Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Pisassa

Pisa tunnetaan maailmalla ennen kaikkea kaltevasta tornistaan. Tämä Välimeren rannalla Italian Toscanassa sijaitseva pikkukaupunki on hurmaava matkakohde, johon saapuu vuosittain runsaasti matkailijoita ihailemaan kuuluisaa kallellaan olevaa tornia. Tornin lisäksi Pisasta ja sen lähistöltä löytyy myös muuta mielenkiintoista nähtävää, joten vuokraa auto Pisassa ja ttee mielenkiintoinen automatka Pisan kaltevan tornin juurelle.

Liiku vuokra-autolla Pisassa

Pisan kaupunki oli aikoinaan tärkeä kaupallinen keskus, jossa on nykyään arvostettu yliopisto. Nuorekkaat opiskelijat ovat tuttu näky Pisan katukuvassa matkailijoiden ohella. Pisa on melko pieni kaupunki, jossa tärkeimpiä nähtävyyksiä voi kiertää ihailemassa pyörällä ja jopa jalkaisin. Autonvuokraus Pisassa on kuitenkin suositeltavaa, koska vuokra-autolla on helppo liikkua keskustan ulkopuolella. Kaupunkiloma Pisassa tarjoaa matkailijalle perinteistä italialaista kulttuuria ja rauhallista pikkukaupungin tunnelmaa.

Etsi autonvuokraustarjouksia Pisassa

Pisan sijainti Välimeren rannalla ja Arnojoen varrella on vuosien saatossa antanut kaupungille hyvät edellytykset vaurastua ja myös puolustaa itseään ulkopuolelta tulevia uhkia vastaan. Merimiestaidot ovat kaupungissa olleet perinteisesti tärkeässä osassa, vaikka niillä ei ole enää samanlaista merkitystä kuin ennen. Pisaan tullaan nykyään harvemmin meriteitse, koska Pisan kansainvälinen lentoasema on yleensä suosittu saapumispaikka huolimatta siitä, jääkö lomaa viettämään Pisaan vai jatkaako sieltä matkaa alueen muihin suosittuihin kohteisiin. Suomesta Pisaan on helppo ja nopea matkustaa lentämällä. Lentää voi välilaskullisilla lennoilla joko suoraan Pisaan tai esimerkiksi hieman alle 70 kilometrin päässä sijaitsevaan Firenzeen. Halpoja lentoja Pisaan kannattaa etsiä ennen matkaa, koska sillä tavalla voi hyödyntää kaikki parhaat tarjoukset. Lentojen lisäksi autonvuokraustarjouksia etsimällä auton voi saada vuokrattua huomattavan edullisesti. Pisassa on huomioitava, että ydinkeskustan alueella ei saa ajaa autolla, joten auto on pysäköitävä osoitetuille pysäköintipaikoille.

Autovuokraamot Pisassa ovat keskittyneet lähes täysin Pisan lentoasemalle, jossa usealla autovuokraamolla on palvelupiste joko lentoaseman sisällä tai ulkopuolella sen välittömässä läheisyydessä. Autonvuokraus Pisan lentoasemalla on tehty matkailijalle helpoksi, koska lentoaseman ulkopuolella oleviin palvelupisteisiin ja autojen noutopisteisiin on järjestetty kuljetus sukkulabussilla. Sujuvan autonvuokrauksesta tekee myös se, että auton voi vuokrata jo ennen matkaa käyttämällä autonvuokrauspalvelua, jonka avulla on mahdollista verrata autonvuokraushintoja Pisassa ja valita edullisin ja käyttötarkoitukseen sopivin auto. Koska auto on mahdollista vuokrata etukäteen, auton noutaminen autovuokraamosta paikan päällä on nopeaa ja vaivatonta.

Pisan lentoasema sijaitsee vain noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten vuokra-autolla on kätevä ajaa hotellille, josta hotellihuoneen Pisassa on varannut. Majoituspaikkoja on Pisassa tarjolla melko lähellä kuuluisaa Pisan tornia, joten parhaassa tapauksessa kallellaan olevan tornin voi nähdä suoraan omasta hotellihuoneesta. Kannattaa tosin huomioida, että joka puolelle kaupunkia autolla ei saa ajaa. Pisa on matkailijoiden paljoutta lukuun ottamatta rauhallinen kaupunki, jossa voi viettää rentouttavaa ja virkistävää lomaa. Jos matkalla haluaa lähteä autoretkelle kesken loman, voi verrata hintoja ja vuokrata auton kätevästi haluamastaan autovuokraamosta Pisassa.

Vuokra-autolla kätevästi Pisan nähtävyyksille

Pisan tunnetuin nähtävyys Pisan kalteva torni sijaitsee Piazza dei Miracolilla, Ihmeiden aukiolla. Matkailija huomaa kohti kyseistä aukiota kävellessään saapuvansa kauniille aukiolle, jolta löytyvät alueen tärkeimmät nähtävyydet. Niitä ovat tornin lisäksi Pisan tuomiokirkko ja Battistero di San Giovannin kastekappeli. Pisassa on kuitenkin myös muita nähtävyyksiä, joihin pääsee kätevästi kävelemällä tai pyöräilemällä kapeita kujia myöten. Kaupungissa on runsaasti kauniita kirkkoja ja esimerkiksi Piazza dei Cavalierillä, Ritareiden aukiolla, sijaitseva Palazzo della Carovanan palatsi. Ostoksia Pisassa voi tehdä viehättävissä putiikeissa ja koska Italiassa ollaan, kannattaa ehdottomasti käydä paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa syömässä maistuvia paikallisia ruokia.

Autonvuokraus kohteessa Pisa: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Pisa?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Pisa halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Pisa?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Pisa keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Pisa?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Pisa?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Pisa

Tutustu kohteeseen Pisa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!