Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa San Diego

Katso kaikki kohteen San Diego vuokra-autot

Autonvuokraus San Diegossa

San Diegon kaupunki sijaitsee Kalifornian lounaisosassa, Yhdysvaltain länsirannikolla. San Diego on suosittu matkakohde, koska siellä vallitsee lomailuun sopiva lämmin ja aurinkoinen sää ja sieltä löytyy hienoja hiekkarantoja, eksoottista aavikkoa ja useita golfkenttiä. Etsi siis halpa hotelli San Diegosta ja lähde nauttimaan kalifornialaisesta tunnelmasta ja rantalomasta. Vuokraamalla auton San Diegossa voit käydä ihailemassa nähtävyyksiä ja harrastaa aktiviteetteja.

Liiku vuokra-autolla San Diegossa

San Diego tunnetaan luotettavana ja hyvänä matkakohteena, jossa matkailija voi rentoutua aurinkoisessa säässä. Kun varaat lennot ja hotellin San Diegossa, voit lähteä hyvillä mielin nauttimaan lomasta ja hankkimaan uusia elämyksiä kaukana kylmästä Suomesta. Jos haluat olla täysin riippumaton julkisten liikennevälineiden aikatauluista, suosittelemme hankkimaan lomasi ajaksi vuokra-auton.

Hyödynnä autonvuokraustarjouksia San Diegossa

San Diego on mielenkiintoinen lomanviettopaikka, johon voi lähteä myös koko perheen voimin. Matkustaminen Suomesta tapahtuu varaamalla Helsingistä lentoliput San Diegoon, joka sijaitsee kaukana Atlantin valtameren takana Kaliforniassa. Lento, jonka aikana tehdään yksi välilasku, kestää yhteensä yli 16 tuntia. Lentoaika on kuitenkin pientä verrattuna elämyksiin, joita loman aikana San Diegossa voi kokea. San Diegon lentoasemalle saavuttaessa voi lentoaseman läheisyydestä etsiä San Diegon autovuokraamon toimipisteen. Autovuokraamoilla ei ole toimipisteitä lentoaseman sisällä, vaan autonvuokraus tapahtuu lentoaseman välittömässä läheisyydessä autovuokraamoissa, joihin on ilmainen kuljetus sukkulabusseilla. Matkailija löytää sukkulabussien lähtöpaikat seuraamalla terminaalin tuloaulan opasteita. Lentoaseman ja San Diegon kaupungin välinen etäisyys on noin seitsemän kilometriä. Jos matkaa jatkaa lentoasemalta vuokra-autolla, navigaattori on hyvä apuväline, vaikka opasteita seuraamalla pystyy myös suunnistamaan oikealle tielle San Diegoon. Tottumattomalle matkailijalle ruuhkat ja melko sokkeloinen reitti lentoasemalta voivat aluksi olla kuitenkin hieman hankalia ilman mitään apuvälineitä. Kartan avulla toki myös selviää, ja on taas yhtä kokemusta rikkaampi.

San Diegossa auton voi vuokrata myös muualta kuin lentoasemalta. Keskustassa on useita autovuokraamoja samoin kuin satamassa. Niitä kannattaa käyttää erityisesti silloin, jos ei ole vuokrannut autoa koko loman ajaksi ja haluaa lähteä tutustumaan lähialueen nähtävyyksiin. Yleissääntönä voisi sanoa, että auton vuokrausta etukäteen suositellaan, koska sillä tavalla voi hyödyntää parhaat mahdolliset autonvuokraushinnat San Diegossa ja autovuokraamoiden välisen keskinäisen kilpailun. Myös tarjouksia San Diegossa esiintyy silloin tällöin autonvuokrauksen yhteydessä, joten olemalla tarkkana auton voi saada vuokrattua paljon normaalia edullisemmin. Kun ajetaan vuokra-autolla San Diegossa, autoissa on yleensä poikkeuksetta automaattivaihteet, joten totutteluun kannattaa uhrata hieman aikaa ennen kuin lähtee kaikkein ruuhkaisimmille tieosuuksille.

Rentoudu lomalla San Diegossa

San Diego on hieno matkakohde aurinkoisessa Kaliforniassa. San Diegossa voi yhdistää rantaloman, vesiurheilun, nähtävyyksien katselun, retken aavikolle ja golfin peluun. San Diegossa riittää auringonpaistetta, joten lomalla voi rentoutua ja unohtaa arkiset asiat. Ajanvietteet eivät lopu kesken, jos rannalla loikoilu alkaa kyllästyttää. Hieman eksoottisempi kokemus on matka aavikolle, joka antaa toisenlaisen kuvan San Diegosta. Lapsetkin viihtyvät San Diegossa, ja lasten suosikkipaikkoja ovat erityisesti San Diegon eläintarha ja SeaWorld San Diego teemapuisto, jossa voi nähdä muun muassa delfiinejä. Jos lomalla haluaa liikkua omaan tahtiin, autonvuokraus San Diegossa on suositeltavaa, koska silloin ei ole riippuvainen muiden aikatauluista ja voi lähteä katsomaan nähtävyyksiä tai ottaa rennosti rannalla juuri silloin, kun haluaa. Tule viettämään upea loma San Diegossa, niin saat hieman luksusta arjen keskelle.

Tutustu kohteeseen San Diego

Tutustu kohteeseen San Diego Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!