Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pergamon-museo

Berliinin suosituimmassa museossa on yli 2 000 vuotta vanhoja muinaismuistomerkkejä ja vaikuttavia rakennuksia.

Pergamon-museo rakennettiin vuosina 1910−1930 Museosaaren museokokonaisuuden viimeiseksi museoksi. Se rakennettiin näyttelytilaksi Saksan antiikkikokoelmalle, joka kuljetettiin Saksaan arkeologisilta kaivauksilta eri puolilta Vähä-Aasiaa 1900-luvun alkupuolella. Se on kävijämäärältään yksi Saksan suosituimmista museoista.

Museo nimettiin sen tähtinähtävyyden, toisella vuosisadalla eaa. rakennetun Pergamonin alttarin mukaan. Tämä 35 metriä leveä rakennus näyttää temppeliltä, vaikka todellisuudessa kyseessä onkin jälleenrakennettu monumentin julkisivu. Pergamonin alttari rakennettiin alun perin antiikin Kreikassa Pergamonin kaupunkiin, joka on nykyisin Turkissa sijaitseva Bergaman kaupunki. Saksalainen retkikunta löysi alttarin 1800-luvun lopussa. Kiipeä 20 metriä leveän keskusportaikon päälle ihailemaan kiehtovan yksityiskohtaisia veistoksia, jotka kuvaavat jumalten ja jättiläisten välistä myyttistä taistelua. Näitä veistoksia pidetään aikansa mestariteoksina.

Alttari kuuluu museon klassisen aikakauden antiikkiesineiden osaston kokoelmaan. Tähän kokoelmaan kuuluu myös muita veistoksia, taideteoksia, koruja ja keramiikkaa antiikin Kreikasta ja Roomasta.

Tutustu islamilaisen taiteen osaston tekstiileihin, mattoihin, keramiikkaan ja kirjakuvituksiin. Tämän kokoelman kohokohta on Aleppo-huoneen yksityiskohtainen seinämaalaus. Seinät muodostavat jälleenrakennetun vastaanottohuoneen, joka sijaitsi syyrialaisen meklarin talossa ottomaanien valtakunnassa. Toinen tärkeä näyttelyesine on kivestä rakennettu Mshattan fasadi, joka oli osa Jordanian aavikolla sijainnutta vanhaa palatsia. Fasadin iästä ei ole päästy vieläkään yksimielisyyteen.

Muinaisen Lähi-idän osastolla voit kulkea tarunomaisesta Ištarin portista. Tämä massiivinen rakennelma on Babylonian kaupungin vanhan portin jälleenrakennelma, joka on mittakaavaltaan alkuperäistä pienempi.

Pergamon-museo sijaitsee Berliinin keskustassa Spreen keskellä sijaitsevan Museosaaren pohjoispäädyssä. Museosaarelle pääsee helposti raitiovaunulla, bussilla, U-Bahnilla tai S-Bahnilla.


Alueen Pergamonmuseum opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 526 majoitusliikettä kohteen Pergamonmuseum lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 42 €
  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   TITANIC Comfort Berlin Mitte 56 €
   TITANIC Comfort Berlin Mitte

   TITANIC Comfort Berlin Mitte

   Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Gendarmenmarkt, Nikolaikirche ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Melia Berlin 95 €
    Melia Berlin

    Melia Berlin

    Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 79 €
     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Alexanderplatz 7, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Hotel, Berlin 105 €
      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       DDR-museo, AquaDom-akvaario ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Alexanderplatz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 118 €
       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       Französische Straße 30, Berliini
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Classik Hotel Hackescher Markt 84 €
        Classik Hotel Hackescher Markt

        Classik Hotel Hackescher Markt

        Große Präsidentenstraße 8, Berliini, BE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hackescher Markt, DDR-museo ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja AquaDom-akvaario ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.