Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Firenzessä

Italian kahdeksanneksi suurin kaupunki Firenze on renessanssin syntykaupunki ja maailman taiteen pääkaupunki, joka houkuttelee vuosittain tuhansia suomalaisia työmatkalaisia ja kulttuurista kiinnostuneita lomailijoita. Firenzeen matkaavan kannattaa vuokrata auto käyttöönsä varsinkin silloin, kun seurueessa on useita henkilöitä, matkatavaraa on runsaasti tai haluatte katsella maisemia ja poiketa pääreiteiltä silloin kun teille parhaiten sopii. Expedian autonvuokrausvertailun avulla voit kätevästi etsiä parasta vuokra-autovaihtoehtoa silloin kuin se sinulle sopii. Kun vuokraat auton Firenzestä, näet ja koet enemmän!

Firenze on Keski-Italiassa sijaitsevan Toscanan alueen pääkaupunki, jota ympäröi lukuisista elokuvista, TV-sarjoista ja romaaneista tuttu Toscanan henkeäsalpaavan kaunis maaseutu. Firenzessä kannattaa hankkia vuokra-auto vaikka heti Firenzen lentoasemalta ja aloittaa ikimuistoinen autoloma, jolla Keski-Italian oliivilehdot, viinitarhat ja upeat puutarhat tulevat tutuiksi varmasti tutuiksi.

Italian taideaarteisiin tutustut kätevästi vuokra-autolla

Vaikka jatkaisit Firenzestä muualle Italiaan, suosittelemme lämpimästi matkan alkuun tai loppuun hotelliyötä Firenzessä ja ainakin yhden päivän tutustumista kaupunkiin.

Tiesitkö, että Unescon arvion mukaan koko maailman taideaarteista sijaitsee Italiassa? Entä tiesitkö, että Italian taideaarteista puolet sijaitsee Firenzessä? Siinäpä syy, miksi tämä verrattain kompakti noin 370 000 asukkaan kaupunki on eräs Euroopan merkittävimmistä matkailukaupungeista. Firenzen historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde, ja kaupunki onkin täynnä ainutlaatuista renessanssiarkkitehtuuria, jollaista ei näe muualla. Näillä samoilla kaduilla ovat astelleet myös kirjailijat Dante ja Boccaccio sekä kuvanveistäjä Michelangelo.

Italiaan matkaavilla on usein mielessä myös muoti, ja sitä Firenzessä riittää. Aitoja firenzeläisiä merkkejä ovat esimerkiksi Gucci, Roberto Cavalli ja Emilio Pucci. Ostoskierroksen lomassa on rentouttavaa juoda kupillinen aitoa italialaista espressoa ja katsella ohi rientävien italialaisten tyylikkäitä asuvalintoja. Shoppailijan minilomaa varten edulliset lennot ja hotelli Firenzessä on kätevä varata Expedian kautta.

Firenze ei houkuttele ainoastaan lomailijoita, vaan myös työmatkailijoita, sillä kaupungissa ja sen ympäristössä on runsaasti teollisuutta. Palazzo dei Congressi -kongressikeskuksessa järjestettävistä lukuisista messuista kuuluisimmat lienevät miestenmuotiin keskittyvät Pitti Uomo -messut. Messumatkailijalla kaikki tarvittava kulkee näppärästi vuokra-auton kyydissä, ja autovuokraamoiden valikoimiin kuuluu myös tilavia pakettiautoja.

Mukavaa matkantekoa vuokra-autolla

Vuokra-auto vapauttaa niin työ- kuin lomamatkailijatkin minuuttiaikataulujen seuraamisesta. Perhelomailijoilla matkatavaraa on usein runsaasti, mutta vuokra-autossa kaikki kulkee kätevästi mukana, eikä yöpaikassa autosta tarvitse purkaa kuin sillä kertaa tarvittavat laukut. Perheen pienimmät matkustavat yhtä turvallisesti kuin kotimaassa, sillä autonvuokrauksen yhteydessä voi varata lastenistuimen tai turvakaukalon vauvalle.

Autonvuokraus Firenzessä Expedian kautta käy kuin itsestään. Suomalainen ajokortti kelpaa Italiassa, ja lentämällä Firenzeen olet heti Italian sydämessä. Kannattaa pitää mielessä, että vuokra-autolla matkaava voi säästää rahaa yöpymällä kaupunkien keskustojen ulkopuolella sijaitsevissa edullisissa hotelleissa. Tai miltä kuulostaisi ylellinen superior-luokan vuokra-auto, pieni lisämauste, joka tekee Toscanan-matkastasi entistäkin ikimuistettavamman?

Kaikki matkajärjestelyt kätevästi Expedian kautta

Expedian kautta loma- tai työmatkaa varatessasi voit hoitaa kaikkki matkavalmistelut silloin kuin sinulle parhaiten sopii, etsiä tarjouksia ja vertailla rauhassa eri vaihtoehtoja. Autonvuokrausvertailu on kätevä työkalu, jolla etsit sopivan auton juuri haluamallesi ajankohdalle. Hakua voi tarvittaessa rajata toivotun autovuokraamon tai vuokra-auton tyypin (kompakti, luksusauto tai jotain siltä väliltä) perusteella. Jo varausta tehdessäsi voit kertoa, tarvitsetko autoon myös esimerkiksi lastenistuinta, suksitelinettä tai navigaattoria. Expedian palvelun avulla hintavertailujen tekeminen on helppoa, ja samalla kertaa varaat myös hotellit Firenzessä ja lähikaupungeissa.

Tutustu kohteeseen Firenze

Tutustu kohteeseen Firenze Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!