Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus San Diegossa

San Diegon kaupunki sijaitsee Kalifornian lounaisosassa, Yhdysvaltain länsirannikolla. San Diego on suosittu matkakohde, koska siellä vallitsee lomailuun sopiva lämmin ja aurinkoinen sää ja sieltä löytyy hienoja hiekkarantoja, eksoottista aavikkoa ja useita golfkenttiä. Etsi siis halpa hotelli San Diegosta ja lähde nauttimaan kalifornialaisesta tunnelmasta ja rantalomasta. Vuokraamalla auton San Diegossa voit käydä ihailemassa nähtävyyksiä ja harrastaa aktiviteetteja.

Liiku vuokra-autolla San Diegossa

San Diego tunnetaan luotettavana ja hyvänä matkakohteena, jossa matkailija voi rentoutua aurinkoisessa säässä. Kun varaat lennot ja hotellin San Diegossa, voit lähteä hyvillä mielin nauttimaan lomasta ja hankkimaan uusia elämyksiä kaukana kylmästä Suomesta. Jos haluat olla täysin riippumaton julkisten liikennevälineiden aikatauluista, suosittelemme hankkimaan lomasi ajaksi vuokra-auton.

Hyödynnä autonvuokraustarjouksia San Diegossa

San Diego on mielenkiintoinen lomanviettopaikka, johon voi lähteä myös koko perheen voimin. Matkustaminen Suomesta tapahtuu varaamalla Helsingistä lentoliput San Diegoon, joka sijaitsee kaukana Atlantin valtameren takana Kaliforniassa. Lento, jonka aikana tehdään yksi välilasku, kestää yhteensä yli 16 tuntia. Lentoaika on kuitenkin pientä verrattuna elämyksiin, joita loman aikana San Diegossa voi kokea. San Diegon lentoasemalle saavuttaessa voi lentoaseman läheisyydestä etsiä San Diegon autovuokraamon toimipisteen. Autovuokraamoilla ei ole toimipisteitä lentoaseman sisällä, vaan autonvuokraus tapahtuu lentoaseman välittömässä läheisyydessä autovuokraamoissa, joihin on ilmainen kuljetus sukkulabusseilla. Matkailija löytää sukkulabussien lähtöpaikat seuraamalla terminaalin tuloaulan opasteita. Lentoaseman ja San Diegon kaupungin välinen etäisyys on noin seitsemän kilometriä. Jos matkaa jatkaa lentoasemalta vuokra-autolla, navigaattori on hyvä apuväline, vaikka opasteita seuraamalla pystyy myös suunnistamaan oikealle tielle San Diegoon. Tottumattomalle matkailijalle ruuhkat ja melko sokkeloinen reitti lentoasemalta voivat aluksi olla kuitenkin hieman hankalia ilman mitään apuvälineitä. Kartan avulla toki myös selviää, ja on taas yhtä kokemusta rikkaampi.

San Diegossa auton voi vuokrata myös muualta kuin lentoasemalta. Keskustassa on useita autovuokraamoja samoin kuin satamassa. Niitä kannattaa käyttää erityisesti silloin, jos ei ole vuokrannut autoa koko loman ajaksi ja haluaa lähteä tutustumaan lähialueen nähtävyyksiin. Yleissääntönä voisi sanoa, että auton vuokrausta etukäteen suositellaan, koska sillä tavalla voi hyödyntää parhaat mahdolliset autonvuokraushinnat San Diegossa ja autovuokraamoiden välisen keskinäisen kilpailun. Myös tarjouksia San Diegossa esiintyy silloin tällöin autonvuokrauksen yhteydessä, joten olemalla tarkkana auton voi saada vuokrattua paljon normaalia edullisemmin. Kun ajetaan vuokra-autolla San Diegossa, autoissa on yleensä poikkeuksetta automaattivaihteet, joten totutteluun kannattaa uhrata hieman aikaa ennen kuin lähtee kaikkein ruuhkaisimmille tieosuuksille.

Rentoudu lomalla San Diegossa

San Diego on hieno matkakohde aurinkoisessa Kaliforniassa. San Diegossa voi yhdistää rantaloman, vesiurheilun, nähtävyyksien katselun, retken aavikolle ja golfin peluun. San Diegossa riittää auringonpaistetta, joten lomalla voi rentoutua ja unohtaa arkiset asiat. Ajanvietteet eivät lopu kesken, jos rannalla loikoilu alkaa kyllästyttää. Hieman eksoottisempi kokemus on matka aavikolle, joka antaa toisenlaisen kuvan San Diegosta. Lapsetkin viihtyvät San Diegossa, ja lasten suosikkipaikkoja ovat erityisesti San Diegon eläintarha ja SeaWorld San Diego teemapuisto, jossa voi nähdä muun muassa delfiinejä. Jos lomalla haluaa liikkua omaan tahtiin, autonvuokraus San Diegossa on suositeltavaa, koska silloin ei ole riippuvainen muiden aikatauluista ja voi lähteä katsomaan nähtävyyksiä tai ottaa rennosti rannalla juuri silloin, kun haluaa. Tule viettämään upea loma San Diegossa, niin saat hieman luksusta arjen keskelle.

Autonvuokraus kohteessa San Diego: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa San Diego?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen San Diego halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa San Diego?

Autonvuokraus maksaa kohteessa San Diego keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa San Diego?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa San Diego?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen San Diego

Tutustu kohteeseen San Diego Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!