Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Bolognassa

Pohjois-Italiassa sijaitseva vanha yliopistokaupunki Bologna on yksi Italian parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista, jossa voi upean arkkitehtuurin lisäksi nauttia vilkkaasta kulttuurielämästä, shoppailusta ja herkuttelusta. Bolognaa pidetäänkin Italian ruokapääkaupunkina. Vaikka tärkeimmät nähtävyydet ovat keskustassa, 400 000 asukkaan Bologna on levinnyt laajalle, ja kaupungissa ja sen lähiympäristössä riittää nähtävää. Siksi autonvuokraus Bolognassa kannattaa.

Lennot Bolognaan laskeutuvat 6 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Bolognan lentoasemalle. Autonvuokraus Bolognassa onnistuu kätevästi heti lentoasemalla, sillä kentällä on useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Löydät autovuokraamoita myös Bolognan keskustasta. Ydinkeskustassa et tarvitse autoa, vaan voit kävellä keskustan kujilla, ihailla historiallisia nähtävyyksiä ja nauttia kuuluisasta ruokakulttuurista. Kun haluat tutustua Bolognaan laajemmin ja vierailla vaikkapa lähiseudun kylissä ja maaseudulla, vuokraa auto Bolognasta kätevästi varauspalvelustamme.

Vuokra-autolla kaupungissa

Kun suunnittelet autonvuokrausta Bolognassa, tutustu eri vaihtoehtoihin kätevästi varauspalvelussamme. Voit hakea vuokra-autoja palvelussa helposti haluamiesi päivämäärien, automallin ja mahdollisten lisävarusteiden perusteella. Jos matkustat kesäkaudella, kannattaa valita vuokra-auto, jossa on ilmastointi.

Vuokra-auton voi pysäköidä kätevästi Bolognan keskustassa pysäköintialueille, joista on hyvät julkiset yhteydet. Myös historiallisessa keskustassa on useita maanalaisia parkkihalleja. Bolognassa on kuitenkin muistettava, että historiallisessa keskustassa on laaja alue (ZTL), jolla moottoriautolla ajaminen on kielletty klo 7.00–20.00.

Vuokra-autolla Bolognan ympäristöön

Bolognaan ei ole Suomesta suoria lentoja, vaan sinne lennetään esimerkiksi Kööpenhaminan kautta. Vaihtoehtoisesti voit lentää Roomaan tai Venetsiaan ja jatkaa sieltä Bolognaan junalla tai vuokra-autolla. Kun varaat lennot ja hotellin Bolognaan, varaa samalla vuokra-auto varauspalvelussamme. Bolognassa on tarjolla paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja aina luksushotelleista bed and breakfast -paikkoihin ja yksityisten vuokraamiin huoneistoihin. Bologna on suosittu kongressikaupunki, joten hotellit saattavat olla aika ajoin täynnä. Varaa siis hotelli Bolognasta hyvissä ajoin. Tutustu myös pakettimatkoihin Bolognaan.

Bologna on vilkas suurkaupunki, mutta muihin Italian suurkaupunkeihin verrattuna kaupungin tunnelma on rauhallinen. Bolognassa on kuitenkin paljon nähtävää ja koettavaa. Kun vuokraat auton Bolognassa, voit tutustua myös lähikyliin ja kaupunkeihin, kuten Modenaan tai Reggio Emiliaan, joihin on vain noin tunnin ajomatka. Rantaelämää kaipaavien kannattaa suunnata Riminille, jossa on 40 kilometriä hienohiekkaista rantaa.

Vuokraamalla auton Bolognassa pääset tutustumaan lähemmin kaupunkiin ja sen ympäristöön. Italialainen liikennekäyttäytyminen on suomalaiseen verrattuna temperamenttista, ja liikenne on kaupungeissa ruuhkaista. Voit tehdä retken maaseudulle ja lähiseudun kyliin ja ihastella Emilia-Romagnan alueen kauniin vehreitä maisemia. Tutustu alueen viinitiloihin ja vieraile viehättävissä pikkukylissä, kuten Apenniinien vuoriston kupeessa olevassa Brisighellassa. Ihastele kauniita maisemia ja kävele kylän pikkukujilla värikkäiden talojen lomassa. Lomamatkallasi voit helposti tutustua kaikkiin näihin kohteisiin, kun vuokraat auton Bolognassa.

Bolognasta ei ole pitkä matka Toscanaan, jonka pikkutiet ovat kuin tehtyjä automatkailua varten. Tutustu taiteen ja viinin mekkana pidettyyn Toscanaan. Piipahda idyllisissä pikkukylissä tai tee kulttuurimatka Firenzeen ja sen taideaarteisiin. Toscanassa näet myös Pisan kaltevan tornin.

Bolognan alue sopii myös lapsiperheiden matkakohteeksi. Vertaa autovuokraamoiden tarjontaa Bolognassa ja etsi tilauspalvelustamme autoa haluamiesi lisävarusteiden perusteella. Tarjolla on myös lastenistuimia. Fratta Termessä, noin tunnin ajomatkan päässä Bolognasta, sijaitsee Indiana Park -kiipeilypuisto, josta löytyy jännittävää tekemistä eri-ikäisille lapsille. Ulkoilmapuistossa on lisäksi uima-altaita sekä lento- ja jalkapallokenttiä. Seudulla on myös monia muita lasten seikkailupuistoja.

Katso tarjoukset ja varaa vuokra-auto varauspalvelussamme

Paras aika matkustaa Bolognaan on säiden kannata maalis–kesäkuussa ja syys–marraskuussa. Keskikesällä kaupungissa on turhan helteistä. Kun suunnittelet autonvuokrausta Bolognassa, vertaa vuokra-autoja ja hintoja ja tee varaus helposti varauspalvelussamme silloin, kun sinulle sopii.

Autonvuokraus kohteessa Bologna: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Bologna?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Bologna halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Bologna?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Bologna keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Bologna?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Bologna?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Bologna

Tutustu kohteeseen Bologna Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!