COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Inari 2021

Suunnittele kohteen Inari lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Inari. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Huippuhotellit kohteessa Inari

Aurora Village Ivalo
Aurora Village Ivalo
4 out of 5
Posovuopaja, Inari
Hinta on 263 € per yö ajalle 1. maalisk. viiva 2. maalisk.
4.6/5Wonderful! (99 arvostelua)

"Arkkitehtuuri, sisustus ja miljöö mahdollistivat tunnelman aidosta Lapista. Myös vastasatanut lumi valaisi mieltä saavuttuamme loskaisesta Etelä-Suomesta. Kansainvälisen tason keittiö toteutui herkullisilla, elämyksillä, toteutettuna pääosin paikallisin raaka-ainein. Palvelu oli ystävällistä ja ..."…"

Arvosteltu 27.10.2020

Aurora Village Ivalo
Wilderness Hotel Inari
Wilderness Hotel Inari
3.5 out of 5
Inarintie 2, Inari
Hae hinnat
4.6/5Exceptional! (186 arvostelua)

"Wilderness Hotel Inari oli kerrassaan upea paikka. Huone oli aivan omassa luokassaan verrattuna ketjuhotellien kalliisiinkin huoneisiin ja paikka Inarijärven rannalla on mieletön."…"

Arvosteltu 25.11.2020

Wilderness Hotel Inari
Hotel Kultahippu
Hotel Kultahippu
3 out of 5
Petsamontie 1, Ivalo, Inari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 98 € per yö ajalle 1. maalisk. viiva 2. maalisk.
4/5Very Good! (313 arvostelua)

"Ystävällinen ja hyvä palvelu, erinomainen aamiainen. Hyvä sijainti keskustassa, silti hiljainen ja rauhallinen huone, joka oli varsin tilava. Hyvät pysäköintipaikat. Voin lämpimästi suositella."…"

Arvosteltu 17.11.2020

Hotel Kultahippu
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle