Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Lappi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Lappi

Lennot Rovaniemelle

Lapin pääkaupunki Rovaniemi on kiinnostava kohde ympäri vuoden. Kaupunkia ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä aina kesän yöttömistä öistä ja syksyn ruskasta talven revontuliin. Lennot Rovaniemen lentoasemalle on helppo varata Expedian kautta. Samalla voit myös varata itsellesi sopivan hotellin Rovaniemellä.

Rovaniemelle on tätä kirjoitettaessa säännöllisiä suoria kotimaan reittilentoja vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Rovaniemen lentoaseman välillä on runsaasti lentoja, joten muualta Suomesta matkustavien on helppo vaihtaa konetta Helsingissä, eikä koneen vaihtoon tarvitse tuhlata kovinkaan paljon aikaa. Liput ovat edullisia ympäri vuoden, mutta kannattaa joka tapauksessa olla ajoissa liikkeellä parhaimpien tarjousten nappaamiseksi. Yksi kätevä tapa varata matka on hyödyntää Expedian pakettitarjouksia Rovaniemelle.

Rovaniemeä ympäröivään arktiseen luontoon on kiva tutustua niin kesällä kuin talvellakin. Syksyllä Rovaniemellä voi nauttia Lapin syksyn upeasta ruskasta. Rovaniemen valttikortti on tietenkin joulu ja joulupukki, ja joulun aika onkin kaupungin huippusesonkia. Kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää, siellä järjestetään esimerkiksi monia erilaisia festivaaleja ja markkinoita. Kaupungin lähiympäristö tarjoaa myös paljon tekemistä. Tarjolla on muun muassa järjestettyjä retkiä yöttömään yöhön, koiravaljakko- ja moottorikelkkasafareita, kalastusta, koskenlaskua ja koskiuintia, jokiristeilyjä ja vaelluksia. Aktiivilomailijat ja luonnonystävät löytävätkin Rovaniemeltä tekemistä pitkäksi aikaa. Rovaniemen ympäristöön pääsee helposti tutustumaan itse vuokra-autolla. Parhaat vuokra-autot Rovaniemellä löytyvät helposti Expedian kautta.

Lentäen Rovaniemelle

Rovaniemen lentoasemalle voi lentää helposti lähes miltä tahansa Suomen lentoasemalta, vaikka suoria lentoja onkin vain Helsingistä. Lentovuoroja Helsingistä on päivässä niin monta, että koneen vaihtaminen käy nopeasti. Etelä- Keski- tai Itä-Suomesta matkustettaessa lentäminen on nopea tapa päästä Rovaniemelle. Expedian kautta sopiva lentoyhteys löytyy helposti. Suomen sisäisillä lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.

Lennot Rovaniemen lentoasemalle

Rovaniemelle on suoria kotimaan lentoja vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Lentoja on viikon jokaisena päivänä monta kertaa päivässä, joten joustoa ja valinnanvaraa on. Lento Helsingistä Rovaniemelle kestää vain noin tunnin ja viisitoista minuuttia, joten lentomatkaan ei tarvitse tuhlata liian paljon arvokasta loma-aikaa. Lippujen hinnoissa voi olla paljonkin eroa, joten kannattaa tarkastella eri lentovaihtoehtoja ajoissa ja varata itselle sopivin lento. Väliä on liikennöinyt ainakin kaksi eri lentoyhtiötä, mutta tilanne voi tietenkin tulevaisuudessa muuttua.

Muualta Suomesta matkustettaessa konetta on vaihdettava Helsinki-Vantaan kansainvälisellä lentoasemalla, mutta matka-ajat eivät kuitenkaan ole kovinkaan pitkiä. Esimerkiksi Turusta pääsee Rovaniemelle Helsingin kautta nopeimmillaan noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Tampereelta matka on ajallisesti lähes tismalleen samanpituinen. Maarianhaminasta voi lentää Rovaniemelle noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Kuopiosta, Joensuusta tai Jyväskylästä Rovaniemelle pääsee lentäen lyhimmillään vajaassa kolmessa tunnissa. Sopiva lentoyhteys löytyy helposti Expedian kautta.

Siirtyminen Rovaniemen lentoasemalta kaupunkiin

Rovaniemen lentoasema on Suomen kolmanneksi vilkkain lentoasema. Sitä kutsutaan joulupukin viralliseksi lentoasemaksi, ja se vastaanottaa etenkin talviaikaan monia charter-lentoja Euroopasta. Lentoasema sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentän ja kaupungin välillä kulkee lentokenttäbussi, joka pysähtyy myös Rovaniemen suurimpien hotellien kohdalla. Myös Pyhä-Luoston hiihtokeskukseen pääsee bussilla suoraan lentoasemalta. Myös taksin ottaminen on mahdollista, ja normaalien taksien lisäksi tarjolla on myös lentokenttätaksi. Voit myös vuokrata auton ja ajaa itse suoraan kaupunkiin tai hotellillesi. Ajoaika lentoasemalta Rovaniemen keskustaan on vain noin 10 minuuttia.

Suosittuja lentoja kohteeseen Lappi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.