COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Hermanni
Matkaopas

Pääkaupungissa on monia matkailijoille vieraita alueita, jotka tarjoavat uuden näkökulman Helsinkiin. Puu Vallilan vieressä oleva Hermanni on tästä hyvä esimerkki.

Vanhankaupunginlahden ja Vallilan kaupunginosan välille sijoittuva Hermanni on nopeasti kehittyvä alue Helsingin ydinkeskustasta koilliseen. Aikuisille ja lapsille sopivaa kaupunkilomaa Hermannissa on helppo viettää, sillä alueen ympäristössä on runsaasti hauskaa tekemistä ja liikenneyhteydet toimivat mainiosti. Hermanni on mukavan vehreä kantakaupungin asuinalue, jolla viivähtävät matkailijat voivat esimerkiksi ruokailla modernia kaupunkikulttuuria edistävässä Teurastamossa, joka nimestään huolimatta on eloisa ja viihtyisä alue. Monet Helsingissä sijaitsevista lapsiperheiden suosikkikohteista sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Hermannin kaupunginosasta.

Loma Hermannissa kannattaa aloittaa kävelykierroksella aivan alueen vieressä sijaitsevalla upeasti säilyneellä Puu Vallilan alueella. Viehättävästi maaston muotoja seurailevat kadut henkivät 1900 luvun alun työläishenkeä, joka nykynäkökulmasta on lähinnä idyllisen viehättävää. Puu Vallilassa käyskentelet hetken kuin toisessa todellisuudessa, johon pääkaupungin kiireet eivät vaikuta. Kaupunginosassa on nähty myös yhteisöllisiä katubileitä ja pop up kahviloita, joten Puu Vallila on sekä historiallinen että elävä käyntikohde.

Hermannista vain vähän matkaa luoteeseen sijaitseva Kumpulan kasvitieteellinen puutarha sopii etenkin kesälomareissaajille, sillä toukokuun alusta syyskuun loppuun auki oleva kohde on kuin vehreä keidas pääkaupungin keskellä. Kumpulan kartanon entisillä mailla sijaitseva puutarha vaalii muun muassa kotimaisia kulttuurikasveja ja kaukomaiden kaunokaisia. Ihaile kauniisti hoidettuja istutuksia ja tutustu rohdoskasviperinteisiin. Elämyksellinen ja halpa matka Hermannin seutuville toteutuu vaivattomasti, kun ruokailun hoitaa järjestämällä piknikin kasvitieteellisen puutarhan leikatulla nurmella.

Kaupunkilomailun ystävät viihtyvät varmasti Teurastamossa, joka nimensä mukaisesti todellakin on uusiokäyttöön otettu teurastamoalue. Teurastamossa järjestetään runsaasti ilmaistapahtumia, ja sen sisäpihalla on mahdollisuus käydä grillaamassa ilmaiseksi. Mutta lähiseudulla on myös muuta modernia kaupunkikulttuuria edistävää toimintaa, kuten Make Your Mark Garage/Gallery. Perinteisempää lapsiperheelle sopivaa vierailukohdetta etsivät matkailijat voivat suunnata Hermannista esimerkiksi Tropicarioon, Vallilan kaupunginosan puolella sijaitsevaan trooppiseen matelijataloon. Lasiseinien takana asustelevat käärmeet ja liskot ovat eksoottinen elämys ja erinomainen mahdollisuus tutustua matelijoiden elintapoihin.

Lapsiperheen viikonloppumatka Hermanniin on muutenkin täynnä tekemistä ja kokemista, sillä kaupunginosan sijainti on erinomainen esimerkiksi Linnanmäkeen ja Sea Life Helsinkiin nähden. Aina yhtä suosittu huvipuisto Linnanmäki eli tuttavallisemmin Lintsi on täynnä huvittelulaitteita ja huvipuistopelejä, mutta siellä toimii lisäksi Peacock-teatteri. Huvipuiston yhteydessä toimiva Sea Life Helsinki on ympärivuotisesti auki oleva akvaariotalo, jossa näet yli sata veden alla viihtyvää eläinlajia.

Hermannin kaupunginosaan on hyvät bussiyhteydet Helsingin keskustasta päin. Kalasataman metroasema on aivan Hermannin kaakkoislaidalla, joten julkisilla liikkuminen pääkaupungissa on helppoa isollakin porukalla.

