Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Valencia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Valencia

Lennot Valenciaan

Espanjan itärannikolla sijaitseva Valencia on maan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupungissa on paljon nähtävää, ja siellä rantaloman voi yhdistää kaupunkilomailuun. Valenciassa on myös suhteellisen vilkas lentoasema, josta on paljon lentoyhteyksiä eri puolille Eurooppaa. Expedian kautta voit varata halvat lennot Valenciaan. Yksi hyvä tapa nauttia Valencian lomasta täysin siemauksin on varata Expedian kautta lennot ja hotellin sisältävä pakettimatka Valenciaan.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää Valencian lentoasemalle yhdellä vaihdolla. Monet suuret eurooppalaiset lentoyhtiöt lentävät Valenciaan, esimerkiksi SAS, Iberia ja Air France, joten lentolippuja Valenciaan on helppo löytää. Expedian kautta on myös mahdollista varata vuokra-auto Valenciassa. Omalla autolla Valencian ympäristöihin voi tutustua helposti ja nopeasti omien aikataulujen mukaisesti.

Yli 800 000 asukkaan Valencia tarjoaa huikean määrän tekemistä ja näkemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Tiedepuisto Ciudad de las Artes y las Ciencia on yksi kaupungin kuuluisimmista kohteista, ja se onkin todellinen elämys. Ihmisiä houkuttaa myös Euroopan suurin merimaailma, Oceanogràfic. Myös kaupungin arkkitehtuuri on näkemisen arvoinen. Valenciassa on helppo tutustua espanjalaiseen ruokakulttuuriin – esimerkiksi maailmankuulu paella on kotoisin juuri Valenciasta. Illan kääntyessä yöksi näyttäytyy erilainen, sykkivä Valencia. Kaupungissa on myös paljon upeita hiekkarantoja, joten se on täydellinen kohde ranta- ja kaupunkiloman yhdistämiseen. Expedian avulla voit varata itsellesi myös sopivan hotellin Valenciassa esimerkiksi rannan läheltä tai aivan ydinkeskustasta.

Lentäen Valenciaan

Valencian kansainväliselle lentoasemalle on paljon lentoja, joten sopivan lentotarjouksen löytäminen Suomesta Valenciaan käy helposti. Vaihtoehtoisesti voit myös lentää suoralla lennolla Alicanteen, Madridiin tai Barcelonaan ja jatkaa junalla, bussilla tai vuokra-autolla Valenciaan. Espanja on yksi euromaista, minkä lisäksi se kuuluu myös Schengen-alueeseen. Lentoasemalta pääsee siis helposti ja nopeasti jatkamaan matkaa ilman minkäänlaisia rajatarkastuksia tai rahanvaihtoja.

Lennot Valencian kansainväliselle lentoasemalle

Valencian lentoasema ei ole yksi Espanjan vilkkaimmista, mutta siitä huolimatta se vastaanottaa vuodessa noin viisi miljoonaa matkustajaa. Se sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Valencian keskustasta länteen Valencian ja Madridin yhdistävän A-3-moottoritien yhteydessä. Nopeimmillaan matka-aika Suomesta yhdellä vaihdolla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Valenciaan on noin kuusi tuntia, tosin edullisimpien lippujen kohdalla välilaskun kesto on yleensä pidempi ja siten kokonaismatka-aikakin on suurempi. Lennot kannattaa varata muutama kuukausi ennen matkaa, jotta edullisimmista lentohinnoista voi nauttia.

Valencian lentoasemalta on helppo siirtyä kaupungin keskustaan. Metrolinja numero 3 yhdistää lentoaseman keskustaan. Lisäksi myös linja numero 5 pysähtyy lentoasemalla. Matka-aika keskustaan on noin 25 minuuttia, ja keskustassa on helppo vaihtaa toiseen metrolinjaan tai paikallisbussiin. Lentoasemalta on myös mahdollista ottaa bussi keskustaan, mutta bussimatka kesää parikymmentä minuuttia metroa kauemmin. Luonnollisesti myös taksin ottaminen on mahdollista, ja lyhyen etäisyyden vuoksi taksimatka on suhteellisen edullinen. Lentoasemalla voi vuokrata auton, ja autolla keskustaan pääsee hetkessä, sillä lentoasema sijaitsee lähellä Valencian kehätietä.

Lennot muille espanjalaisille lentoasemille

Toinen vaihtoehto on lentää esimerkiksi Madridiin, Alicanteen tai Barcelonaan, joihin jokaiseen on tarjolla suoria lentoja Helsingistä. Nopeimmat ja edullisimmat yhteydet ovat yleensä Madridiin. Lentoaika on hieman yli neljä tuntia, ja lippujen hinnat ovat monesti huomattavasti Valencian-lentoja edullisempia. Madridin lentokenttä sijaitsee noin 330 kilometrin päässä Valenciasta, Alicanten lentoasema sijaitsee vajaan 200 kilometrin päässä Valenciasta, ja Barcelonan lentoasemalta Valenciaan on matkaa noin 360 kilometriä. Kultakin lentoasemalta voi jatkaa Valenciaan joko junalla, bussilla tai vuokra-autolla.