Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Meilahden arboretum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meilahden arboretum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meilahden arboretum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meilahden arboretum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meilahden arboretum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meilahden arboretum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meilahden arboretum lähellä kohdetta Meilahden arboretum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meilahden arboretum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 980 majoitusliikettä kohteen Meilahden arboretum lähellä
Hilton Helsinki Kalastajatorppa 93 €
Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Kalastajatorpantie 1, Helsinki
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Seurasaaren ulkomuseo, Helsingin jäähalli ja Hartwall-areena ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Helsingin messukeskus ja Finlandia-talo ovat myös 5 kilometrin päässä. Saunalahdentien raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Tiilimäen raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 99 €
  Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

  Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

  Ruoholahdenranta 3, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hietalahden kirpputori, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Helsingin jäähalli ovat myös 5 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki 139 €
   Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

   Mikonkatu 23, Helsinki
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Casino Helsinki ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaisaniemen metroasema, Helsinki ja Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Royal Hotel Helsinki 120 €
    Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

    Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

    Runeberginkatu 2, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kampin keskus, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Helsingin jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Kampin metroasema, Helsinki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Eläinmuseon raitiovaunupysäkki, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Park Helsinki 87 €
     Scandic Park Helsinki

     Scandic Park Helsinki

     Mannerheimintie 46-48, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Top Apartments Helsinki - Tilkka
      Top Apartments Helsinki - Tilkka

      Top Apartments Helsinki - Tilkka

      20 Tilkankatu B 23, Helsinki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Seurasaaren ulkomuseo ja Helsingin jäähalli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hartwall-areena ja Helsingin messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Tilkan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kuusitien raitiovaunupysäkki, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Two Bedroom Apartment in Helsinki, Mannerheimintie 93
       Two Bedroom Apartment in Helsinki, Mannerheimintie 93

       Two Bedroom Apartment in Helsinki, Mannerheimintie 93

       Mannerheimintie 93, Helsinki, Meilahti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sibelius-monumentti ja Helsingin jäähalli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hartwall-areena ja Helsingin messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Kuusitien raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Jalavatien raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apartment Sunshine
        Apartment Sunshine

        Apartment Sunshine

        Solnantie 32 A 12, Helsinki
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Seurasaaren ulkomuseo on 1,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Helsingin jäähalli ja Hartwall-areena sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Helsingin messukeskus ja Finlandia-talo ovat myös 5 kilometrin päässä. Laajalahden aukion raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Munkkiniemen puistotien raitiovaunupysäkki, Helsinki 5 minuutin kävelymatkan päässä.