Missä yöpyä kohteessa Hermanni

Clarion Hotel Helsinki
Clarion Hotel Helsinki
4 out of 5
Hinta on 130 € per yö ajalle 21. maalisk. viiva 22. maalisk.

Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

4.4/5Wonderful! (1,522 arvostelua)
Still New&modern

"Great hotel! Nothing super negative to say. I wish bathrobes and slippers were included in all rooms. Good covid-19 measurements. +points that you could cast your own devices to the room tv"…"

Arvosteltu 7.12.2020

Clarion Hotel Helsinki
Klaus K Hotel
Klaus K Hotel
4 out of 5
Bulevardi 2-4, Helsinki
Hinta on 105 € per yö ajalle 14. maalisk. viiva 15. maalisk.

Helsingin vanha kirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Finlandia-talo ...

4.2/5Very Good! (992 arvostelua)
Perushyvästä hotelli hyvällä sijainnilla

"Saimme tarjouksen ylimmän kerroksen sky balcony huoneeseen, josta tingimme vielä pienen siivun pois. Huone oli siisti ja tunnelmallinen. Lyhyt kävelymatka keskustan kohteisiin. Kylpyhuoneen viemäri tulvi lattialle, mutta se korjattiin pyynnöstä. Ko. Huoneessa sängyn ja oleskelutilan välinen kaide ..."…"

Arvosteltu 1.12.2020

Klaus K Hotel
Hilton Helsinki Airport
Hilton Helsinki Airport
4 out of 5
Lentaejaenkuja 1, Vantaa
Hae hinnat

Suomen ilmailumuseo on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Hartwall-areena ja ...

4.4/5Wonderful! (1,471 arvostelua)
Ok ylrisesti ottaen.

"Kahden hengen huone OK. Wc monine peileineen ja olemattomalla äänieristyksellä tuntui aika omituiselta. Kunnon ovia ei ollut, vain raolleen jäävä liukuovi ."…"

Arvosteltu 19.10.2020

Hilton Helsinki Airport
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Urban Trendy Nordic Living
Urban Trendy Nordic Living
4 out of 5
Pursimiehenkatu 17 C 30, Helsinki
Hinta on 89 € per yö ajalle 15. maalisk. viiva 16. maalisk.

Johanneksenkirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Länsiterminaali ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 3 ...

4.8/5Exceptional! (24 arvostelua)
Siisti ja kodikas asunto

"Ihana asunto, jossa korkeat huoneet. Siisti varustelu ja keittiöstä löytyi kaikki tarpeellinen. Kahviakin oli yhdeksi aamuksi riittävästi! 👌 Rakastuin kakluuniin ja saatan tulla uudelleen kylään. 😍 Sisäänkirjautuminen oli mutkatonta kunhan kännykässä riitti virtaa ja osasi kirjautua klikkauksella ..."…"

Arvosteltu 9.2.2020

Urban Trendy Nordic Living
Noli Studios Katajanokka
Noli Studios Katajanokka
3.5 out of 5
Kanavakatu 1, Helsinki
Hinta on 121 € per yö ajalle 9. maalisk. viiva 10. maalisk.

Uspenskin katedraali, Stockmannin tavaratalo ja Helsingin tuomiokirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Finlandia-talo ja Länsiterminaali ...

4.6/5Wonderful! (30 arvostelua)
Excellent

"Very tidy. Nice athmosphere"…"

Arvosteltu 28.11.2020

Noli Studios Katajanokka
Vacation Home Nordsun in Kirkkonummi - 8 Persons, 3 Bedrooms
Vacation Home Nordsun in Kirkkonummi - 8 Persons, 3 Bedrooms
unnamed road, Kirkkonummi, Uusimaa
Hinta on 1 379 € per yö ajalle 9. maalisk. viiva 10. maalisk.

Iso Omena, Espoon tuomiokirkko ja Gumböle Golf ovat 32 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Espoo Metro Areena ja Espoon modernin taiteen museo ovat myös ...

Vacation Home Nordsun in Kirkkonummi - 8 Persons, 3 Bedrooms
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Hermanni

Kohteen Hermanni lähellä sijaitsevat kaupungit