Pääosion alkuosa

Tikkurila

Pilvenpiirtäjä, Lapsiystävällinen ja Ruokailu

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Viihdekeskus Flamingo ja Finlandia-talo, jotka ovat vain pari tämän ruokailumahdollisuuksista tunnetun kohteen monista nähtävyyksistä.

Miten pääset kohteeseen Tikkurila?

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Viihdekeskus Flamingo ja Finlandia-talo, jotka ovat vain pari tämän ruokailumahdollisuuksista tunnetun kohteen monista nähtävyyksistä.

Tikkurila – aktiviteetit

Osallistu opastetulle kierrokselle Suomen kansallismuseossa katselemassa kiehtovia historiallisia esineitä ja perehtymässä Suomen historiaan aina esihistoriallisista ajoista nykypäivään.

Perehdy eri aikakausien suomalaisten elämäntapoihin ja perinteisiin tässä kiehtovassa museossa, jonka historiallisten rakennusten pihamaa sijaitsee kauniilla saarella metsien ja uimarantojen ympäröimänä.

Vieraile Suomenlinnan historiallisilla saarilla tutustumassa yhteen maailman suurimmista merilinnoituksista sekä saaren museoon ja rakennuksiin.

Käy katsomassa kansainvälistä musiikkitapahtumaa tai lähde opastetulle kierrokselle Helsingin monitoimiseen keskukseen ja perehdy sen merkittävään arkkitehtuuriseen historiaan.

Ihastele kaunista uusromanttista julkisivua, joka sulkee taakseen teatterin, jolla oli erityinen merkitys suomalaisen kulttuurin kehittämisessä 1800-luvulla.

Pistäydy tällä kauniilla suomalaisella evankelis-luterilaisella katedraalilla ihailemassa sen henkeäsalpaavan kaunista arkkitehtuuria ja kaunista sinkkipatsaiden kokoelmaa.

Helsingin Katajanokan kalliolla seisova Uspenskin katedraali on Länsi-Euroopan suurin ortodoksinen kirkko ja jäänne Venäjän vallan ajoilta.

Tutustu maapallon villeimpiin elinympäristöihin ja ihaile eläimiä eläintarhassa, joka sijaitsee poikkeuksellisesti saaressa.

Kohteen Tikkurila parhaat kaupunginosat