Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Linnanmäen huvipuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Linnanmäen huvipuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Linnanmäen huvipuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Linnanmäen huvipuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Linnanmäen huvipuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Linnanmäen huvipuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Linnanmäen huvipuisto lähellä kohdetta Linnanmäen huvipuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Linnanmäen huvipuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 833 majoitusliikettä kohteen Linnanmäen huvipuisto lähellä
Scandic Park Helsinki
Scandic Park Helsinki

Scandic Park Helsinki

Mannerheimintie 46-48, Helsinki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Suomen kansallisooppera, Finlandia-talo ja Kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Arthur 86 €
  Hotel Arthur

  Hotel Arthur

  Vuorikatu 19, Helsinki
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Casino Helsinki ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaisaniemen metroasema, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Helsinki - Expo 89 €
   Holiday Inn Helsinki - Expo

   Holiday Inn Helsinki - Expo

   Messuaukio 1, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Helsingin kaupunginkirjasto ja Helsingin messukeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hartwall-areena ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Messukeskuksen raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kellosillan raitiovaunupysäkki, Helsinki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Kallio
    Scandic Kallio

    Scandic Kallio

    Lantinen Brahenkatu 2, Helsinki
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Helsinginkatu ja Finlandia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Urheilutalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kaarlenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Crowne Plaza Helsinki 105 €
     Crowne Plaza Helsinki

     Crowne Plaza Helsinki

     Mannerheimintie 50, Helsinki
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Suomen kansallisooppera, Finlandia-talo ja Kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölön hallin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      CheapSleep Helsinki 54 €
      CheapSleep Helsinki

      CheapSleep Helsinki

      Sturenkatu 27B, Helsinki
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Helsinginkatu ja Helsingin messukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Finlandia-talo ja Kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hattulantien raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Roineentien raitiovaunupysäkki, Helsinki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Helka 113 €
       Hotel Helka

       Hotel Helka

       Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Kampin keskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Eduskuntatalo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kauppakorkeakoulujen raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Eläinmuseon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Helsinki Strand 130 €
        Hilton Helsinki Strand

        Hilton Helsinki Strand

        John Stenbergin Ranta 4, Helsinki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hakaniemi, Senaatintori ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Presidentinlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Hakaniemen metroasema, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.