Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Palermossa

Palermo on Sisilian suurin kaupunki, joka ihastuttaa matkailijaa monimuotoisuudellaan. Aikaisemmin pahamaineinen Palermo on nykyisin täysin turvallinen kaupunki, josta löytyy nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Palermo on todellinen useiden kulttuurien ja sivilisaatioiden yhteenliittymä, sillä saarta ovat hallinneet monet eri kansallisuudet eri ajankohtina. Parhaiten pääset tutustumaan saareen vuokraamalla auton Palermossa.

Lennot Palermoon laskeutuvat Palermon lentokentälle, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Palermon keskustasta. Vuokraa auto Palermossa suoraan lentokentältä, niin saat sen käyttöösi heti saarelle saapuessasi. Lentokentällä on useita autonvuokraamojen palvelupisteitä. Halutessasi voit vuokrata auton helposti myös Palermon keskustasta läheltä hotelleja. Katso kaikki lennot Palermoon kätevästi varauspalvelussamme. Vuokra-autohaku puolestaan auttaa eri autovaihtoehtojen hintojen vertailemisessa ja parhaiden tarjousten löytämisessä.

Vuokra-auto laajentaa myös hotellivaihtoehtojen valikoimaa

Palermossa on hyvä valikoima edullisia mutta tasokkaita hotelleja, joista jokainen matkailija löytää haluamansa. Paikallisten lomakuukautta elokuuta lukuun ottamatta muut vuodenajat eivät ole saarella niin kiireisiä, etteikö majoitusta saisi varattua lyhyelläkin varoitusajalla. Toinen ruuhkainen ajankohta on usein pääsiäisviikko, mutta muulloin hotellin varaamisen ei pitäisi olla ongelma. Kun otat alle vuokra-auton Palermossa, voit halutessasi valita majoituksen helposti perinteisten turistien suosimien lomahotellien sijaan vaikkapa hieman kauempaa pienemmistä kylistä, sillä vuokra-autolla hotellille siirtyminen on kaikkein kätevintä. Voit tehdä hotellivaraukset Palermoon helposti varauspalvelussa. Tutustu myös edullisiin pakettimatkoihin Palermoon.

Vuokra-autolla koko saari on ulottuvillasi

Sisilia on Välimeren suurin saari, joka on kuitenkin helppo ottaa haltuun vuokra-autolla. Autonvuokraus Palermossa avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua Sisiliaan. Saarelta löydät antiikin aikaisia raunioita, puhdasvetisiä rantoja, tulivuoria ja vehreitä luonnonmaisemia. Saaren eteläosa tarjoaa matkailijalle vihreyttä ja kauniita hiekkarantoja. Saaren sisäosissa puolestaan pääsee näkemään idyllisiä pikkukyliä ja oliiviviljelmiä. Saarella on myös useita hienoja kirkkoja. Saarikierrosta varten vuokra-auto on ainoa varteenotettava vaihtoehto, sillä syrjäisimpiin paikkoihin ei pääse millään muulla kuin vuokra-autolla. Niihin kannattaa kuitenkin ehdottomasti tutustua, sillä syrjäiset kolkat ovat usein uskomattoman kauniita. Palermossa auton vuokraaminen on lisäksi turvallista, sillä saarella on helppo ajaa.

Vuokraa auto Palermossa, niin pääset tekemään erilaisia päiväretkiä ympäri saarta. Jos matkustat lasten kanssa, ilmastoitu vuokra-auto on paitsi mukava, se myös helpottaa paikasta toiseen siirtymistä ja tavaroiden kuljettamista huomattavasti, jolloin pienimmätkin matkustajat pysyvät paremmin hyväntuulisina. Tutustumisen arvoinen kohde Sisiliassa on tietysti tulivuori Etna, joka kohoaa yli kolmen kilometrin korkeuteen saaren vuoristoisessa itäosassa. Etna on vaikuttavaa katseltavaa myös kauempaa, mutta tulivuoren rinteille pääsee halutessaan patikoimaan. Tulivuoren kraattereihin puolestaan pääsee tutustumaan opastetuilla retkillä. Sisilian eteläpuolella sijaitsevat Liparisaaret ovat toinen tutustumisen arvoinen retkikohde. Tälle Unescon maailmaperintökohteelle pääsee lautalla Messinasta tai Milazzosta. Tutustumisen arvoisia kaupunkeja puolestaan ovat Messina, Catania, Syrakusa ja Corleone.

Katso tarjoukset Palermossa ja varaa vuokra-auto hyvissä ajoin

Kuten muissakin Välimeren matkakohteissa, Palermossa on vilkkainta heinä‒elokuussa, jolloin myös autovuokraamoissa voi olla ruuhkaa. Erityisesti elokuu voi olla saarella ruuhkainen, sillä se on paikallisten lomakuukausi. Silloin Palermossa on myös kaikkein kuuminta, ehkä jopa hieman liiankin kuumaa. Parhaat matkustusajankohdat Palermoon ovat kevät ja syksy, jolloin sää on miellyttävämpi, mutta kuitenkin lämmin, ja saarella on rauhallisempaa. Jos matkasi Palermoon ajoittuu kesäaikaan, varaa vuokra-auto Palermoon hyvissä ajoin, niin löydät parhaimmat tarjoukset ja saat juuri haluamasi automallin. Vertaa sopivia vuokra-autoja varauspalvelussa matkaseurueen koon ja haluamiesi lisävarusteiden perusteella. Palermoon voi toki matkustaa talvellakin, jolloin vuokra-autoista voi löytää hyviä tarjouksia.

Autonvuokraus kohteessa Palermo: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Palermo?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Palermo halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Palermo?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Palermo keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Palermo?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Palermo?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Palermo

Tutustu kohteeseen Palermo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!