Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansallismuseo

Osallistu opastetulle kierrokselle Suomen kansallismuseossa katselemassa kiehtovia historiallisia esineitä ja perehtymässä Suomen historiaan aina esihistoriallisista ajoista nykypäivään.

Suomen kansallismuseon mahtava museo pyrkii säilyttämään Suomen rikkaan historian kansalaisten tuoreessa muistissa erilaisin näyttelyin ja opetustilaisuuksin. Kiertele museon pysyväisnäyttelyssä, jossa on esillä ikivanhojen kolikkojen, mitalien ja koriste-esineiden lisäksi paljon muitakin kiehtovia esineitä. Museossa on tarjolla myös interaktiivisia näyttelyjä sekä aikuisille että lapsille.

Osallistu museon tapahtumiin, joihin kuuluu muun muassa kierroksia asiantuntijan opastuksella ja ryhmäkeskusteluja. Museo sijaitsee hyvin lähellä useita Helsingin muitakin nähtävyyksiä, kuten suomalainen nykytaiteenmuseo Kiasma.

Työpaja Vintin löydät kansallismuseon kolmannesta kerroksesta. Tällä interaktiivisella alueella pääset oppimaan Suomen kuninkaita, kuningattaria, keisareita ja presidenttejä vilisevästä historiasta. Työpaja Vintti perehdyttää sinut suomalaiseen historiaan kokeilujen ja henkilökohtaisten kokemusten kautta. Vintti sopii erinomaisesti sekä lapsille että aikuisille. Sen aktiviteetteihin kuuluu muun muassa 1900-luvun tiili- ja puutalon rakentaminen ja hevosen valjastaminen.

Katsele useita mielenkiintoisia esineitä Suomen kansallismuseon pysyväisnäyttelyssä, jonka kokoelmaan kuuluu muun muassa Akseli Gallen-Kallelan maalaamia freskoja sekä kiviaikainen hirvenpääveistos. Museossa on näytteillä myös useita suomalaisen kulttuurin kehitykselle oleellisia esineitä aina 1100-luvulta 1900-luvun alkupuolelle.

Museo sijaitsee hienossa ja vaikuttavassa rakennuksessa, jonka arkkitehtuuri mukailee Suomen keskiaikaisia kirkkoja ja linnoja. Tämä kaunis rakennus valmistui 1900-luvun alkupuolella. Sen yksityiskohtiin kuuluu kansallisromanttinen arkkitehtuuri ja art nouveau -tyyliset sisätilat. Huomaa suomalaisen kuvanveistäjä Emil Wikströmin karhupatsas museon sisäänkäynnin vieressä.

Tässä komeassa museossa on myös kahvila, jossa pääset nauttimaan kahvista, kevyistä aterioista ja leivonnaisista. Piipahda myös museon myymälässä ostamassa lasten leluja, kirjoja, koruja, muistoesineitä, julisteita, käsitöitä ja monia muita ihastuttavia esineitä. Museo on auki vuoden ympäri tiistaista sunnuntaihin, sulkien ovensa vain juhlapyhinä. Alennetut sisäänpääsymaksut ovat saatavilla yli 10 hengen ryhmille sekä alennukseen oikeutetuille henkilöille.

Suomen kansallismuseo on harvinaislaatuisine näyttelyesineineen sekä interaktiivisine työpajoineen täydellinen vierailukohde lapsiperheille.


Alueen Kansallismuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 975 majoitusliikettä kohteen Kansallismuseo lähellä
GLO Hotel Helsinki Kluuvi 122 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki 126 €
  Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

  Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

  Mikonkatu 23, Helsinki
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Casino Helsinki ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaisaniemen metroasema, Helsinki ja Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 99 €
   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Ruoholahdenranta 3, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hietalahden kirpputori, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Helsingin jäähalli ovat myös 5 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Helsinki City Centre 112 €
    Holiday Inn Helsinki City Centre

    Holiday Inn Helsinki City Centre

    Elielinaukio 5, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Helsingin keskustakirjasto Oodi, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Helsingin jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Lasipalatsin raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Oopperan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Royal Hotel Helsinki 120 €
     Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

     Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

     Runeberginkatu 2, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kampin keskus, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Helsingin jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Kampin metroasema, Helsinki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Eläinmuseon raitiovaunupysäkki, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Helka 98 €
      Hotel Helka

      Hotel Helka

      Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Kampin keskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Eduskuntatalo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kauppakorkeakoulujen raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Eläinmuseon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marski by Scandic 130 €
       Marski by Scandic

       Marski by Scandic

       Mannerheimintie 10, Helsinki
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Park Helsinki 87 €
        Scandic Park Helsinki

        Scandic Park Helsinki

        Mannerheimintie 46-48, Helsinki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.