Lennot - Lähi-itä alkaen 91 €

Lähi-itä: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Lähi-itä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 91 € yhdensuuntaisille lennoille ja 171 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aegean
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Pegasus Airlines
Finnair
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Lähi-itä

– Suuntana Lähi-itä? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Lähi-itä. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Lähi-itä COVID-19:n takia?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat nyt normaalia enemmän joustavuutta COVID-19:n takia. Käytännöllinen asiakaspalveluportaalimme vastaa useimpiin lentojen vaihtamista tai peruuttamista koskeviin tiedusteluihin. Kannattaa myös käydä läpi lentoyhtiösi ehdot ja rajoitukset – mieluiten jo ennen kuin teet varauksen!
Kuinka paljon lento kohteeseen Lähi-itä maksaa?
Menopaluu kohteeseen Lähi-itä maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 171 € – 330 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot puolestaan olivat niinkin huokeita kuin 91 €.
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Lähi-itä?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Lähi-itä suurin piirtein 171 € – 330 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Lähi-itä?
Jos haluat löytää edulliset lennot kohteeseen Lähi-itä, yritä tehdä varaus helmikuussa, jolloin lentojen hinnat ovat halvimmillaan. Kesän ja talven loma-ajat taas ovat kaikkein kalleimmat ajat tehdä varauksia.

Suosittuja lentoja kohteeseen Lähi-itä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aegean