COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Saariselkä 2021

Suunnittele kohteen Saariselkä lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Saariselkä. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Huippuhotellit kohteessa Saariselkä

Northern Lights Village Saariselkä
Northern Lights Village Saariselkä
4 out of 5
Rovaniementie 3222E, Saariselkä
Hinta on 189 € per yö ajalle 1. maalisk. viiva 2. maalisk.
4.2/5Excellent! (103 arvostelua)
Palaute

"2 yötä yövyimme ja huono maku jäi, luulisi että tuon tason "hotellissa" saunomismahdollisuus kuuluisi hyvänhintaiseen pakettiin ilman erillistä lisäkustannusta. Seuraavalla Lapin lomalla katsotaan sellainen yöpaikka johon pääsee illalla myös saunomaan."…"

Arvosteltu 27.10.2020

Northern Lights Village Saariselkä
Star Arctic Hotel
Star Arctic Hotel
4 out of 5
Kaunispää, Saariselkä, Lappi
Hinta on 150 € per yö ajalle 1. maalisk. viiva 2. maalisk.
4.6/5Wonderful! (116 arvostelua)
Mökki

"Minijääkaappia ei ollut vaikka luvattiin. Tv:stä näkyi vain 5 kanavaa ja tv:n lisäominaisuudet eivät toimineet. Muuten todella mukava ja siisti paikka"…"

Arvosteltu 25.10.2020

Star Arctic Hotel
Holiday Club Saariselka
Holiday Club Saariselka
3 out of 5
Saariseläntie 7, Saariselkä
Hinta on 83 € per yö ajalle 3. maalisk. viiva 4. maalisk.
3.8/5Good! (535 arvostelua)
Miellyttävä kylpylä hotelli

"Saariselän kylpylä hotelli ei ole enää mikään uusi, mutta sitä on kyllä korjailtu vuosien varrella enemmän ja vähemmän. Palvelut hotellilla on erittäin hyvät ja henkilökunta kyllä yrittää parhaansa, että siellä viihtyisi. Mielestämme myös onnistui siinä hyvin."…"

Arvosteltu 16.8.2020

Holiday Club Saariselka
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle