Hae vuokra-autoja kohteessa Helsingin kaupungin keskusta

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Helsingin kaupungin keskusta

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Helsingin kaupungin keskusta

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Helsingin kaupungin keskusta
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Helsingin kaupungin keskusta vuokra-autovaraukseni?
Meille kaikille tulee joskus eteen tilanteita, joissa suunnitelmat muuttuvat täysin. Siksi iso osa etukäteen maksetuista varauksistamme on peruutettavissa ilman peruutusmaksua, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakuaikaa. Kannattaa kuitenkin tarkistaa vuokrasopimuksesi – joissain tapauksissa vuokrausta ei voi peruuttaa. Jos et löydä tarvitsemiasi tietoja sopimuksesta, saat aina apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Helsingin kaupungin keskusta?
Melkein minkä tahansa tyyppisen! Tarjontaamme kuuluu vaihtoehtoja kaikista vuokra-ajoneuvoluokista, economy- ja standard-luokan ajoneuvoista katumaastureihin ja luksusta tarjoaviin premium-luokan autoihin. Pienet ja edulliset miniluokan ajoneuvot ovat suosituin autoluokka kohteessa Helsingin kaupungin keskusta. Nämä ketterät kulkupelit ovat täydellinen valinta lyhyille matkoille. Säästät polttoainekustannuksissa eikä sinun tarvitse stressata pysäköintipaikan löytämisestä kaupungin ruuhkaisilla kaduilla – minikokoisen auton saa pysäköityä melkein mihin tahansa!
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Helsingin kaupungin keskusta?
Varaa vuokra-auto, ja lähde tutustumaan kaikkeen, mitä Helsingin kaupungin keskusta tarjoaa. Mutta koska lähialueet tarjoavat niin paljon nähtävää ja tekemistä, älä jätä tutustumistasi siihen! Vähintään näihin jännittäviin paikkoihin kannattaa tutustua täällä ollessasi:

  • Tunnet kohteen Tampere elinvoimaisuuden heti tänne saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee suurin piirtein 160 km:n päässä kohteesta Helsingin kaupungin keskusta, ja se tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia vierailukohteita, joihin kuuluu esimerkiksi Särkännniemi.
  • Turku, joka sijaitsee noin 150 km:n päässä, on myös loistava kohde. Kaipaatko vinkkejä alueen nähtävyyksistä? Turun linna on yksi meidän suosikeistamme.
  • Mikään matka ei ole täydellinen ilman tutustumista kohteeseen Imatrankoski. Tämä tunnettu luontokohde sijaitsee keskimäärin 240 km:n päässä kohteesta Helsingin kaupungin keskusta. Täällä voit hengittää puhdasta ilmaa ja rentoutua!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Helsingin kaupungin keskusta Expedian kautta?
Saat loistavimmat autonvuokraustarjoukset varatessasi Expedian kautta. Halusitpa vuokrata ison tai pienen auton, löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon varmasti kohteessa Helsingin kaupungin keskusta olevien vuokra-autoyrityksen joukosta. Lisäksi saat rahoillesi vastinetta jäsenhintojen ja kanta-asiakasohjelmien ansiosta. Ja jos haluat säästää entistäkin enemmän, yhdistä kaikki varauksesi matkapaketiksi. Lisää vain lennot tai hotelli vuokra-autovaraukseesi ja voit hyödyntää uskomattomat säästöt!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Helsingin kaupungin keskusta Expedian kautta?
Voit lukea arvosteluja, valita tarpeisiisi sopivan automallin ja vertailla suosittujen autovuokraamojen tarjouksia. Expedia tekee parhaan vuokra-autotarjouksen saamisesta helppoa ja nopeaa. Ja jos yhdistät kohteen Helsingin kaupungin keskusta autonvuokraukseesi hotelli- tai lentovarauksen, säästät vieläkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Helsingin kaupungin keskusta?
Vaadittu minimi-ikä on kohteessa Helsingin kaupungin keskusta useimmiten 20 vuotta. Suurin osa yrityksistä veloittaa nuorilta asiakkailta lisämaksuja, jotka vaihtelevat vuokrauspisteestä toiseen. Lisäksi nuoremmat kuljettajat eivät välttämättä voi vuokrata tietyntyyppisiä ajoneuvoja, kuten luksusluokan ajoneuvoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ostamista. Kannattaakin aina käydä ehdot läpi huolella ennen auton varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Helsingin kaupungin keskusta?
Ennen kuin saat vuokra-ajoneuvosi allesi kohteessa Helsingin kaupungin keskusta, sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti. Lisäksi jos et ota autovuokraamon vakuutusta, saatat myös joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi. Käytännöt vaihtelevat, joten tutustu ehtoihin huolella ennen kuin valitset autovuokraamon.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Helsingin kaupungin keskusta?
Halvin vuokra-auto maksoi kohteessa Helsingin kaupungin keskusta viimeisten seitsemän päivän aikana 88 € per päivä. Seuraavaksi parhain saatavilla oleva tarjous oli 94 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Helsingin kaupungin keskusta?
Halvan vuokra-auton hankkiminen pitemmäksi aikaa kohteessa Helsingin kaupungin keskusta on helppoa Expedian kautta. Vieraile vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, anna matkatietosi ja vertaile tarjouksia.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsingin kaupungin keskusta, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat säännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten tutustu eri vaihtoehtoihin huolellisesti. Jos sinua onnisti ja löysit vuokra-, joka vuokraa ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kohteessa Helsingin kaupungin keskusta, loistavaa! Mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jotkut näistä yrityksistä veloittavat alle 25-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksuja. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot jokaisen autovuokraamon ehdoista, ja niihin kannattaa ehdottomasti tutustua huolellisesti.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Helsingin kaupungin keskusta?
Vakuutuksen valinta riippuu tarvitsemastasi ajoneuvosta, kuljettajan iästä sekä muista tekijöistä. Lue siis tarkkaan autovuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.