Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Finlandia-talo

Käy katsomassa kansainvälistä musiikkitapahtumaa tai lähde opastetulle kierrokselle Helsingin monitoimiseen keskukseen ja perehdy sen merkittävään arkkitehtuuriseen historiaan.

Finlandia-talon kongressi- ja tapahtumakeskus tunnetaan sen upeasta modernista arkkitehtuurista. Tapahtumakeskuksessa on useita eri käyttötarkoituksille pyhitettyjä osia, kuten noin 1 700 paikan auditorio, korkealuokkainen ravintola sekä suuri Verandan laajennusosa, josta avautuu upeat näkymät Töölönlahdelle.

Kuuluisa suomalainen arkkitehti Alvar Aalto suunnitteli Finlandia-talon ominaiseen pelkistettyyn ja käytännölliseen tyyliinsä. Rakennus valmistui 1900-luvun lopulla. Kiinnitä huomiota, kuinka salin katto kohoaa jyrkästi ylöspäin luoden tilan erinomaisen akustiikan. Finlandia-talon pääauditoriota, Helsinki-saloa, on käytetty tapahtumapaikkana monen muotoisissa tapahtumissa aina kansainvälisistä huippukokouksista viihdetapahtumiin ja kongresseihin.

Lähde opastetulle kierrokselle Finlandia-taloon ja perehdy Aallon ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin. Talossa järjestetään kierroksia yhteistyönä Alvar Aalto -säätiön kanssa. Finlandia-talon sisätiloissa huomaa, kuinka jokaisella pinnalla, huonekalulla ja koristeella on oma tarkoituksensa osana Aallon arkkitehtuurin funktionalismia.

Finlandia-talo sijaitsee Helsingin keskustassa monien kaupungin muiden nähtävyyksien lähistöllä. Muun muassa eduskuntatalo ja Helsingin musiikkitalo ovat vain kulman takana.

Myös Suomen kansallismuseolle kävelee Finlandia-talolta alle kymmenessä minuutissa. Kansallismuseossa pääset tutustumaan Suomen rikkaaseen historiaan aina kivikaudelta nykypäivään saakka. Museon pysyvässä näyttelyssä on laaja kokoelma kiehtovia näytekappaleita, kuten ikivanhoja kolikoita, mitaleja, koristeita ja muita kulttuurillisesti merkittäviä esineitä.

Helsingin Töölönlahden rannalla sijaitsevan Finlandia-talon kongressi- ja tapahtumakeskuksessa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden ja opastettuja kierroksia milloin vain talon aikataulu sen sallii. Kierrokset ovat saatavilla alennettuun hintaan senioreille, opiskelijoille ja lapsille. Finlandia-talolle pääsee helposti raitiovaunukyydillä. Vaihtoehtoisesti voit tulla paikan päälle myös omalla autolla, ja pysäköidä lyhyen kävelymatkan päähän talolta. 

Opi lisää Alvar Aallon modernin arkkitehtuurin mestariteoksesta koulutetulta oppaalta kierroksella Finlandia-talossa.


Alueen Finlandia-talo opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 983 majoitusliikettä kohteen Finlandia-talo lähellä
Clarion Hotel Helsinki 119 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Park Helsinki 93 €
  Scandic Park Helsinki

  Scandic Park Helsinki

  Mannerheimintie 46-48, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marski by Scandic 70 €
   Marski by Scandic

   Marski by Scandic

   Mannerheimintie 10, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 88 €
    Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

    Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

    Ruoholahdenranta 3, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hietalahden kirpputori ja Länsiterminaali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     GLO Hotel Helsinki Kluuvi 113 €
     GLO Hotel Helsinki Kluuvi

     GLO Hotel Helsinki Kluuvi

     Kluuvikatu 4, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Presidentinlinna ja Amos Rexin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Simonkenttä 82 €
      Scandic Simonkenttä

      Scandic Simonkenttä

      Simonkatu 9, Helsinki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kampin kappeli ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Paasi
       Scandic Paasi

       Scandic Paasi

       Paasivuorenkatu 5 B, Helsinki
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Helsingin työväentalo, Helsingin tuomiokirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Linnanmäen huvipuisto ja Olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Hakaniemen metroasema, Helsinki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Kallion virastotalon raitiovaunupysäkki, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Kaisaniemi
        Scandic Kaisaniemi

        Scandic Kaisaniemi

        Kaisaniemenkatu 7, Helsinki
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Helsingin tuomiokirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kaisaniemen metroasema, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.