae vuokra-autoja kohteessa Aviapolis

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Aviapolis

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Aviapolis

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Aviapolis
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Aviapolis vuokra-autovaraukseni?
Jos sinun tarvitsee muuttaa suunnitelmiasi, melkein kaikki etukäteen maksetut autovaraukset voi peruuttaa ilman lisämaksua. Peruutus tulee kuitenkin tehdä viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Peruutusehdot kannattaa kuitenkin tarkistaa vuokrasopimuksesta. Voit saada lisätietoja varaustiedoistasi, tai voit käydä asiakaspalvelumme sivuilla saadaksesi lisätietoja.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Aviapolis?
Kompaktit autot ovat taloudellisia, helppoja ajaa, ja ne ovat polttoainetaloudellisia. Ei siis liene mikään yhteensattuma, että ne ovat vuokratuin vuokra-autotyyppi kohteessa Aviapolis. Nämä autot ovat käteviä kaupungeissa, koska ne voi pysäköidä pieneen tilaan ja ovat ketteriä kiireisillä kaduilla. Kompakti auto onkin täydellinen kaupunkilomalle tai lyhyemmille matkoille. Mutta kompaktit autot eivät ole ainoa vaihtoehtosi. Voit varata vieläkin pienemmän economy-luokan ajoneuvon tai suuremman intermediate-, full-size- tai premium-luokan auton – valinta on täysin sinun!
Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Aviapolis Expedian kautta?
Expedia on täydellinen paikka tehdä kaikki lomavarauksesi, mukaan lukien vuokra-autovarauksesi. Voit valita autovuokraamon tarjonnasta kohteessa Aviapolis, ja me takaamme, että saat vuokra-auton parhaaseen mahdolliseen hintaan. Halusitpa sitten varata vuokra-auton, hotellin tai lennot, voit hyödyntää jäsenhinnat ja löydät ainutlaatuisia tarjouksia varatessasi Expedian kautta. Ja jos yhdistät varauksesi matkapaketiksi, voit säästää vieläkin enemmän kohteen Aviapolis matkasi hinnasta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Aviapolis Expedian kautta?
Edullisimman tarjouksen saaminen kohteen Aviapolis vuokra-autolle on helppoa Expedian ansiosta. Sinun tarvitsee vain antaa matkatietosi ja vertailla tunnetuimpien autovuokraamoiden tarjouksia. Ja jos lisäät varaukseesi lennot ja hotellin, voit säästää vieläkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Aviapolis?
Kuljettajien tulee olla 20-vuotiaita tai sitä vanhempia voidakseen vuokrata ajoneuvon kohteessa Aviapolis. Nuoremmilta kuljettajilta veloitetaan usein lisämaksu ja heihin kohdistuu joitain rajoituksia. Vuokraamot veloittavat usein esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-auton hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan useimmiten nuorempien kuljettajien vuokrattavissa oleviin autoluokkiin. Ikärajoitukset vaihtelevat vuokraamosta toiseen, joten tarkista säännöt ennen varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Aviapolis?
Sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti autonvuokrauspisteellä. Kannattaa ennen ajoneuvon noutamista lukea läpi valitsemasi vuokraamon ehdot ja käytännöt, jotta tiedät mitä sinulla tulee olla mukanasi. Voit esimerkiksi joutua myös näyttämään todisteen ajoneuvovakuutuksesta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Aviapolis?
Edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin perustuen olisit voinut vuokrata ajoneuvon niinkin halvalla kuin 81 € päivässä. Toiseksi edullisin kohteessa Aviapolis tarjolla ollut hinta oli 92 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Aviapolis?
Kyllä voit. Expedia tekee yhteistyötä tunnettujen autovuokraamojen kanssa, jotka vuokraavat autoja kaikista ajoneuvoluokista myös pitemmäksi aikaa. Varaa auto pitemmäksi aikaa ja tutustu kohteeseen Aviapolis sekä sen lähiseutuun oman auton ratin takaa.
Voinko vuokrata auton kohteessa Aviapolis, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autovuokraamot kohteessa Aviapolis vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua niihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako vuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta ylimääräisen maksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Aviapolis?
Valitse ensin haluamasi ajoneuvo ja katso sitten vuokraamosi vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi, sopiiko vakuutus sinulle.