Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Meilahden arboretum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meilahden arboretum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meilahden arboretum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meilahden arboretum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meilahden arboretum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meilahden arboretum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meilahden arboretum lähellä kohdetta Meilahden arboretum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meilahden arboretum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 903 majoitusliikettä kohteen Meilahden arboretum lähellä
Hilton Helsinki Kalastajatorppa 90 €
Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Kalastajatorpantie 1, Helsinki
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Seurasaaren ulkomuseo, Finlandia-talo ja Kansallismuseo ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Helsingin jäähalli ja Hartwall-areena ovat myös 5 kilometrin päässä. Saunalahdentien raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Tiilimäen raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Park Helsinki
  Scandic Park Helsinki

  Scandic Park Helsinki

  Mannerheimintie 46-48, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Suomen kansallisooppera, Finlandia-talo ja Kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Meilahti 104 €
   Scandic Meilahti

   Scandic Meilahti

   Tukholmankatu 2, Helsinki
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Sibelius-monumentti ja Helsingin jäähalli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Seurasaaren ulkomuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Töölöntullin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Meilahden sairaalan raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Crowne Plaza Helsinki 89 €
    Crowne Plaza Helsinki

    Crowne Plaza Helsinki

    Mannerheimintie 50, Helsinki
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Suomen kansallisooppera, Finlandia-talo ja Kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölön hallin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Hotel Helsinki 105 €
     Clarion Hotel Helsinki

     Clarion Hotel Helsinki

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Top Apartments Helsinki - Tilkka
      Top Apartments Helsinki - Tilkka

      Top Apartments Helsinki - Tilkka

      20 Tilkankatu B 23, Helsinki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Helsingin jäähalli, Seurasaaren ulkomuseo ja Hartwall-areena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Finlandia-talo ja Kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Tilkan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kuusitien raitiovaunupysäkki, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Two Bedroom Apartment in Helsinki, Mannerheimintie 93
       Two Bedroom Apartment in Helsinki, Mannerheimintie 93

       Two Bedroom Apartment in Helsinki, Mannerheimintie 93

       Mannerheimintie 93, Helsinki, Meilahti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sibelius-monumentti, Seurasaaren ulkomuseo ja Helsingin jäähalli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Finlandia-talo ja Kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Kuusitien raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Jalavatien raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Arthur 90 €
        Hotel Arthur

        Hotel Arthur

        Vuorikatu 19, Helsinki
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Casino Helsinki ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaisaniemen metroasema, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki 2 minuutin kävelymatkan päässä.