Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tutustu kohteeseen Palermo

Tutustu kohteeseen Palermo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Palermossa

Palermo on Sisilian suurin kaupunki, joka ihastuttaa matkailijaa monimuotoisuudellaan. Aikaisemmin pahamaineinen Palermo on nykyisin täysin turvallinen kaupunki, josta löytyy nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Palermo on todellinen useiden kulttuurien ja sivilisaatioiden yhteenliittymä, sillä saarta ovat hallinneet monet eri kansallisuudet eri ajankohtina. Parhaiten pääset tutustumaan saareen vuokraamalla auton Palermossa.

Lennot Palermoon laskeutuvat Palermon lentokentälle, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Palermon keskustasta. Vuokraa auto Palermossa suoraan lentokentältä, niin saat sen käyttöösi heti saarelle saapuessasi. Lentokentällä on useita autonvuokraamojen palvelupisteitä. Halutessasi voit vuokrata auton helposti myös Palermon keskustasta läheltä hotelleja. Katso kaikki lennot Palermoon kätevästi varauspalvelussamme. Vuokra-autohaku puolestaan auttaa eri autovaihtoehtojen hintojen vertailemisessa ja parhaiden tarjousten löytämisessä.

Vuokra-auto laajentaa myös hotellivaihtoehtojen valikoimaa

Palermossa on hyvä valikoima edullisia mutta tasokkaita hotelleja, joista jokainen matkailija löytää haluamansa. Paikallisten lomakuukautta elokuuta lukuun ottamatta muut vuodenajat eivät ole saarella niin kiireisiä, etteikö majoitusta saisi varattua lyhyelläkin varoitusajalla. Toinen ruuhkainen ajankohta on usein pääsiäisviikko, mutta muulloin hotellin varaamisen ei pitäisi olla ongelma. Kun otat alle vuokra-auton Palermossa, voit halutessasi valita majoituksen helposti perinteisten turistien suosimien lomahotellien sijaan vaikkapa hieman kauempaa pienemmistä kylistä, sillä vuokra-autolla hotellille siirtyminen on kaikkein kätevintä. Voit tehdä hotellivaraukset Palermoon helposti varauspalvelussa. Tutustu myös edullisiin pakettimatkoihin Palermoon.

Vuokra-autolla koko saari on ulottuvillasi

Sisilia on Välimeren suurin saari, joka on kuitenkin helppo ottaa haltuun vuokra-autolla. Autonvuokraus Palermossa avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua Sisiliaan. Saarelta löydät antiikin aikaisia raunioita, puhdasvetisiä rantoja, tulivuoria ja vehreitä luonnonmaisemia. Saaren eteläosa tarjoaa matkailijalle vihreyttä ja kauniita hiekkarantoja. Saaren sisäosissa puolestaan pääsee näkemään idyllisiä pikkukyliä ja oliiviviljelmiä. Saarella on myös useita hienoja kirkkoja. Saarikierrosta varten vuokra-auto on ainoa varteenotettava vaihtoehto, sillä syrjäisimpiin paikkoihin ei pääse millään muulla kuin vuokra-autolla. Niihin kannattaa kuitenkin ehdottomasti tutustua, sillä syrjäiset kolkat ovat usein uskomattoman kauniita. Palermossa auton vuokraaminen on lisäksi turvallista, sillä saarella on helppo ajaa.

Vuokraa auto Palermossa, niin pääset tekemään erilaisia päiväretkiä ympäri saarta. Jos matkustat lasten kanssa, ilmastoitu vuokra-auto on paitsi mukava, se myös helpottaa paikasta toiseen siirtymistä ja tavaroiden kuljettamista huomattavasti, jolloin pienimmätkin matkustajat pysyvät paremmin hyväntuulisina. Tutustumisen arvoinen kohde Sisiliassa on tietysti tulivuori Etna, joka kohoaa yli kolmen kilometrin korkeuteen saaren vuoristoisessa itäosassa. Etna on vaikuttavaa katseltavaa myös kauempaa, mutta tulivuoren rinteille pääsee halutessaan patikoimaan. Tulivuoren kraattereihin puolestaan pääsee tutustumaan opastetuilla retkillä. Sisilian eteläpuolella sijaitsevat Liparisaaret ovat toinen tutustumisen arvoinen retkikohde. Tälle Unescon maailmaperintökohteelle pääsee lautalla Messinasta tai Milazzosta. Tutustumisen arvoisia kaupunkeja puolestaan ovat Messina, Catania, Syrakusa ja Corleone.

Katso tarjoukset Palermossa ja varaa vuokra-auto hyvissä ajoin

Kuten muissakin Välimeren matkakohteissa, Palermossa on vilkkainta heinä‒elokuussa, jolloin myös autovuokraamoissa voi olla ruuhkaa. Erityisesti elokuu voi olla saarella ruuhkainen, sillä se on paikallisten lomakuukausi. Silloin Palermossa on myös kaikkein kuuminta, ehkä jopa hieman liiankin kuumaa. Parhaat matkustusajankohdat Palermoon ovat kevät ja syksy, jolloin sää on miellyttävämpi, mutta kuitenkin lämmin, ja saarella on rauhallisempaa. Jos matkasi Palermoon ajoittuu kesäaikaan, varaa vuokra-auto Palermoon hyvissä ajoin, niin löydät parhaimmat tarjoukset ja saat juuri haluamasi automallin. Vertaa sopivia vuokra-autoja varauspalvelussa matkaseurueen koon ja haluamiesi lisävarusteiden perusteella. Palermoon voi toki matkustaa talvellakin, jolloin vuokra-autoista voi löytää hyviä tarjouksia.