Meksikossa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hae hotelleja kohteesta Meksiko

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

De mest populære turistbyene i ${location.nam

Meksiko – hotellit

Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
5 out of 5
Carr. Chetumal - Puerto Juarez Km. 282, Playa del Carmen, QROO
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 550 € per yö
4.7/5Exceptional! (1,454 arvostelua)

"I think they have a good process in place for hotel operation amid the pandemic. For those who are in Cancun to visit the included Xcaret-owned attractions, staying in this hotel is a no-brainer. I like the free airport pickup/dropoff and shuttle between hotel and parks. Very convenient. No need ..."…"

Arvosteltu 13.7.2020

Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
Hotel Festival Plaza Playas Rosarito
3 out of 5
Blvd Benito Juarez 1207, Centro, Playas de Rosarito, BC
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 71 € per yö
3.2/5 (990 arvostelua)

"Only thing i didnt like was wifi signal was weak other than thatit was a great stay. Please fix the wifi"…"

Arvosteltu 6.7.2020

Hotel Festival Plaza Playas Rosarito
Hotel Ticuán
3.5 out of 5
Av. Miguel Hidalgo (8va) #8190, entre Constitución y Revolución, Tijuana, BC
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 61 € per yö
4.5/5Wonderful! (2,446 arvostelua)

"It was awesome, everything I expected. Will be going back."…"

Arvosteltu 13.7.2020

Hotel Ticuán
Grand Hotel Tijuana
3.5 out of 5
Blvd. Agua Caliente #4558, Col. Aviación, Tijuana, BC
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 92 € per yö
4.4/5Excellent! (1,680 arvostelua)

"Este lugar es excelente para descansar y disfrutar tiene todo al rededor restaurantes de alta cálida. Y el centro de comercio de tijuana."…"

Arvosteltu 14.7.2020

Grand Hotel Tijuana
Hotel Riu Plaza Guadalajara
4.5 out of 5
Av. Lopez Mateos 830 Col. Chapalita, Guadalajara, JAL
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 53 € per yö
4.6/5Wonderful! (2,175 arvostelua)

"Very fancy hotel!"…"

Arvosteltu 17.12.2019

Hotel Riu Plaza Guadalajara
Hyatt Regency Andares Guadalajara
4.5 out of 5
Blvd. Puerta De Hierro 5065, Zapopan, JAL
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 97 € per yö
4.7/5Exceptional! (991 arvostelua)

"Me gustó el control que tienen desde la entrada y la calidez de su servicio"…"

Arvosteltu 11.7.2020

Hyatt Regency Andares Guadalajara
Hotel Lucerna Tijuana
4.5 out of 5
Paseo del los Heroes #10902, Zona Rio, Tijuana, BC
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 100 € per yö
4.3/5Excellent! (984 arvostelua)

"Very nice and clean hotel rooms very clean as well Towels were a little old but otherwise very happy"…"

Arvosteltu 13.7.2020

Hotel Lucerna Tijuana
Secrets The Vine Cancun Optional All Inclusive
5 out of 5
Blvd. Kukulcan km. 14.5 Retorno Del Rey, Lot 38 & 38-b, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Hinta on 586 € per yö
4.5/5Wonderful! (2,011 arvostelua)

"Absolutely everything was great at this Hotel, Loved all their food and service great place for couple's....."…"

Arvosteltu 12.7.2020

Secrets The Vine Cancun Optional All Inclusive
Temptation Cancun Resort  - All Inclusive- Adults Only
4.5 out of 5
Boulevard Kukulcan Km 3.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 187 € per yö
4.2/5Excellent! (1,261 arvostelua)

"The property was a great time. My only recommendation for new goers would be go to the restaurants where you actually order food. The buffet food was fine doing breakfast but not so much for lunch and dinner."…"

Arvosteltu 14.7.2020

Temptation Cancun Resort - All Inclusive- Adults Only
Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive
4 out of 5
Boulevard Kukulcan Km 20.5, Lote 64, 2a etapa, Seccion A, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 162 € per yö
4/5Very Good! (2,038 arvostelua)

"I loved them. Everyone was so nice and welcoming. I went with my brother and his family, and his children are picky eaters, but even when the restaurants didn’t have a specific food on the menu they would try to do whatever possible for my little nephews to eat something they’d like. Hope to come ..."…"

Arvosteltu 9.7.2020

Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Meksiko
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Taskuopas: Meksiko

Hotellit Meksikossa: Meksiko on kiehtova maa Pohjois-Amerikassa, Yhdysvaltojen ja Guatemalan ja Belizen välissä. Sen laaja rannikko on yli 10 000 kilometrin pituinen ja siihen kuuluu rantaviivaa niin Meksikonlahdella, Karibianmerellä kuin Tyynellämerelläkin. Yöpyminen Meksikossa on helppoa, ja Meksikon hotellit tarjoavat vaihtoehtoja kaikille matkailijoille. Jos haluat hemmotella itseäsi Meksikon luksushotellit tarjoavat loistavaa palvelua ja täysihoitovaihtoehtoja. Jos taas etsit halvempaa majoitusta, maassa riittää hostelleja ja huoneistohotelleja. Pelkän hotellivarauksen sijaan kannattaa myös harkita pakettimatkan varaamista Meksikoon, koska näin voit säästää matkavarauksesi hinnasta.

Meksikon ilmasto on miellyttävän lämmin, ja sen ainutlaatuinen ruokakulttuuri, taide ja arkeologiset löydökset, pyramidit, museot, haciendat, upea arkkitehtuuri ja modernit kaupungit ja ilmasto, joka vaihtelee lumihuippuisista vuorista sademetsiin, erinomaiset kalastusmahdollisuudet ja maailmanluokan kohteet kuten Acapulco, Cancun, Cozumel, Playa del Carmen ja Mexico City. Ei olekaan ihme, että Meksiko on yksi maailman suosituimmista matkailukohteista.

Suuri osa Meksikon matkailusta keskittyy rantalomakohteisiin sekä maan keskiosissa sijaitsevaan Altiplanon alueeseen. Amerikkalaiset turistit keskittyvät yleensä enimmäkseen Kalifornian niemimaalle ja nykyaikaisiin rantalomakohteisiin kuten Cancuniin ja Puerto Vallartaan, kun taas eurooppalaiset matkailijat suosivat lähinnä pienempiä matkailukeskuksia etelässä kuten Playa del Carmenia ja siirtomaa-aikaisia kaupunkeja kuten San Cristobal de las Casasia ja Guanajuatoa.

Nähtävää ja koettavaa Meksikossa

Meksikon Karibian koillisosassa sijaitseva Cancun rakennettiin liittohallituksen valitsemalle paikalle, jonka katsottiin olevan ihanteellinen matkailun kehittämiselle. Alueella asui rakentamisen alkaessa vuonna 1970 hyvin vähän asukkaita. Alue koostuu 23 kilometristä turmeltumattomia valkohiekkaisia rantoja. Cancunia pidetään edelleen porttina mayojen maailmaan. Mayatemppeleitä ja rituaalipaikkoja on kaikkialla, jotkin ovat viidakon kätköissä ja osa on helposti löydettävissä. Cancunin hotellialue on lähes kokonaan rakennettu matkailualalle. Se on täynnä täysihoitohotelleja ja lomakeskuksia.

Riviera Maya koostuu Jukatanin niemimaan kärjen eteläpuolella olevasta alueesta. Se koostuu 120 kilometristä Meksikon Karibianmeren rannikkoa. Sää on alueella ihanteellinen; ja sen kauniit valkoiset hiekkarannat ja kristallinkirkas vesi tekevät alueesta täydellisen lomakohteen. Termi ”Riviera Maya” on melko uusi ja sen määritelmät ovat monipuoliset, mutta se alkaa Cancunista etelään sijaitsevasta Puerto Morelosin merenrantakylästä ja siihen kuuluu esimerkiksi Playa del Carmen, Puerto Aventuras, Akumal ja Tulum. Alueen viimeinen kaupunki on Carrillo Puerto.

Playa del Carmen on ehdottomasti alueen suosituin matkailukohde. Sen ilmapiiri on Cancunia rennompi ja sen majoitusvaihtoehdot tarjoavat pienempiä hotelleja. Sian Ka'an biosfäärialue, joka on yksi suurimmista suojelualueista Meksikossa, sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Playa del Carmenista. Täällä voit bongata lintuja, snorklata ja tutustua mangrovemetsiin ja ehkä jopa nähdä manaatteja.

Tulum on esikolumbialainen mayakaupunki, joka toimi Cobán satamana. Alueen rauniot sijaitsevat 12 metriä korkeilla kallioilla. Tulum oli yksi mayojen rakentamista viimeisistä kaupungeista. Sen kukoistuskausi kesti 1200-luvulta 1400-luvulle, ja se onnistui selviämään ensimmäisistä 70 vuodesta Espanjan miehityksen alla. Eurooppalaisten tuomat sairaudet näyttävät olleen syynä kaupungin hylkäämiselle. Tulum on yksi alueen parhaiten säilyneistä maya-alueista, ja se on nykyään suosittu turistikohde.

Muita tärkeitä mayakohteita ovat Chichen Itza, joka on ollut Unescon maailmanperintölistalla vuodesta 1988 ja valittu myös yhdeksi uudeksi maailman ihmeeksi, hiljattain restauroitu Ek Balam, joka on kuuluisa ainutlaatuisista koristestukoistaan ja kivestä veistetyistä temppeleistään, El Tajín ja sapoteekkialue Monte Albán, jotka molemmat ovat Unescon listalla, upeista maalauksistaan kuuluisa Palenque, Teotihuacanin laaja pyramidialue, sekä Uxmal, joka lisättiin Unescon listalle vuonna 1996. Meksikossa sijaitseekin maailmaan kuudenneksi eniten Unescon maailmanperintökohteita, joita maassa on 32 tällä hetkellä.

Liikenneyhteydet Meksikossa

Meksikoon voi lentää monta eri kautta, ja suosituimpia kohteita Meksikon lennoille ovat Cancun, Toluca, Merida, Guadalajara, Mexico City, Monterrey, Puerto Vallarta ja San Jose Cabo. Suomalaiset voivat oleskella Meksikossa 180 päivää matkailutarkoituksessa tai 30 päivää bisnestarkoituksessa täyttämällä turistikortin saapuessaan maahan. Turistikortin hinta sisältyy lentolipun hintaan. Matkustaminen Meksikossa on kaikkein käytännöllisintä bussilla, autolla tai lentäen. Meksikon bussilinjajärjestelmä on yksi maailman tehokkaimmista. Osa yrityksistä on itsenäisiä yrityksiä, mutta kaikki käyttävät keskitettyä liputusjärjestelmää. Jos taas haluat tutustua maahan omatoimisesti, kannattaa vuokrata auto Meksikossa.

Hotellivaraus Meksikossa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Meksikossa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Meksikossa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopiva hotelli Meksikossa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Meksikossa haluaminasi päivinä.